bhliga ti je okay stranicaBosniatennis je napisao/la: ↑15 mar 2021, 09:56Ima li neka free stranica gdje se gledaju mecevi Zelje,dusmani iz Telemaha ukinuli arene
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vi svoje napadate a sta bi mi trebali ? Nas juniori dobiju joj jesno odron I jedni I drugi..vas inopravdavam nemate love al sta cemo mi? Plate velike al djaba nemaju hrabrosti,preslaba smo ekipa
Vjeuj bratu to mi nikako nije jasno, da ste bara bara sa ostalim ekipama ili sa nama koji ni za kifle nemamo

Mora se igrati ova zbog tabele da bi se odredio raspored. Da hoce samo stati jer dzaba se cisti kad konstantno pada.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Je li nas strah
Olimpik jedini gradski klub koju je u drugom dijelu prvenstva dao gol 

Pročepit će negdje.
Brate trema me uhvatila kao da dolazi ne znam ti ko
jesmo losi **** ti 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mi smo sramota..pa jebote kralj ovo je amaterska liga imas novac ,uslove I opet ko picka igras ..vinko ziheras,picka od trenera al prava..vi osima pljujete on bi s ovim Sarajevom bjezao 15 bodova..Husref I Amar su najbolji treneri
Ma Amar je najjaci nego iz drugih razloga raja su za njegov odlazak a ima dosta mladje raje koja veze nema ( on kao trener je daleko najbolji)Tarpi1234 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 10:38Mi smo sramota..pa jebote kralj ovo je amaterska liga imas novac ,uslove I opet ko picka igras ..vinko ziheras,picka od trenera al prava..vi osima pljujete on bi s ovim Sarajevom bjezao 15 bodova..Husref I Amar su najbolji treneri
Nek nam je bog na pomoci,ja sam onaj pitar ako ne moze Sarajevo nek bude zeljo pa nek vam je sretno danas komsije!
Istopit će se ovo do večeraas
Ovo ce se odgoditi ili klubu nece uspjeti da ocisti (za sta nisu sposobni) pace biti 0:3 obzirom na to kakav nam je savez.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 15 mar 2021, 11:02, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Konacno los teren na Grbavici, tom je sansa da pobijedimo.
Amar nikad nece imati takvu ekipu, on ne zna raditi u okruzenju da je on samo trener i da mu neko obezbijedi novce, on nikad nije htio raditi sa profesionalcima u drugom segmentu. A Husref i Amar su doktori za ovu ligu.Tarpi1234 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 10:38Mi smo sramota..pa jebote kralj ovo je amaterska liga imas novac ,uslove I opet ko picka igras ..vinko ziheras,picka od trenera al prava..vi osima pljujete on bi s ovim Sarajevom bjezao 15 bodova..Husref I Amar su najbolji treneri
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pa ako sada grijaci nisu prioritet ne znam kada ce biti
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, AVNOJ, b00t, BungaBum, Google Adsense [Bot], Kockoglavi, Proximic, sassari, WeekendOffender i 161 gost.