NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Felixians4
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
taj swap dobro su prošli,izvukli mlade na draftu i jrich nije neki problem. otkad su se kompletirali,djeluju dobro,a nije sramota spušiti od blazera, u nedjelju ponovno isti megdan. a s lukom svi bi igrali tako da će kad-tad dobiti top pratnju,bolje prije no kasnije,no neće biti jednostavno donijeti odluke upravo oko porzija itd.
Irving dodje i objasni ko je glavi u ekipi 
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Delta znatno smanjio broj suteva a procenti suta haman isti kao u hou kad se ispucavao do mile volje
Procenti

Procenti
- Felixians4
- Kontakt:
pa evo uzet ću si za pravo s 500 postova da predložim da se konačno ove trollaže i provociranja,jedne te iste pizdarije godinama(jer čitam vas dosta) premjeste na odgovarajuće topice. vjerujem da 95 % "komentatora" pogleda možda pokoji susret mjesečnoak i toliko,vrte boxscore,fantasy,kladaru,tu i tamo higlightsi i već standardni hot tejkeri glavna su potrošačka roba.
ako treba,ja neću pisati prvi pa da se clutch,nezalaganje i još njih par razmjenjuju,ne treba ni previše u dubiozu ić i glumiti struku,taktičke magove, valja nać balans, no znam da ej to utopija. prevladala generalno pa tako jasno i na forumu kvantiteta i forma,a ne kvaliteta,sadržaj i pluralizam.
ako treba,ja neću pisati prvi pa da se clutch,nezalaganje i još njih par razmjenjuju,ne treba ni previše u dubiozu ić i glumiti struku,taktičke magove, valja nać balans, no znam da ej to utopija. prevladala generalno pa tako jasno i na forumu kvantiteta i forma,a ne kvaliteta,sadržaj i pluralizam.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Felixians4
- Kontakt:
-
bombaysaphire
- Kontakt:
I izgube kada je on glavni
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
eto vam centra, sta ceka Danny
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Gumistucna
- Kontakt:
Thon Maker.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Vjerovatno najbolji ballhandler u historiji igre. Nije mi najdrazi igrac, niti ga cijenim kao osobu, ali od kako pratim kosarku nikog mi nije bilo zanimljivije gledati.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Šta je ovo G liga Warriorsi bez Žvalje pobjediše 
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Jason Williams?BuffonGigi je napisao/la: ↑20 mar 2021, 10:06Vjerovatno najbolji ballhandler u historiji igre. Nije mi najdrazi igrac, niti ga cijenim kao osobu, ali od kako pratim kosarku nikog mi nije bilo zanimljivije gledati.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ainge je upratio nekog decka, strasan talenat. Ceka da ga mazne na draftu 2029 god.
Do tada mu nisu potrebi centri. Samo suteri. Po mogucnosti sto nizi.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jason je imao spektakularne asistencije, ali driblinge i crossovere nikad niko nije imao kao Kyrie. Mozda je neko i mogao izvesti sve ovo na terenu, mozda i vise, ali niko to nije radio cesce i efikasnije.Napapijri je napisao/la: ↑20 mar 2021, 10:23Jason Williams?BuffonGigi je napisao/la: ↑20 mar 2021, 10:06Vjerovatno najbolji ballhandler u historiji igre. Nije mi najdrazi igrac, niti ga cijenim kao osobu, ali od kako pratim kosarku nikog mi nije bilo zanimljivije gledati.
Kao u fudbalu stari Ronaldo i Ronaldinho. Mogu sw CR i Neymar majmunisati i forsirati atrakcije do sutra, oni brazilci su lomili koljena driblinzima...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Bio je jedan The Answer ili ti ga Allen Iverson, ali uzivam gledati Irvinga,u ligi nema zanimljivijeg igraca za gledatiBuffonGigi je napisao/la: ↑20 mar 2021, 10:06Vjerovatno najbolji ballhandler u historiji igre. Nije mi najdrazi igrac, niti ga cijenim kao osobu, ali od kako pratim kosarku nikog mi nije bilo zanimljivije gledati.
Allen Iverson
Jamal Crawford
su u istom rangu ballhandlinga i crossovera kao Irving
Pa Chris Paul, Tim hardaway, Jason Kidd, deron Williams, pistol Pete, ....itd
Jamal Crawford
su u istom rangu ballhandlinga i crossovera kao Irving
Pa Chris Paul, Tim hardaway, Jason Kidd, deron Williams, pistol Pete, ....itd
dobre guzove ima Belma
Clippersi nisu dobili 2 zaredom mjesec dana 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.