Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

let3
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la let3 » 30 nov 2020, 20:00

Unofficialpage je napisao/la:
30 nov 2020, 19:53

Kod nas je se stvorio neki trend ako kažeš išta protiv Dine odmah si SDA bot. Oko Četvorke se stvorila stvorila slika nepogriješivosti i ne smiješ ništa reći protiv njih.
A zašto se uopšte piše o političarima, Dini, SDA, Četvorci i slicnim stvarima na ovoj temi, koja se zove Jusuf Nurkić ? ko forsira tu pricu ?

https://sportsport.ba/kosarka/treba-li- ... ije/383653
Međutim, umjesto da slavimo i pišemo o ovom sjajnom rezultatu, naš sigurno ponajbolji košarkaš, Jusuf Nurkić, prebacio je fokus na vlastite razmirice sa nekadašnjim predsjednikom Košarkaškog saveza i direktorom KK Bosna, danas predsjednikom političke partije NiP, Elmedinom Konakovićem.

Prepucavanja o nečemu što je bilo prije više od deset godina, skretanje pažnje javnosti sa velikog uspjeha njegovih saigrača iz reprezentacije nikome ne donose ništa dobro, a po malo su i uvrjedljivi prema košarkašima i košarkaškoj javnosti koja na ovaj rezultat čekala od 2015. godine.

Očigledno je teško Nurkiću preći preko nekih stvari, a ni Konaković ne želi ustuknuti, ali zarad budućnosti vrijedilo bi još jednom razmisliti. Pogotovo ako se uzme u obzir da Nurkić i Konaković više ne djeluju unutar istog sporta, saveza, reprezentacije, industrije.

Pa ako je i bilo zle krvi prije deset godina, neka je. Hajde danas da pričamo o Eurobasketu 2022?

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 30 nov 2020, 20:03

Dino analni otvor

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 30 nov 2020, 20:05

Dino AIDS

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 30 nov 2020, 20:06

Sjajni Jusuf Nurkić je MVP Evropskog prvenstva B divizije!

Mlada košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine osvojila je Evropsko prvenstvo B divizije savladavši u finalnom susretu reprezentaciju Belgije rezultatom 76:70.

Najbolji u našem timu i u finalnoj utakmici bio je sjajni Jusuf Nurkić koji je postigao 34 koša uz 13 skokova.

Nurkić je također i najkorisniji igrač Evropskog prvenstva B divizije sa prosjekom od 21,4 koša po utakmici uz 12 skokova po meču.

Sjajna igra u mladoj reprezentaciji kruna je odlične Nurkićeve sezone.

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 30 nov 2020, 20:07

dino mvp budžeta!
Samo Sloboda | COYG

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 nov 2020, 20:10

Ispada rasprava sad ljubitelji Dine vs ljubitelji Juke. :rol: :rol:

Ljudi dragi, poenta price je da Juka laze, a licno mi za Dinu puca ona stvar.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 30 nov 2020, 20:12

NEZALAGANJE je napisao/la:
30 nov 2020, 20:10
Ispada rasprava sad ljubitelji Dine vs ljubitelji Juke. :rol: :rol:

Ljudi dragi, poenta price je da Juka laze, a licno mi za Dinu puca ona stvar.
Otkud ti pravo da kazes da laze? :mrgreen:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 30 nov 2020, 20:12

Jel to Juki opet u mozak udario Baja mali nindza :hmmmmm:
tuzlanska Sloboda

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 nov 2020, 20:18

@TheChief

Ma laze druze.Laze ko pas. Sve da je Dino eto tad bio u klubu, jer ti mislis da bi 1.tim, predsjednik, direktor, siva eminencija ili bilo ko raspravljao o nekom klincu od 13-14 godina ili ga odbio??

Pa taj momak svakako ne bi igrao za 1.tim sa toliko godina.Zasto bi se branilo nekom da se upise u Omladinsku skolu i uzima clanarina?Gdje je tu logika, eto samo to mi objasni!?

Nadalje, imas clanak na netu gdje Juka sam kaze da ga je Enes "otkrio" kad je imao 14 godina.To je vec 2008.godina, jer znamo da je Juka 94.godiste

@JHam Oprosti.Juka ne govori istinu. :D
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 30 nov 2020, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 nov 2020, 20:19

zlajci je napisao/la:
30 nov 2020, 20:12
Jel to Juki opet u mozak udario Baja mali nindza :hmmmmm:
Koji mozak ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 nov 2020, 20:26

Da bi odbranili Jusufa, ovde forumasi zeke da ocrne Konakovica... :rol:

To ne moze nikako na dobro.

Lik se zaletio, zayebo se... Reci da si pogresio i idemo dalje... Nalujepio te Dino jer te ufatio u lazi, i zdravo...

Bacis fokus na trening, daj sto bolje od sebe da se ova bruka koju si izazvao zaboravi...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 nov 2020, 20:28

Ali strasno da on misli da je toliko bitan i u centru paznje da su se o njemu sa 12 godina sastajali upravni odbori ,direktori i sta sve ne i raspravljali o istom :urnebes: :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 30 nov 2020, 20:28

Jusufe oprosti se od repke tebi ova drzava nije dala i nista nismo zasluzili da te imamo poslije ovakvih pljuvanja po tebi
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Aspect
Kontakt:

Post Postao/la Aspect » 30 nov 2020, 20:29

30 nov 2020, 19:53
Aspect je napisao/la:
30 nov 2020, 19:44
30 nov 2020, 19:42
Čitajući ovu temu definitivno Juka treba da se oprosti od repke, ovaj narod nije zaslužio da ima jednog od najboljih ambasadora države. Jedna je stvar reći da nije upravu u ovoj raspravi Juka što i nije i on je prvi počeo ovo ali sasvim je drugo ovo što pojedini rade gdje ga otvoreno pljuju. A prvi će oni za mjesec dana doći na ovu temu i pisati bravo majstore, ponosu Bosne... To se zove licemjerstvo!
Pa ljudi brane grobara KK Bosne, prozivajući neke nevidljive SDA botove u pokušaju branjenja bivšeg SDA omladinca i poltrona. Šta dalje uopće i pisati? :D
Kod nas je se stvorio neki trend ako kažeš išta protiv Dine odmah si SDA bot. Oko Četvorke se stvorila stvorila slika nepogriješivosti i ne smiješ ništa reći protiv njih.
Ma hej, kad vidiš koji se argumenti ovdje sve spominju.. odjednom izbor muzike sporan, valjda treba od ovih pojedinaca tražit dozvolu šta i koga da sluša? Čitajući pojedine komentare stiče se utisak da je Dino tu haman bio zamjenik pomoćnika kućnog majstora u KK Bosna, a ne godinama direktor ili član uprave pa ga se eto navodno ništa nije pitalo, nit' je išta znao. Mislim, očekivano je to od simpatizera Dine (bivšeg ez de a ovca, trenutno nipovca, a za par godina ko zna), samo me brine dal' zaista vjeruju u priču koju prezentuju? :crazy:

Izvanredni
Kontakt:

Post Postao/la Izvanredni » 30 nov 2020, 20:30

Nama vise ne trebaju ni srbi ni hrvati da se prepucavamo, sve dok imamo sda, nip, fgr, babine i ostale ciji smo nazalost fanaticni piuni dok oni pune dzepove, mada nismo bolje ni zasluzili :kafa:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 30 nov 2020, 20:34

30 nov 2020, 20:18
@TheChief

Ma laze druze.Laze ko pas. Sve da je Dino eto tad bio u klubu, jer ti mislis da bi 1.tim, predsjednik, direktor, siva eminencija ili bilo ko raspravljao o nekom klincu od 13-14 godina ili ga odbio??

Pa taj momak svakako ne bi igrao za 1.tim sa toliko godina.Zasto bi se branilo nekom da se upise u Omladinsku skolu i uzima clanarina?Gdje je tu logika, eto samo to mi objasni!?

Nadalje, imas clanak na netu gdje Juka sam kaze da ga je Enes "otkrio" kad je imao 14 godina.To je vec 2008.godina, jer znamo da je Juka 94.godiste

Bravo! Pa evo i da je tako bilo, mogao je to fino upakovat i sacuvat mir u i oko repke. Znam ljude a i Edin Avdic je pricao o Marcu Gasolu koji je sa 15/16godina podapinjao sam sebi i to bas u Sekenderiji, pa jel to Edin los poznavalac kosarke??! Ovo je klasicsn obracun menagera protiv Konakovica, gdje lik ne trpi Dinin uspijeh.
Max Allegri

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 nov 2020, 20:37

Mig_Mig je napisao/la:
30 nov 2020, 20:34
@TheChief

Bravo! Pa evo i da je tako bilo, mogao je to fino upakovat i sacuvat mir u i oko repke. Znam ljude a i Edin Avdic je pricao o Marcu Gasolu koji je sa 15/16godina podapinjao sam sebi i to bas u Sekenderiji, pa jel to Edin los poznavalac kosarke??! Ovo je klasicsn obracun menagera protiv Konakovica, gdje lik ne trpi Dinin uspijeh.
Licno bio na toj tekmi, kad vec pominjes Marca Gasola. :D To je bilo na Kindzetovom turniru.Marc igrao za Gironu, a mislim.da ih je tad vodio Pesic.Ne mogu ti objasniti kako je Marc tada izgledao i kako ga je Zimic ukucao na jednom piku.Postercina bila. :mrgreen: Aliiii, spanci su znali potencijal, radili, gurali.Mi bi tog momka vec tad kosarkaski sahranili.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 nov 2020, 20:40

Juka zasluzio da se malo sprdamo sa njim jer je izletio debelo u ofsajd.
Niko ovde njega ne vrijedja, ali cinjenice su takve da se on mora zacrveniti zbog lazi i politike koju je pokusao progurati.

Dzeko je institucija, bez obzira na sve. Kroz ove stvari vidis ko je ko...

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 30 nov 2020, 20:41

30 nov 2020, 20:37
Mig_Mig je napisao/la:
30 nov 2020, 20:34
@TheChief

Licno bio na toj tekmi, kad vec pominjes Marca Gasola. :D To je bilo na Kindzetovom turniru.Marc igrao za Gironu, a mislim.da ih je tad vodio Pesic.Ne mogu ti objasniti kako je Marc tada izgledao i kako ga je Zimic ukucao na jednom piku.Postercina bila. :mrgreen: Aliiii, spanci su znali potencijal, radili, gurali.Mi bi tog momka vec tad kosarkaski sahranili.
E pa eto. Upravo to sve, taj turnir i sve to sto si naveo. Edin pricao o tome, iz ove perpsektive Edin nema pojma o kosarci. Vjerujem da je i mnogo Spanaca isto reklo o Gasolu, ali nesto nisam vidio da je pisao kao nas balvan iz Zivinica.
Max Allegri

chenta27
Kontakt:

Post Postao/la chenta27 » 30 nov 2020, 20:46

Zip je napisao/la:
30 nov 2020, 20:40
Juka zasluzio da se malo sprdamo sa njim jer je izletio debelo u ofsajd.
Niko ovde njega ne vrijedja, ali cinjenice su takve da se on mora zacrveniti zbog lazi i politike koju je pokusao progurati.

Dzeko je institucija, bez obzira na sve. Kroz ove stvari vidis ko je ko...
Ja stvarno volim Dzeku ali on je mala pizdica u odnosu na Jusufa i on nikada nece imati muda kao sto ih Jusuf ima .

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Vaya i 11 gostiju.