Nema sanse da ce ih dobiti od Lakersa, mislim da ce pokusati zadrzati radije THTa i Carusa.
Iako moram priznati, Schroder se savrseno uklopio, igra odbranu zivota i jako dobro vodi ekipu kad nema Lebrona.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Nema sanse da ce ih dobiti od Lakersa, mislim da ce pokusati zadrzati radije THTa i Carusa.
Daj ba, fakat mislis da ce zadrzati tu tvojicu umjesto Schrodera koji je dokazan NBA igrac i plejof preformer i koji im je legao kao budali samar. Ovog drugog samo prodaje LeBron jer je u njegov agenciji.BuffonGigi je napisao/la: ↑19 mar 2021, 00:59Nema sanse da ce ih dobiti od Lakersa, mislim da ce pokusati zadrzati radije THTa i Carusa.
Iako moram priznati, Schroder se savrseno uklopio, igra odbranu zivota i jako dobro vodi ekipu kad nema Lebrona.
Malo si se zeznuo, ovaj prvi je u Lebronovoj agenciji a ne drugi. A da si gledao Lakerse, sigurno bi znao da ni jednog ni drugog ne mora niko prodavati. Caruso se etablirao kao jedan od najboljih defanzivaca na perimetru u ligi. Momak ima ogromne zasluge za proslogodisnju titulu i tesko ce se njega odreci, osim ako ne bude nerealan oko novog ugovora. S druge strane, THT ima najveci potencijal u ovoj ekipi. Nisam ja nezalaganje da pumpam potencijal svakog igraca ekipe za koju navijam, ali ovog momka cete se nagledati...zapamti to.Zabit je napisao/la: ↑19 mar 2021, 06:49Daj ba, fakat mislis da ce zadrzati tu tvojicu umjesto Schrodera koji je dokazan NBA igrac i plejof preformer i koji im je legao kao budali samar. Ovog drugog samo prodaje LeBron jer je u njegov agenciji.BuffonGigi je napisao/la: ↑19 mar 2021, 00:59Nema sanse da ce ih dobiti od Lakersa, mislim da ce pokusati zadrzati radije THTa i Carusa.
Moze biti samo solidan role igrac. Trebo sam i ja tako Troy Brown Jr. prosle godine toliko uzdizati, "momka ce te se nagledati" a evo ove zakucan na klupi.BuffonGigi je napisao/la: ↑19 mar 2021, 07:48Malo si se zeznuo, ovaj prvi je u Lebronovoj agenciji a ne drugi. A da si gledao Lakerse, sigurno bi znao da ni jednog ni drugog ne mora niko prodavati. Caruso se etablirao kao jedan od najboljih defanzivaca na perimetru u ligi. Momak ima ogromne zasluge za proslogodisnju titulu i tesko ce se njega odreci, osim ako ne bude nerealan oko novog ugovora. S druge strane, THT ima najveci potencijal u ovoj ekipi. Nisam ja nezalaganje da pumpam potencijal svakog igraca ekipe za koju navijam, ali ovog momka cete se nagledati...zapamti to.Zabit je napisao/la: ↑19 mar 2021, 06:49Daj ba, fakat mislis da ce zadrzati tu tvojicu umjesto Schrodera koji je dokazan NBA igrac i plejof preformer i koji im je legao kao budali samar. Ovog drugog samo prodaje LeBron jer je u njegov agenciji.BuffonGigi je napisao/la: ↑19 mar 2021, 00:59
Realno.BuffonGigi je napisao/la: ↑19 mar 2021, 10:21To je velicina, nakon ovakvog poteza i pada na parket mrcine od 115 kila, lik se dize i sprinta nazad u odbranu. Eh to je drage moje sportske analfabete i trolovi, stvar koja Jordana, Kobija i Lebrona dijeli od kosarkaskih smrtnika poput Hardena.
Teško, Minnesota užas a Hornetsi se bore za play-off ...
Tesko, posebno jer se CHA trenutno bori za PO, dok je MIN najgora ekipa lige. Prije da je to mogao Haliburton i Wiseman, ali sada vec ne mogu ni oni, bar tako se meni cini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.