e to jos u svojoj kartoteci ima nasu svaku trulu jabuku u ovoj rahljavoj ekipilijevapolutka je napisao/la: ↑12 mar 2021, 14:34mozda si htio reći: igrajte premanentno za moje pare![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
e to jos u svojoj kartoteci ima nasu svaku trulu jabuku u ovoj rahljavoj ekipilijevapolutka je napisao/la: ↑12 mar 2021, 14:34mozda si htio reći: igrajte premanentno za moje pare![]()
jest nam sredjaka složio na pretstavljanjuRobust je napisao/la: ↑12 mar 2021, 14:28braco je napisao/la: ↑12 mar 2021, 14:19Slavkec je najavio bodove na Grbavici pa ti vidi.SudoHusika je napisao/la: ↑12 mar 2021, 14:11Mrtvog mi oca, ako ne dobiješ ekipu u kojoj je Osmanović kapiten i glavni napadač, treba im glave polupati svima kolektivno.![]()
kad bude ovo sliku u svlačionici olimpika zalijepio i napisao igrajte za moje pare![]()
![]()
![]()
Bitno da je nekad bilo lijepo i da su licili na tim. Ostadose sad samo uspomene.
Predano vodi trening. Mislim da ga sad pitaju da li su svi igraci bili ili je neko falio ne bi znao odgovor.
Evo još jednog pokazatelja koliko njih u klubu Željo interesuje.Kada su došli u klub Amar i kompanija uvijek mi je u glavi bio scenario privatizacije svih velikih Sarajevskih firmi.Finansijski je uništi i onda otkupi u bescjenje sa jaranom ili jaranima.Taj moj strah je bio opravdan,svaki dan se potvrđuje već poznati scenario.Robust je napisao/la: ↑12 mar 2021, 16:04
Hej Grbavice rano ljuta
jad tuga i zalost na sta izgleda nasa ljepotica ko god je iz uprave zaduzen za stadion je.be. em mu familiju uzduz i poprijeko jer ovo je sramota da stadion ovako izgleda
a teren tuga te uhvati kad ga covjek uzivo vidi onako u losem stanju bolesnog i punog pjega zbog bolesti mozemo se komotno pozdraviti s njim jer od ovog terena nazalost nema vise nista
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic i 9 gostiju.