Krikovi,urlici,psovke

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A inace ste vi svjetao primjer sportske kulture. Vrapcici hram kulture.
Zato je fino slusati kamenjare iz listice ili bl!?!?
Joj kako bih volio da se prekine i mi proglasimo prvacima...milina bi vas bila slusat i citat...zeljovac21 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 15:34hahahaha, prpa hava pa daj prekidSteven11 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:14Najgora epidemioloska situacija dosad. Ove vise nema veze ni sa fudbalom ili bilo cime, lockdown je pod moranjem.
Prvenstvo se mora prekinuti kao i ostali dogadjaji, dok se ne rijesi ova posast.
Ko se zatekao na kojo poziciji na tabeli, priznat i cao, odigralo se dovoljno meceva da bude regularno.
Do nekog boljeg vremena...
Prvo sto sam primjetio je taj "prostacki" nacin pokusavanja utjecaja na sudiju, nemogu da vjerujem na sta je Zeljo spao. Stadio uraditi, uloziti toliko novca i dopustit ovakvu kaljuzu. Sve odgovorne za ovakav javasluk nabiti iz kluba sa noge na nogu.
elvirbaljic je napisao/la: ↑15 mar 2021, 17:52Prvo sto sam primjetio je taj "prostacki" nacin pokusavanja utjecaja na sudiju, nemogu da vjerujem na sta je Zeljo spao. Stadio uraditi, uloziti toliko novca i dopustit ovakvu kaljuzu. Sve odgovorne za ovakav javasluk nabiti iz kluba sa noge na nogu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.