FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SudoHusika
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SudoHusika » 10 mar 2021, 23:28

Ritamreda je napisao/la:
10 mar 2021, 23:25
MocMahale444 je napisao/la:
10 mar 2021, 23:22
Ovaj navija za amara ;)
Ja imam vise utakmica na strani nego ti postova, pa sam nauciio kad se legende sklanjaju i tjeraju iz kluba da se to ne radi psovanjem, vrijedjanjem, omalovazavanjem nego skroz drugacije. Ali da bi nekog sklonio, pa i uvrijedio prvo moram znati dobro kako stvari stoje, a ne lupetati.
Kako stvari stoje?
Je li nam igra za k.ur.ac majstore moj? Je li ima problema na relaciji SŠ - igrači?

Nepojmljivo mi je da ovako loše stojimo na terenu. Šta se radilo na pripremama i zašto nemamo okosnicu ekipe? Zašto ne igraju najbolji u datom momentu? Milion pitanja se postavlja u vezi trenutne situacije a nema odgovora.

Razumijem ja u jednoj mjeri i igrače. Mukotrpno je preživljavati sve ovo oko para i plata već godinu dana. Zanima me samo kako oni psihički ovo podnose? Zapita li se neko od njih: "Yebo majku jesmo tarabe, stid me samog sebe." Ima li tu ikakav karkter da malo prodrma ekipu, da se malo više počnu zalagati jedni za druge? Ne znam kako im ne dojadi više da ih jašu neke "huso karjaševići i krupe i dobojlije... kako ih može boliti **** u tolikoj mjeri?
Željezničar za život cijeli!

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 10 mar 2021, 23:33

9 utakmica - 9 bodova.
Ispali iz kupa.
Nismo na mjestu koje vodi u Evropu i imamo tendenciju da padnemo još koju poziciju.
Klub u haotičnom stanju.

Je li te dosta Amare? Yebemo te u brkove egoistične, odvratne.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 mar 2021, 23:33

Ritamreda je napisao/la:
Ovaj navija za amara ;)
Ja imam vise utakmica na strani nego ti postova, pa sam nauciio kad se legende sklanjaju i tjeraju iz kluba da se to ne radi psovanjem, vrijedjanjem, omalovazavanjem nego skroz drugacije. Ali da bi nekog sklonio, pa i uvrijedio prvo moram znati dobro kako stvari stoje, a ne lupetati.
Miran budi :shhh:

Gdje sam ja psovao Amara?

Hoces da vagamo ko je uradio vise Zelju :kafa: ti ili ja? Ha mali mangupe.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 mar 2021, 23:38

SudoHusika je napisao/la:
10 mar 2021, 23:28
Razumijem ja u jednoj mjeri i igrače. Mukotrpno je preživljavati sve ovo oko para i plata već godinu dana. Zanima me samo kako oni psihički ovo podnose? Zapita li se neko od njih: "Yebo majku jesmo tarabe, stid me samog sebe." Ima li tu ikakav karkter da malo prodrma ekipu, da se malo više počnu zalagati jedni za druge? Ne znam kako im ne dojadi više da ih jašu neke "huso karjaševići i krupe i dobojlije... kako ih može boliti **** u tolikoj mjeri?
Pa koliko ih frajer rotira ni ne mogu skontati ni kad igraju ni sta ni protiv koga, a ni za sta igraju. Sto kazu na Klixu danas 6 promjena, promjena formacije. Ovaj sastav nije izasao nijednom tokom priprema i hop danas na megdan Tuzli za polufinale kupa. U ponedjeljak ce opet ispasti lupam Bojo upasti Mesa, ispast Miletic upast Kosoric itd. Oni kad vide da trener ne zna sta hoce ustvari onda i oni se prilagode takvom stanju. Ne moze trener izgledati kao da ga boli djon, a oni da se bacaju se na glave.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 10 mar 2021, 23:42

Hajde se malo smirimo svi.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 10 mar 2021, 23:42

Kamo srece da su igraci cvjecke pa da im se ne moze zamjeriti. Ali ne mozes ti za vikend pustiti utakmicu pa danas zapeti i onda kukati kako si eto trudio se. Zeljo vam je vecini vrhunac karijere, a to najvise govori o vama kao igracima.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 10 mar 2021, 23:52

Ritamreda je napisao/la:
10 mar 2021, 23:21
Evo posla za moderatora. Skloniti ovog tastatura ratnika. Vjerujem da je izuzetno kompetentan u vezi Amara i upucen. Jesi li cekao igrace s prskalicama?
Sve je to egzaktno. Ima tabela, imaju rezultati, ispadanje iz kupa, finansijska situacija, glas navijaca...ne trebas biti plaho kompetentan, niti upucen da zbrojis 2 i 2. Doduse, mi "izuzetno kompetentni i upuceni" ne znamo bas stvari iza kulisa kao ritmovireda i ubipitari da bi imali neke druge varijable pri zbrajanju. Ne tako davno neki drugi su se silili tako, pa na kraju **** motkom bili otjerani. Nisu igraci krivi jer je neko umislio da sve zna najbolje, niti su krivi sto ih je jadne i nesposobne taj neko okupio da predstavljaju najveci klub u drzavi, niti zasluzuju da ih neko ceka. Ne tako davno neki su pokusavali moderirati forume po svojim potrebama i nisu slavno zavrsili. Tastatura ratnici i botovi se sami sklone kad dodje vrijeme. Vidjecemo vrlo brzo ko ce ostati tu, ti ili ja.
Cuva Bog Zelju svog!

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 10 mar 2021, 23:55

SudoHusika je napisao/la:
10 mar 2021, 23:28
Ritamreda je napisao/la:
Ovaj navija za amara ;)
Kako stvari stoje?
Je li nam igra za k.ur.ac majstore moj? Je li ima problema na relaciji SŠ - igrači?

Nepojmljivo mi je da ovako loše stojimo na terenu. Šta se radilo na pripremama i zašto nemamo okosnicu ekipe? Zašto ne igraju najbolji u datom momentu? Milion pitanja se postavlja u vezi trenutne situacije a nema odgovora.
Stvari stoje veoma lose. Ako se evropa ne izbori najblizi smo bankrotu, ukratko receno. Ceric nista nije uradio, ama bas nista. Nesto dogovoreno kao sponzori, plate, ali ja ne vidim nista. Moje misljenje, mozda grijesim da on ne moze u drzavu zbog afere respiratori.

Zeljo ima ogromna mjesecna potrazivanja, sto uposlenika, igraca, drzave...to gura Badzak i Amar uleti. Nesto se skupilo od evrope i transfera. Znaci, u startu nakaradno postavljen klub. Kao takav on ne moze donijeti zeljene rezultate tj. prvo mjesto. I ovo je moje misljenje kao i za igracki kadar gdje se gledalo da prodjemo sto jeftinije. Zato imamo uvijek u sastavu 4,5 bas limitiranih igraca.

Meni nije sramota ispasti od Tuzle u kupu na penale. Igracki kadar nam je tu negdje. Po meni, mi osim imenom i tradicijom nigdje nismo ispred njih, igracki i organizacijski, a navijaca sad nema.

Krivica Amara postoji, ali ne tolika da se tjera i vrijedja. Korona, prekid prvenstva, Izrael, zarazeni igraci, Dzeko zavrsen i na kraju smrt rahmetli predsjednika kao ekser na kovceg tmurne 2020. godine. Kad sve ove dogadjaje dodam na besparicu i podrsku samo jednog covjeka od tih 100 miliona Zeljovaca 22 tisuce forumasa onda mi on nije kriv toliko da sad ode i ostavi nas. Cak bi bio i ljut. Ne samo sad da ode, nego i na kraju sezone sa evropom izborenom jer je usao nakvarno u klub, e tu je on kriv. I treba sad da se bori kako zna i umije sa kiselim okusom u ustima.

Za formaciju i taktiku ti ne mogu odgovoriti jer nisam strucan. Jesam toliko da vidim da Eric, Fejzic, svi stoperi, oba lijeva beka, oba krila su prosjecni ili ispodprosjecni igraci, a zadnji vezni je stoper.

Sta znaci najbolji igraci? Ne znam ko su najbolji, evo danas je puno mijenjao. Ne znam nista o problemima Amara i igraca. Znam da se kacio sa Zecom i Lendricem i da je sad ok.

Price o Gasalu, Hajricu, Kulasinu su smijesne. Forumasi znaju da oni mogu, a neko ko je s njima svaki dan eto ne zna. Mislim, klasicno pametovanje. Bas sad da se ne stavi junior u besparici da moze...

Mocmahale@ ja nisam dugo na forumu, ali sam citao, pa ti sa svojim postovima nista nisi mogao uraditi za Zelju jer prema nacinu pisanja toliko to izgleda nezrelo i dosadno, za temu prepucavanja sa pitarima. Na psovanje i vrijedjanje Amara mislio sam opcenito.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 10 mar 2021, 23:57

HongKong je napisao/la:
10 mar 2021, 23:52
Ritamreda je napisao/la:
10 mar 2021, 23:21
Evo posla za moderatora. Skloniti ovog tastatura ratnika. Vjerujem da je izuzetno kompetentan u vezi Amara i upucen. Jesi li cekao igrace s prskalicama?
Sve je to egzaktno. Ima tabela, imaju rezultati, ispadanje iz kupa, finansijska situacija, glas navijaca...ne trebas biti plaho kompetentan, niti upucen da zbrojis 2 i 2. Doduse, mi "izuzetno kompetentni i upuceni" ne znamo bas stvari iza kulisa kao ritmovireda i ubipitari da bi imali neke druge varijable pri zbrajanju. Ne tako davno neki drugi su se silili tako, pa na kraju **** motkom bili otjerani. Nisu igraci krivi jer je neko umislio da sve zna najbolje, niti su krivi sto ih je jadne i nesposobne taj neko okupio da predstavljaju najveci klub u drzavi, niti zasluzuju da ih neko ceka. Ne tako davno neki su pokusavali moderirati forume po svojim potrebama i nisu slavno zavrsili. Tastatura ratnici i botovi se sami sklone kad dodje vrijeme. Vidjecemo vrlo brzo ko ce ostati tu, ti ili ja.
Nisam mislio na tebe, nego na post iznad koji je obrisan.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 11 mar 2021, 00:00

Čovječe, kakva demagogija! :rol:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 11 mar 2021, 00:12

wolfie je napisao/la:
10 mar 2021, 23:33
9 utakmica - 9 bodova.
Ispali iz kupa.
Nismo na mjestu koje vodi u Evropu i imamo tendenciju da padnemo još koju poziciju.
Klub u haotičnom stanju.

Je li te dosta Amare? Yebemo te u brkove egoistične, odvratne.
A mene neki dan proglasiše ludim kad sam rekao da bi bilo pametno prekinuti prvenstvo.

Imali smo i poziciju dobru i mogli bi pričati da su nas pokrali, ovako nemamo ništa.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 mar 2021, 00:26

Konobar shhhhh. Na vagu ili napusti nas.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 11 mar 2021, 00:27

Navijaci Zelje nisu neko ko tako lako zaboravlja.Bili su u Zelji nedavno neki ljudi koji su isto ovakvog Zelju,sa ruba provalije,vratili u zivot i doveli u red,stadion se gradio,placalo se sve redovno...ali nije bilo rezultata koje su navijaci ocekivali.Oni kojima iz drugih,vecinom licnih razloga,ti ljudi nisu odgovarali iskoriste iste ove navijace koji danas psuju i vrijedjaju ove današnje i smjene tu garnituru.Amar dodje na čelo stručnog štaba,neformalno,i vidi paradoxa on faktički uradi izbor predsjednika a onda taj predsjednik zvanično imenuje Amara za šefa stručnog štaba i da mu ugovor na potpis koji je Amar pisao.Od tada je sve krenulo niz brdo.Nesposobni ljudi u upravi zajedno sa nesposobnim,pretjerano velikim stručnim štabom kojeg je isto Amar okupio su nas doveli i u finasijsku i u rezultatsku nezavidnu poziciju.Za ovakvo stanje u klubu nema opravdanja ni za koga pa ni za Amara.Onaj na čelu je najveći krivac pa onda svi drugi ispod njega.Ovo je istina.Ja licno bih volio da je drugačije ali na žalost sviju nas nije i posljedice ovog lošeg vodjenja i rukovođenja će se dugo,dugo osjećati.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 11 mar 2021, 00:39

Što prije zakazati vanrednu skupštinu i popuniti kadar koji je podnio ostavke,onog šarlatana iz Londona razriješiti dužnosti i imenovati novog predsjednika i članove upravnog odbora.To nam je sad neophodno i hitno.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 mar 2021, 00:48

wolfie je napisao/la:
9 utakmica - 9 bodova.
Ispali iz kupa.
Klub u haotičnom stanju.
Zaboravio si:
Dobar angazman na treninzima.

Ali, lafo vjezbali penale na treninzima. Dodjemo do penala i ispadnemo. #nikosanama

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 11 mar 2021, 00:50

LjoZee je napisao/la:
11 mar 2021, 00:48
wolfie je napisao/la:
9 utakmica - 9 bodova.
Ispali iz kupa.
Klub u haotičnom stanju.
Zaboravio si:
Dobar angazman na treninzima.

Ali, lafo vjezbali penale na treninzima. Dodjemo do penala i ispadnemo. #nikosanama
j ... utakmice :tokralju:
mosa lošmi stićko tit-ula!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 mar 2021, 00:53

HapicaRadePaprica je napisao/la:
11 mar 2021, 00:27
Navijaci Zelje nisu neko ko tako lako zaboravlja.Bili su u Zelji nedavno neki ljudi koji su isto ovakvog Zelju,sa ruba provalije,vratili u zivot i doveli u red,stadion se gradio,placalo se sve redovno...ali nije bilo rezultata koje su navijaci ocekivali.Oni kojima iz drugih,vecinom licnih razloga,ti ljudi nisu odgovarali iskoriste iste ove navijace koji danas psuju i vrijedjaju ove današnje i smjene tu garnituru.Amar dodje na čelo stručnog štaba,neformalno,i vidi paradoxa on faktički uradi izbor predsjednika a onda taj predsjednik zvanično imenuje Amara za šefa stručnog štaba i da mu ugovor na potpis koji je Amar pisao.Od tada je sve krenulo niz brdo.Nesposobni ljudi u upravi zajedno sa nesposobnim,pretjerano velikim stručnim štabom kojeg je isto Amar okupio su nas doveli i u finasijsku i u rezultatsku nezavidnu poziciju.Za ovakvo stanje u klubu nema opravdanja ni za koga pa ni za Amara.Onaj na čelu je najveći krivac pa onda svi drugi ispod njega.Ovo je istina.Ja licno bih volio da je drugačije ali na žalost sviju nas nije i posljedice ovog lošeg vodjenja i rukovođenja će se dugo,dugo osjećati.
Glupo je sto u pricu sad uvlacite Megamixa,evo ja sam ga prvi tjerao i nadam se da se nikada nece vratiti,to je lik s kojim je Zeljo isto dotakao dno u sportskom smislu,nije to bilo prije 100 godina ali ja sam pratio i moj Zeljo je u njegovoj vladavini imao 6 uzastopnih poraza,ne kontam cemu uvlacenje Megamica ...isti grobar ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 mar 2021, 00:56

1921boy je napisao/la:
11 mar 2021, 00:50
Samo da nas krene i bit ce to ko lampa. :kafa:
Frajeru bi ova prica mogla proci da mi od decembra ne postimo sto se tice pobjeda. Hajde da je to zadnje tri ove pa hajde sacekat malo, ali od decembra ne zna utrefiti taktiku da pobijedimo.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 11 mar 2021, 01:04

LjoZee je napisao/la:
11 mar 2021, 00:56
1921boy je napisao/la:
11 mar 2021, 00:50
Samo da nas krene i bit ce to ko lampa. :kafa:
Frajeru bi ova prica mogla proci da mi od decembra ne postimo sto se tice pobjeda. Hajde da je to zadnje tri ove pa hajde sacekat malo, ali od decembra ne zna utrefiti taktiku da pobijedimo.

treba vremena i vremenaaa (da zaboravim te ja) da zaigramo mi - Amar Osim verzija
mosa lošmi stićko tit-ula!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 mar 2021, 01:13

1921boy je napisao/la:
11 mar 2021, 01:04
treba vremena i vremenaaa (da zaboravim te ja) da zaigramo mi - Amar Osim verzija
Vodi se logikom ako se dogodio momenat da Stilic profula, a Lendric pogodi penal desit ce se i da mlatnemo nekom neki bod do kraja. Cuda se desavaju.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.