Jest brate samo sto taj vise odnese nego sto donese u klub.feniksptica je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:27Ibrak.miky_hz je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:24Stani u red ,ja koju god temu otvorim i ovdje na forumu i na FB komentare navijaci svih nasih klubova se javljaju sa prijedlogom da leze za njega,cak je i Senad u emisiji spomenuo to od rijeci do rijeci kao javljaju se ljudi da leze za vas al da uzmete klub ,tako da nece to tako lahko iciajdohordas je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:19Gdje su ona dvojica sinoc sto rekose da bi odlezali kaznu za Mamića... evo ja sam i treci da polovimo onih sest godina.
Sta je koji qrac po 2 godine nama trojici odlezat, al bar cemo za 4-5 godina osvetit Atalantu na Kosevu, na celu sa Mamićem.![]()
![]()
Al definitivno moras imati nekog "fakina" u klubu,nekog drcnog i bahatog al naravno sa lovom ,u ovom fudblaskom svijetu varalica definitivno slabo sta na finjaka prolazi.Fali nam jedan grlat definitivno![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
ajdohordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najgore kad se počnu prizivati legende kluba da vode klub. A ono obično nisu obrnuli 3 KM u životu. Treba tražiti jake menadžere, utjecajne, sa jakim poznanstvima sa kojima će se unaprijed dogovoriti procenti. Nema ništa od ovih menadžera što traže fiksnu platu od 1-5. Jaki biznismeni bježe od takvih poslova, nema izazova, dobre zarade...
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 19 mar 2021, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- ElCartel11
- Kontakt:
Koliko nas ima pitara eventualno bi trebao svako od nas odlezetati jedan dan u zatvoru mjesto Mamica i to je to 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Javi se u ppajdohordas je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:19Gdje su ona dvojica sinoc sto rekose da bi odlezali kaznu za Mamića... evo ja sam i treci da polovimo onih sest godina.
Sta je koji qrac po 2 godine nama trojici odlezat, al bar cemo za 4-5 godina osvetit Atalantu na Kosevu, na celu sa Mamićem.![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
bordobijeli
- Kontakt:
Gledao sam ga na FACE Bgm je on kriminalac. Potplaćivao vrhovni sud al nije uspio mora u zatvor , mogu misliti sta je radio nogometnim sudijama, hrs savezu ma on je sve bio poklopio.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ne shvata raja da ce kad tad i neke osvojene titule bit upitne id a ce mozda zbog svega toga bit oduzete. Prevelik je to lopovluk da se moze odobriti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Evo i ja se javljam da odležimo Mamićevu kaznu, onda karanjhe..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Na kraju ce svako po mjesec odlezati i eto maminja kod nas 
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
bordobijeli je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:41Gledao sam ga na FACE Bgm je on kriminalac. Potplaćivao vrhovni sud al nije uspio mora u zatvor , mogu misliti sta je radio nogometnim sudijama, hrs savezu ma on je sve bio poklopio.
Ne bi vi pola sata izdrzali u tvorza 
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 19 mar 2021, 23:59, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta je smiješno, covjek kriminalac.Zip je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:57bordobijeli je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:41Gledao sam ga na FACE Bgm je on kriminalac. Potplaćivao vrhovni sud al nije uspio mora u zatvor , mogu misliti sta je radio nogometnim sudijama, hrs savezu ma on je sve bio poklopio.![]()
Sto ne mogu ove bosnjine price...
Lik bio dva sata u emisiji, napricao se svega i svacega sokantnog i ono na naslovnicu stavilo kako je zaplakao i kako zeli vidjeti majku
O yebem ti mrtve i novinare...
I ono pravi proteste i positovjecuje napad na novinara kao napad na drzavu... Nije ni cudo sto smo ovce bili i ovce cemo ostati
Mamic je car, legenda, majstor svog zanata.
Obrno lik milijarde i dodje bosnjo kaze, kriminalac.
Lik bio dva sata u emisiji, napricao se svega i svacega sokantnog i ono na naslovnicu stavilo kako je zaplakao i kako zeli vidjeti majku
I ono pravi proteste i positovjecuje napad na novinara kao napad na drzavu... Nije ni cudo sto smo ovce bili i ovce cemo ostati
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 20 mar 2021, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Svaka cast Mamicu na dugogodisnjem radu i na kraju velikim prodajama i rezultatima u Europi. Ali, do tog je dosao uz veliku podrsku drzave i veliki kriminal u fudbalu, od mutnih poslova sa igracima preko potplacivanja sudija, pa do mijesanja u rad saveza.Cudno je sto svaka velicina u hrvatskom nogometu bjezi od Mamica i ne zeli posao sa njim. A ruku na srce, sve rezultate u proteklih 2-3 godine su postigli najvecom zaslugom Bjelice.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
bordobijeli
- Kontakt:
U europi je on kriminalac samo kod bošnje je heroj, sad kad nema gdje Bosna mu prva domovina, samo u BIH smije biti gdje god da ode bit ce uhapšen.Zip je napisao/la: ↑20 mar 2021, 00:02Sto ne mogu ove bosnjine price...
Lik bio dva sata u emisiji, napricao se svega i svacega sokantnog i ono na naslovnicu stavilo kako je zaplakao i kako zeli vidjeti majku![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Lik javno kaze da je davo pare sudcima i onda dodje evropski bosnjo i napada nas da tovarimo covjeku bezveze da je kriminalac. ..
Ako ce nam Mamic pomoc da damo gol Krupi, dovodi ga !!
Ako ce nam Mamic pomoc da damo gol Krupi, dovodi ga !!
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nisam znao da je ovo tema Mamic aka Dinamo ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
bordobijeli
- Kontakt:
Moralne vertikale.
Kae kriminalac Mamic majku yebo jer je davao pare kome je stigal... i ode na kafu i prica jaranu kako bi dao pare samo da ima nekoga da ga zaposli na drzavnu sisu.
Ta ces...
Kae kriminalac Mamic majku yebo jer je davao pare kome je stigal... i ode na kafu i prica jaranu kako bi dao pare samo da ima nekoga da ga zaposli na drzavnu sisu.
Ta ces...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 20 mar 2021, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Pivo, tučnjava i nogomet!
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, RaymondRed i 46 gostiju.