FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakav Jela kakvo tempiranje. Tempirali su svoje bili Rahman i Tatar i oni ubacili u brzinu vise. Ne treba se lagati.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kad neko kaze nesto protiv Mamica tacno mi dodje da ga pljunem.OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:25Kako je lijepo biti navijač Dinamo Zagreba. Šta će oni postati nakon odlaska Mamića, upitno je. Totenham se brani na Maksimiru.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Da ga nije poj'o?esprit24 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 18:44Hoces li reci da Mesanovic ima poseban ugovor sa Adidasom kao Mesi, prije bih rekao da je to donio sa sobom iz Maribora. Uglavnom i vrapcima na grani je jasno da nam je oprema stara i otrcana. Sta ces reci za Handzin duks koji nema logoa nikako??AlfredNobel je napisao/la: ↑17 mar 2021, 22:18Šta ima biti amaterski? Naša oprema Nike, on nosi Adidas i to je to. Pa šta onda i Messi treba mijenjati Adidas, samo zato što je Barca u Nikeu?

Zayebavam, opremu hitno mijenjati !
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Ljiga od momka... ne vjerujem ko se sve u klub uvaljuje i na koji nacin!Historicar je napisao/la: ↑18 mar 2021, 13:51Neko je napisao da je desna ruka Cioffia nekakav Muhamed Plakalo.Ko je lik, na osnovu čega je tako visokopozicioniran u Akademiji, koje su mu reference... ?
Al znaci nikakvo iskustvo ama bas nista
93 je god, trenirao do juniora... bio godinu u portugalskoj drugoj na 300 eura i vratio se i to je to!
on ce kao da nam stanca talente

Veze i vezice

Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 18 mar 2021, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
Evo razvali Dinamo engleze. Da li Nam i Adzija gledaju
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- AlfredNobel
- Kontakt:
Procijenio da je ljiga od momka, samo zato što je imao bezveze karijeru. Sve više pacijenata na temi iz dana u dan..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ko god poredi Dinamo i nas on je meni smješan. 

Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!
- ElCartel11
- Kontakt:
Mi kad bi igrali protiv Tottenhema bio bi nam uspjeh ispod 10 golova u dvije tekme

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne poredi nas niko sa Dinamom u smislu da smo mi tu negdje s njima, nego da mi treba da budemo ono sto je Dinamo u hrv ligi.
Pjetlici Dinama bi nas prvi tim dobio.
Pjetlici Dinama bi nas prvi tim dobio.
Koliko su Crvena zvezda,Dinamo, Rijeka... Svjetlosnih godina ispred nas vi to ne razumijete.
Moj post nije poredjenje. Dinamo prije 10 godina pr nije mogao sanjati ovo, ali investicijie i neprodaja igraca za kospice itd. je rezultat ovga. Ko da bi neko otiso npr u s.arabiju ako mu das malo vise od njih. Moj post je da mi i ne tapkamo na mjestu, vec od zime nazadujemo i ko yo-yo gore dole. Moje poredjenje nije da i mi izbacimo npr engleze al npr. Bate Rigu i tako te klubove. Misljenja sam isto tako da smo uplaseni i nemamo muda, npr. Bate u zenici, ko pilici se usrali. Mi ni u bhpl nismo doninantni, cak 3 tekme bez gola, ahh izvinjavam se, zaboravio sam to famozno tempiranhe forme.
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 18 mar 2021, 21:32, ukupno mijenjano 2 puta.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Najezio sam se. Da je ovo jednom dozivjeti i umrijeti. Kako zgazise Totenhama.
Od sad cemo se porediti sa Tottenhamom.
15.10.2013.
-
- Kontakt:
Mamic je majstor svog zanata al to mu ne daje za pravo da moze da radi sta hoce. Kad mi budemo hapsili ljude poput Sanadera, Mamica zbog kriminala onda cemo postati drzava i imati uspjesan i sport.Kaunas je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:53Kad neko kaze nesto protiv Mamica tacno mi dodje da ga pljunem.OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:25Kako je lijepo biti navijač Dinamo Zagreba. Šta će oni postati nakon odlaska Mamića, upitno je. Totenham se brani na Maksimiru.
Ma ne govorim za tebe,nego ima ljudi koji i dalje porede nas sa njimaFudo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:30Moj post nije poredjenje. Dinamo prije 10 godina pr nije mogao sanjati ovo, ali investicijie i neprodaja igraca za kospice itd. je rezultat ovga. Ko da bi neko otiso npr u s.arabiju ako mu das malo vise od njih. Moj post je da mi i ne tapkamo na mjestu, vec od zime nazadujemo i ko yo-yo gore dole. Moje poredjenje nije da i mi izbacimo npr engleze al npr. Bate Rigu i tako te klubove. Misljenja sam isto tako da smo uplaseni i nemamo muda, npr. Bate u zenici, ko pilici se usrali. Mi ni u bhpl nismo doninantni, cak 3 tekme bez gola, ahh izvinjavam se, zaboravio sam to famozno tempiranhe forme.
Molite Boga da Mamic ne udje u bh fudbal, obicni krimos 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Čuj kako Dinamo? Hahaha
Pa tako što kod njih nema "krste legenda, ostavit ga da radi s djecom"
Pa tako što kod njih nema "krste legenda, ostavit ga da radi s djecom"

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:36Čuj kako Dinamo? Hahaha
Pa tako što kod njih nema "krste legenda, ostavit ga da radi s djecom"![]()

Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, Homelander, johntravolta123, riki46, robertkosar i 82 gosta.