FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sunderland
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sunderland » 09 mar 2021, 20:57

tuzlak1987 je napisao/la:
09 mar 2021, 20:52
Sunderland je napisao/la:
09 mar 2021, 20:27
harry_90 je napisao/la:
09 mar 2021, 20:09
A sta cemo ako ovako bude naredno kolo,pa jos jedno kolo itd ?

Ovi nisu bili u stanju dovest igraca kako treba,a kamoli nekog strucnog da vodi ekipu..

Mi jednostavno nemamo vremena za egzibicije,trenutno mi smo blize cvajti nego opstanku ..
A sta cemo ako ne bude iduce kolo i naredno i slicno. Sta cemo ako Buco i Jaha dernu Veleza, sta cemo ako ostanemo u ligi. Mnogo je pitanja zasto i kako ?
Ako nas posere da ostanemo ne sumnjam da ce uprava kvalitetno da se nasere po svakom dobronamjernom kriticaru na ljeto.
Ali to je opet cisto kockanje, igranje sa fortunom, vodjenje kluba bez kontrolisanja situacije.
S obzirom da je i BIH sramota reci pogrijesili smo tesko da cemo to cuti od buljavog opstali ili ne. Moze nas pocastiti samo sa ostavkom i vise za njega necemo cuti.
Druze ja njih ne branim, ali mi nemamo za zvaka i vi cuda ocekujete. Svi ste ovdje pisali pod cijenu rezultata zelimo klub na 0, a sada drvlje i kamenje. Trebamo se odlučiti sta zelimo, a prvo i osnovno je da nas se skupi 2000 i vise i da ovim kvazi menadzerima oko kluba **** majku za sva vremena.

Ljudi su se rasirili koliko imaju i to je to, cinjenica je da za Uzelca i Tomasevica nismo dobili adekvatne zamjene i to im je krivica, ali ovdje svi znaju da u zimskom periodu nemas dovoljno dobrog fudbalera za dovest.

Vidjecemo ja sam ubjedzen da ispasti necemo, ne sto smo dobri nego sto ima gori od nas.
Sloboda je moja nacija

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 09 mar 2021, 20:58

Sariel1987 je napisao/la:
09 mar 2021, 20:57
samirr je napisao/la:
09 mar 2021, 20:53
otišo si Grado ostala je tuga.
Sad s jahom i bucom ako dobijemo napadamo evropu opet :lolno: :bih:
:urnebes:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 09 mar 2021, 21:07

Tri dobra trenera su u pitanju a jedan od ta tri ce voditi ekipu poslije utakmice sa Velezom,Jaha i Buco su tu samo do nedelje.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 09 mar 2021, 21:10

Klop, gvardiola, onaj iz atalante? :rol:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 09 mar 2021, 21:11

Velez dobiti pod moranjem, Olimpik nema sta traziti na Grbavici redovno skidaju gace tako da ce i ovaj put morati uciniti to isto, Mladost - Krupa dvica ne moze biti ni u snovima, Radnik ce izgubiti u BL pa cemo uci u mirnije vode, ali ovo nam treba biti opomena sa 2 loša rezultata i odmah si dole u grcevitoj borbi za opstanak. Valjda uprava dovede nekog dobrog trenera Vojvodic ili Bosnjakovic..

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 09 mar 2021, 21:18

Polahko ljudi, sto neki rekose mora neko da vodi treninge i ekipu u ovom periodu. Ne vjerujem da su u upravi toliki debili pa da bi se na duze kockali s ovom dvojicom, to bi opet bilo isto kao sa Gradom i Ragetom. Odraditi ovu utakmicu s Velezom sta god da bude a onda se presabrat. Moze ova ekipa bolje sigurno. Pojacanja fale naravno ali uz jedan pozitivan sok moze se napraviti nesto i izgurati sezona. Siguran sam da opstanak nece doci u pitanje.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 09 mar 2021, 21:26

Daj te plođene...

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 09 mar 2021, 21:27

samirr je napisao/la:
09 mar 2021, 21:11
Velez dobiti pod moranjem, Olimpik nema sta traziti na Grbavici redovno skidaju gace tako da ce i ovaj put morati uciniti to isto, Mladost - Krupa dvica ne moze biti ni u snovima, Radnik ce izgubiti u BL pa cemo uci u mirnije vode, ali ovo nam treba biti opomena sa 2 loša rezultata i odmah si dole u grcevitoj borbi za opstanak. Valjda uprava dovede nekog dobrog trenera Vojvodic ili Bosnjakovic..
Care dva kluba iz rs ne ispadaju sigurno. Znači imaš u krugu rs Krupu i Radnik, a iz federacije Slobodu, Mladost i Olimpik. Po tvojoj računici vuče da ispadaju Krupa i Radnik što je s ovakvim savezom teško vjerovati. Jedino ako je musija odustao od fudbala pa Mladost ove sezone otpadne.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 09 mar 2021, 21:30

Bice to dobro
Zadnja izmjena: hondas, dana/u 09 mar 2021, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 09 mar 2021, 21:30

Rezime Gradinog rada u Slobodi - po meni više nego ocekivano skupio 22 boda uzimao bodove na Grbavici, Krupi, Radniku, ŠB, Borcu,Zrinjskom, MDK i Olimpiku ali igrao po mom nekom misljenju previše defanzivno protiv ekipa tipa Široki 3-0 ih dobio kuci ali sa igracem više igrao na kontre. protiv Zrinjskog stavio bunker uzeo bod nakon dugo vremena na Tusnju al opet previše defanzivno jer realno ne igraš protiv Bayerna pa da ti svi igraci budu iza lopte i sa posjedom 34 % gdje te samo vile mogu pronasati da dobiješ s novim trenerom ocekujem malo drugaciji pristup. Na koševu se postavili defanzivno i primaš gol u prvih 5 minuta prvog i drugog poluvremena gdje svaka taktika pada u vodu ne znam po meni smo najbolje igrali kad je Lazarevic bio trener imali smo taj posjed ali i bolje igrace na terenu.. hocemo moderan napadački fudbal...
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 09 mar 2021, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 09 mar 2021, 21:30

Nek ispada ko hoće, mi nećemo :kafa:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 09 mar 2021, 21:38

Manekeni gledajte pa opet razocarajte.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 09 mar 2021, 21:43

A nije da se Vojvoda ne nudi, po meni malo i preofirno

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 09 mar 2021, 21:51

klasik je napisao/la:
09 mar 2021, 21:43
A nije da se Vojvoda ne nudi, po meni malo i preofirno
Vojvoda davno zavrsio sa Sim Bau, sutra ih preuzima. On voli Slobodu i to je to
Sloboda je moja nacija

tuzlanskasloboda
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskasloboda » 09 mar 2021, 21:52

Na sta li ce to liciti u nedjelju??? Jaha i Buco hmmmm,,,

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 09 mar 2021, 21:58

samirr je napisao/la:
09 mar 2021, 21:30
Rezime Gradinog rada u Slobodi - po meni više nego ocekivano skupio 22 boda uzimao bodove na Grbavici, Krupi, Radniku, ŠB, Borcu,Zrinjskom, MDK i Olimpiku ali igrao po mom nekom misljenju previše defanzivno protiv ekipa tipa Široki 3-0 ih dobio kuci ali sa igracem više igrao na kontre. protiv Zrinjskog stavio bunker uzeo bod nakon dugo vremena na Tusnju al opet previše defanzivno jer realno ne igraš protiv Bayerna pa da ti svi igraci budu iza lopte i sa posjedom 34 % gdje te samo vile mogu pronasati da dobiješ s novim trenerom ocekujem malo drugaciji pristup. Na koševu se postavili defanzivno i primaš gol u prvih 5 minuta prvog i drugog poluvremena gdje svaka taktika pada u vodu ne znam po meni smo najbolje igrali kad je Lazarevic bio trener imali smo taj posjed ali i bolje igrace na terenu.. hocemo moderan napadački fudbal...
Koliko se sjećam tada je Smajić bio glavni. Lazarević je bio pored aut linije, a Smajić u grmlju da ne izgubi švicarsku penziju :urnebes:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 mar 2021, 21:58

09 mar 2021, 20:57
09 mar 2021, 20:52
09 mar 2021, 20:27

A sta cemo ako ne bude iduce kolo i naredno i slicno. Sta cemo ako Buco i Jaha dernu Veleza, sta cemo ako ostanemo u ligi. Mnogo je pitanja zasto i kako ?
Ako nas posere da ostanemo ne sumnjam da ce uprava kvalitetno da se nasere po svakom dobronamjernom kriticaru na ljeto.
Ali to je opet cisto kockanje, igranje sa fortunom, vodjenje kluba bez kontrolisanja situacije.
S obzirom da je i BIH sramota reci pogrijesili smo tesko da cemo to cuti od buljavog opstali ili ne. Moze nas pocastiti samo sa ostavkom i vise za njega necemo cuti.
Druze ja njih ne branim, ali mi nemamo za zvaka i vi cuda ocekujete. Svi ste ovdje pisali pod cijenu rezultata zelimo klub na 0, a sada drvlje i kamenje. Trebamo se odlučiti sta zelimo, a prvo i osnovno je da nas se skupi 2000 i vise i da ovim kvazi menadzerima oko kluba **** majku za sva vremena.

Ljudi su se rasirili koliko imaju i to je to, cinjenica je da za Uzelca i Tomasevica nismo dobili adekvatne zamjene i to im je krivica, ali ovdje svi znaju da u zimskom periodu nemas dovoljno dobrog fudbalera za dovest.

Vidjecemo ja sam ubjedzen da ispasti necemo, ne sto smo dobri nego sto ima gori od nas.
Kako ima da drugi dovedu? Treba li da nabrajam.
Sto se tice gorih od nas nema osim sto smo tu negdje sa Krupom, a i oni su bolje od nas krenuli u ovome djelu.
Buljoni i njegov direktor su igrali kolo srece i to se okrenulo. Nama je problem jer nasi iz uprave nemaju za kospe dok suparnici imaju itekako vise.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 09 mar 2021, 21:59

sviunapad1010 je napisao/la:
09 mar 2021, 21:58
samirr je napisao/la:
09 mar 2021, 21:30
Koliko se sjećam tada je Smajić bio glavni. Lazarević je bio pored aut linije, a Smajić u grmlju da ne izgubi švicarsku penziju :urnebes:
To je to, po meni smo tad igrali najljepši fudbal :kralj:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 mar 2021, 22:03

samirr je napisao/la:
09 mar 2021, 21:11
Niti jedan od ta dva trenera nije dobar. Samo za federalke.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 09 mar 2021, 22:05

09 mar 2021, 19:44
Gore od Jahe igraca koji 2017. pojacava Slobodu iz kantonalne lige je samo Jaha pomocni trener koji dolazi u Slobodu 2021.
Vjerovatno najjaci upis zadnjih 10 godina
tuzlanska Sloboda

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.