Mislis da ce biti bolji i uspjesniji od Dine ?
Ne budi tako siguran.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
I zbog toga je Nurkic SDA, a oni koji ga brane SDA botovi ?Bundesliga je napisao/la: ↑30 nov 2020, 18:03Tad nije spominjao kanton, helikoptere i cjelovitu BiH. Saberi dva i dva.
Nije dokazano.TheChief je napisao/la: ↑30 nov 2020, 18:06I zbog toga je Nurkic SDA, a oni koji ga brane SDA botovi ?Bundesliga je napisao/la: ↑30 nov 2020, 18:03Tad nije spominjao kanton, helikoptere i cjelovitu BiH. Saberi dva i dva.
Znaci, mozes biti kriminalac, lopov i sta vec ne i ponovo ce ljudi vise tebi vjerovati ?
Golemo.
Nije, nego Dino.
Ako ima dokaze da je lik bio kriminalac neka prilozi. Izrekao je vec laz da je bio direktor Bosne 2008 a lik otisao 2007. On sa svojim izjavama upravo podrzava kriminalce i lopove. A Konakovic kao i svi ako su sta uradili lopovluka bi trebali odgovarati.
Rek'o Adnan Dzemidzic. Sve po zakonu.Aspect je napisao/la: ↑30 nov 2020, 18:07Nije dokazano.TheChief je napisao/la: ↑30 nov 2020, 18:06I zbog toga je Nurkic SDA, a oni koji ga brane SDA botovi ?Bundesliga je napisao/la: ↑30 nov 2020, 18:03
Tad nije spominjao kanton, helikoptere i cjelovitu BiH. Saberi dva i dva.
Znaci, mozes biti kriminalac, lopov i sta vec ne i ponovo ce ljudi vise tebi vjerovati ?
Golemo.![]()
Znaci, Bakir je preposten insan, Osmica ima legalnu diplomu, Fadil, Solak i Fikret su postenjacine. Ok.Bundesliga je napisao/la: ↑30 nov 2020, 18:10Ako ima dokaze da je lik bio kriminalac neka prilozi. Izrekao je vec laz da je bio direktor Bosne 2008 a lik otisao 2007. On sa svojim izjavama upravo podrzava kriminalce i lopove. A Konakovic kao i svi ako su sta uradili lopovluka bi trebali odgovarati.
sve odlično objašnjenoLlullSergio je napisao/la: ↑30 nov 2020, 18:11Ne znam cemu potreba za ovim. Po svemu sudeci Juka laze za ovo u KK Bosni, i cemu pokretanje takve tematike u ovom trenutku ? Fakat mi nije jasno, po meni je politicki izmanipulisan od Dininih politickih neistomisljenika koji koriste Juku i njihove stare zavade.
Ali kad krenes od cega je pocelo skontas da se Juka pofino provalio jer kazem po svemu ispada da je to laz. Cak i da nije, to je decko koji je sa 14 godina prvi put uzeo loptu u ruke, u sustini lud je onaj koji je dao prostora takvom klincu,a ne onaj koji ga je odbio. Kazem cak i da je tako sumnjam da to ima veze s Jukom kao Jukom,vec jednostavno ono prvi si put uzeo loptu, nemam ja vremena da na tebe gubim vrijeme i ucim osnove. A da ne pricam o tome da bi kao direktor kluba trebao da se bavi takvim jednim klincem.
Al' aj.
Ovo Dinino za 9 nastupa je isto glupo. Ono zvucan je podatak,ali nije na mjestu. Luka Doncic je odigrao samo jedno ljeto za reprezentaciju Slovenije (kad su osvojili) i tjt. Nijedan NBA igrac ne igra utakmice kvalifikacija zbog glupe FIBE. Cak se Juka i odazvao u ovom jednom prozoru kad su se igrale kvale za SP. Jednostavno to ne stoji, na prvu je ono WTF podatak,ali imas milion objektivnih stavki koji ga sprecavaju.
2014. je isto zanimljivo. Ovim nalazom je nekako Juka po meni za koplje ispred u raspravi. Ipak je postojao pregled kojeg menadzer jeste poslao savezu,a Dino je govorio da oni ni taj nalaz nisu poslali. Opet najbolje bi bilo da je Juka dosao na pregled u repci i tjt. Zavrsena prica.
Ovako je ostavljeno prostora da se sumnja u taj nalaz i validnost istog,a po pravilima je trebao doci da ga pregledaju doktori u reprezentaciji. Opet tu je najveci problem sto je dosta raje spomenulo ovaj njegov menadzer. Teska kriminalcina i mutikaša,a Juka je pod zestokim uticajem od strane istog. Kao i svemu garant ga je lako izmanipulisao. Ono sta ces ti njima ici, ko su oni, poslali smo im nalaz.
A i Juka je glup u dosta stvari. Msm fura taj patriotizam, ljiljane ovo ono, stavlja Srebrenicu, heroje ARBiH i onda **** jaruga, normalno da cete raja rado docekati s ovim nastupima (iako smatram da postoje objektivni razlozi zasto nije mogao imati vise nastupa). Pa onda slave rodjendan i roka Ceca. Mislim meni ne smeta, sta me briga,ali vamo heroji ARBiH pa onda CecaNe ide jbem ga ja. Evo i sad je danima tvrdio da on dolazi igrati,a mi na forumu smo realni svi znali da ce tesko ista biti od toga. A on s tolikom dozom samopouzdanja govorio da ces igrati. Jbg meni stvarno nije problem jer znam kako stoje stvari i da nije realno da igra,ali ljudima koji usputno to prate vide izjavu od prije 20 dana gdje kaze da ce sigurno igrati i te pompozne najave oko nastupa njega i Muse i onda kada dodje vrijeme da se igra logicno nema ga. Ispadas lazov i populista.
I onda znas povlaci nekakve politicke igre kroz ovu raspravu i pada ljudima u ocima. Kako god oovo mu nije trebalo, prvo nije upravu za neke stvari, ustvari ispada da laze i tu pada ko sa kruške. Znas ono zapoceo si svadju, i to sa zestokom lazi i onda se uvlacis sve dublje i dublje s likom kojem su prepucavanja, svadje, rasprave zivotni poziv.
Kad skontaš da eto onog fino na snimku uhvatiše kako ugovara zaposlenje, il' onog za diplome, i nikom ništa. Jako pravosuđe i pravna država. Doduše, ovakvi ko Dino, i ostala klapa su i "pravili" i oblikovali državu, zakone i to. Evo najsvježiji dio Ez De A respiratori, očito neispravni i nefunkcionalni, a papreno preplaćeni, nabavljeni preko sumnjivog tendera, uz sumnjivu papirologiju i nikom ništa.TheChief je napisao/la: ↑30 nov 2020, 18:13Znaci, Bakir je preposten insan, Osmica ima legalnu diplomu, Fadil, Solak i Fikret su postenjacine. Ok.Bundesliga je napisao/la: ↑30 nov 2020, 18:10Ako ima dokaze da je lik bio kriminalac neka prilozi. Izrekao je vec laz da je bio direktor Bosne 2008 a lik otisao 2007. On sa svojim izjavama upravo podrzava kriminalce i lopove. A Konakovic kao i svi ako su sta uradili lopovluka bi trebali odgovarati.
Nema dokaza.
čeko rezultat reprezentacije pa da uzme svo maslo za sebe..... E nećeš razbojničeIzvanredni je napisao/la: ↑30 nov 2020, 18:21Da konakovic nije reagovao tek nakon par dana nakon intervjua (koji bi se ubrzo zaboravio) ne bi bilo nista, ovako je i on zario sa nastupima npr i krenulo sve u krug (nurkic svakako lak na jeziku) , licni sukob postao sukob sda i nipovaca od kojih se ne zna ko su veca ****
Ovaj drugi bold je kljucni dio.kengur je napisao/la: ↑22 nov 2016, 13:20Sjecam se ja tih ucjena i lopovluka, zato ovo i spominjem. Poenta je da i kada nije uzimao lovu sebi, Dino (& Misko) je odmagao Bosni jer nam je tada Rasid pravo trebao i dosta ga je raje prizeljkivalo. Postoje razni nacini da se odmaze Bosni. Dinina sestra je navodno primala stipendiju od kluba a nikakve veze nije imala sa istim.nerminh74 je napisao/la:Ako se sječaš kada je Rašid došao pojavio se problem sa starim klubom, onda je Bukva pozvao Rašida na razgovor i kada je došao u kancelariji su ga čekali Bukva, dino (koji tada već 2 godinu nije bio službeno u klubu) i miškokengur je napisao/la:Kako Misko i Konakovic otjerase Mahalbasica svojim lopovlucima ?
miško mu je rekao da ako promjeni menagera (trnčevića) da će mu on rješiti problem sa starim klubom i da će mu lansirati karijeru, Rašid je ostao frapiran sastankom i načinom kojim mu je sve priopćeno pa je plačući (momak od jedva 18 god.) izašao iz kancelarije, vrlo brzo se spremio i vratio u austriju, a sud u losani je nešto kasnije presudio u korist austriskog kluba
Također je malo poznato da je sud ostavio mogućnost prigovora, ali Rašid to nikada nije iskoristio nego se i ranije priključio svom starom klubu u trenažnom procesu
Pa Konaković živi od tih rasprava, to mu je posao, na tome gradi karijeruIzvanredni je napisao/la: ↑30 nov 2020, 18:21Da konakovic nije reagovao tek nakon par dana nakon intervjua (koji bi se ubrzo zaboravio) ne bi bilo nista, ovako je i on zario sa nastupima npr i krenulo sve u krug (nurkic svakako lak na jeziku) , licni sukob postao sukob sda i nipovaca od kojih se ne zna ko su veca ****
Gdje nece biti najjaci kad je prosao skolu zelenih, godinama bio njihova udarna igla, malo je cudno sto od fudbalera cekamo da upere prst u nekoga, a kad zine kosarkas bolje mu je da suti (nadam se da juka nije ukljucen u politicke igre i da komentarise sa strane)let3 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 18:28Pa Konaković živi od tih rasprava, to mu je posao, na tome gradi karijeruIzvanredni je napisao/la: ↑30 nov 2020, 18:21Da konakovic nije reagovao tek nakon par dana nakon intervjua (koji bi se ubrzo zaboravio) ne bi bilo nista, ovako je i on zario sa nastupima npr i krenulo sve u krug (nurkic svakako lak na jeziku) , licni sukob postao sukob sda i nipovaca od kojih se ne zna ko su veca ****možda i najjaci u državi po tom pitanju.
Nema šanse da bi prešutio na one Nurkićeve prozivke u emisiji.
Ali nije on tema - problem Jusufa je što je udario na lika koji lupa šamare najjacim političarima u državi, koji je ekspert za rasprave, raskirinkavanje, šukove i te folovei ovaj sa njim ušao u raspravu i još uhvacen u laži
kako naivno.
Mada mislim da je sva ona Jusufova saopštenja pisao zapravo onaj menadžer Enes Trnovčić, a ovaj naivac to dozvoljava. Juka je ipak poglup da bi iz Portlanda pisao o helikopterima, avionima, budžetima i politickim pricama. Time se ne bave košarkaški reprezentativci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.