Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 18 mar 2021, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Ja mislim da bi Tottenham uvalio Njanjajvu 10 komada.
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
- M0starskiRambo
- Kontakt:
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zaboravljamo da je Dinamo imao jedno 5 godina sramoćenja u grupama i obaranjem negativnih rekorda. Dakle da se dodje i na tu razinu treba uc u grupe. Ljudi su jedno 10ak-15 godina ispred svakog kluba u BiH
- Antipolitika3
- Kontakt:
Gledajmo mi bolje sta rade crnogorski klubovi jedna Gorica razbuca Hajduk sa milijunskim proracunom koji varira od 40 do 45 mil KM na godisnjoj razini. Halo ba??? Oni su kurnjac u europi a zamisli sta smo mitutankamon1905 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:24Zaboravljamo da je Dinamo imao jedno 5 godina sramoćenja u grupama i obaranjem negativnih rekorda. Dakle da se dodje i na tu razinu treba uc u grupe. Ljudi su jedno 10ak-15 godina ispred svakog kluba u BiH

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Proracun Sarajeva nije veci od 7mil KM i to svake godine ogromne razlike rashoda i prihoda vjerujem da ce nazalost ovi ulagaci shvatiti da je ulaganje u BiH sport bacanje para u bunar.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:31Gledajmo mi bolje sta rade crnogorski klubovi jedna Gorica razbuca Hajduk sa milijunskim proracunom koji varira od 40 do 45 mil KM na godisnjoj razini. Halo ba??? Oni su kurnjac u europi a zamisli sta smo mitutankamon1905 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:24Zaboravljamo da je Dinamo imao jedno 5 godina sramoćenja u grupama i obaranjem negativnih rekorda. Dakle da se dodje i na tu razinu treba uc u grupe. Ljudi su jedno 10ak-15 godina ispred svakog kluba u BiH![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ono što drži ulagače kod nas je akademija, a i to je na niskoj razini dok se tu ne dovedu pravi ljudi da rade s tom djecom, a ne mahalaši poput Uščuplića.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:33Proracun Sarajeva nije veci od 7mil KM i to svake godine ogromne razlike rashoda i prihoda vjerujem da ce nazalost ovi ulagaci shvatiti da je ulaganje u BiH sport bacanje para u bunar.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:31Gledajmo mi bolje sta rade crnogorski klubovi jedna Gorica razbuca Hajduk sa milijunskim proracunom koji varira od 40 do 45 mil KM na godisnjoj razini. Halo ba??? Oni su kurnjac u europi a zamisli sta smo mitutankamon1905 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:24Zaboravljamo da je Dinamo imao jedno 5 godina sramoćenja u grupama i obaranjem negativnih rekorda. Dakle da se dodje i na tu razinu treba uc u grupe. Ljudi su jedno 10ak-15 godina ispred svakog kluba u BiH![]()
- Meraak1921
- Kontakt:
Joj migranata sto se ufatili licence, pa vama je gore butmirci, dobices licencu, al nemas stadion gdje da odigras
- Osttribine
- Kontakt:
Jest al u k.urcu, pogledaj snimak opet pa vidi kao se rezultat kretao, na poluvrijeme se otislo vodstvom Sarajeva od 2:1.vlakanje je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:25znaci, dok je bio egal na terenu, 11 na 11, Borac je na kosevu vodio 0-2Osttribine je napisao/la: ↑18 mar 2021, 17:24...dok tamo neki Borac na Koševu sa igracem manje primi 4 komada, jel bolje ovako, tipicno sarajevski![]()
![]()
Merak i ovaj roki balboa...M0starskiRambo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:58A burazera, ne vadiMeraak1921 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:51Mi se bar ne khurcimo i ne najavljujemo svake godine iskorake, Kad je Pidrex zarola protiv Kukesija, pa se prodje prvo kolo, al eto drugog kola i problema, dolazi Brest .. i tako iskorak do iskoraka Hebibovica mi malogSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:42Šta su se ovo ožalošćeni simpatizeri rahmetli Željkana uzbudili zbog prolaza Dinama?Ovaj Meraak trpa Kitare jace nego Atalanta
Iako na ovom forumu ima svakakvih profila, cvrsto vjerujem da svi ostali vama najvise smiju, ili vas zale...
Znam i da ne mozete 'dokuciti' zasto i da cete misliti da vas neki pitar prca.
Volio bih da je samo u domenu prcanja, ovako mi je zao sto nazalost imamo Bosanaca iz viceva, zvono kakvo nam zvoni je bas zbog takvih poput vas dvojice. Isto Muljo i Suljo kad im oduzmes humor.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ili ako ne moze licenca onda da bar dobiju KrupuSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:05E čuj zayebaju nas jer se kurchimo i najavljujemo iskorak, a njima je iskorak kad dobiju licencu za Evropu![]()
Nece oni licencu za PLBIH dobiti kako su krenuli
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ako prežive do idućeg susreta s njimaCovid19 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 23:41Ili ako ne moze licenca onda da bar dobiju KrupuSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:05E čuj zayebaju nas jer se kurchimo i najavljujemo iskorak, a njima je iskorak kad dobiju licencu za Evropu![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Vidjet ce te vi kad masnica upumpa u svog Zelju milione. Igrace oni isto 1/4 finale ali lige prvaka, jer ce imati u ekipi osvajaca Ballon d'ora. Samo polako.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
50 do 70 kad bi se sad ugasilitutankamon1905 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:24Zaboravljamo da je Dinamo imao jedno 5 godina sramoćenja u grupama i obaranjem negativnih rekorda. Dakle da se dodje i na tu razinu treba uc u grupe. Ljudi su jedno 10ak-15 godina ispred svakog kluba u BiH
Al pazi ovo, samo jedan igrač dinama iz prve postave preko 30 godina i to onaj crnjo iz odbrane. Ovi naši protiv krupe ne smiju staviti ove od 20 godina, ja iskreno mislim da tu nekog kvaliteta nema uopšte a ne da se kao zapostavljaju djeca. Čitam sad zeljo olimpik prosjek godina 30 zarez nešto, daj ba gdje to vodi. Igra zeljo često protiv juniora i ovi starohani im po 8 9 hladno daju svaki put, pa kakvi su to juniori ebote. I onda se pita raja što mladi ne igraju...Il uvedi amatersku ligu do 23 godine mogu samo igrat i zdravo
Šta kaže onaj predsjednik gorice kao informacija neko nudi 2mil za onog lijevog beka ,ima 20god momak. Kao za te pare mogu birati izmedju ovog našeg jovicica od 25god i jos jednog zaboravio sam, a ovaj od 20 puno skuplji. A ovde dva najbolja igrača lige sa nekim solidnim godinama odu za manje od miliona u osrednje neke klubove arabije i turske i griju klupu većinom
Šta kaže onaj predsjednik gorice kao informacija neko nudi 2mil za onog lijevog beka ,ima 20god momak. Kao za te pare mogu birati izmedju ovog našeg jovicica od 25god i jos jednog zaboravio sam, a ovaj od 20 puno skuplji. A ovde dva najbolja igrača lige sa nekim solidnim godinama odu za manje od miliona u osrednje neke klubove arabije i turske i griju klupu većinom
nema potpisa
Razlika izmedju Dinamovih igraca i igraca klubova premijer lige je u tome sto igraci premijer lige BiH ne mogu odigrat ni do 60 minute malo jaci tempo... A o nekih 90 minuta ne treba pricat a 90 + produzeci,to je vec naucna fantastika... A sto je to tako prvo nek se zapitaju sami igraci nargilhana i nesportskog zivota pa onda i nestrucni treneri...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.