Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Reci Dini ne
Nije Mu najbolje uradila,jos je on za Zubarabombaysaphire je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:18Neno je šamare dijelio , njegov glas u svlačionici je bio sve .
I u reprezentaciji i u KK Bosna .
Naravno da teren ne treba ni spominjati.
Interesantna činjenica , natjerao je Muhu Pašalića da napravi zube koji su bili katastrofalni .
Muha namazan rekao nemam para , Neno mu sredio da ih popravi kod njegove žene džaba![]()
![]()
![]()

"Kao i uvijek, kod nas se više piše o svemu, a najmanje o fantastičnom rezultatu košarkaške reprezentacije BiH. Deseti put na Evropskom prvenstvu. Respekt! Na izjavu Jusufa Nurkića ne bih odgovarao da se ne spominje moje ime. Želim da demantujem da sam sakrio bilo kakav nalaz koji je uputio menadžer Jusufa Nurkića, gospodin Enes Trnovčević, a koji bi eventualno diskreditovao Nurkića. Čak ne vidim ni šta bi bio moj interes da sakrijem taj nalaz. Moj interes kao tadašnji Direktor košarkaških reprezentacija BiH je bio da se svaka selekcija pojavi u najjačem sastavu i dostigne najbolji mogući rezultat. Unatoč mnogim nesporazumima koji su se dešavali u žaru i želji da BiH ostvari što bolji rezultat, sa ponosom mogu reći da je ostvareno dosta uspjeha. U16 zlato. U18 četvrti u Evropi. Pobjeda protiv Litvanije, viceprvaka Evrope. 7 sekekcija neđu 16 u Evropi. I Jusuf Nurkić je bio dio tadašnjih uspjeha"
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Beduin
- Kontakt:
Ne znam cime izazvan je prozvao Zareta i Dinu, ali zaista bespotrebno za nekoga ko je veci sportista od obojice i kao takav bi trebao biti promjer ostalima.
To sto je Zare pogresno procijenio Jukine mogucnosti, pa Boze dragi ni prvi ni posljednji, Boro je u Diti za Teletovica govorio da nece od njega biti velikog kosarkasa, pa Misimovica u Bayernu ismijavali radi tezine i momak pokori Bundesligu asistencijama i osvoji titulu, Dzeku ismijavali na samom pocetku i niko ga nije vidio kao ozbiljnog fudbalera i sve ostalo je historija... a i za MJ-a nije bilo mjesta u srednjoj skoli ako se sjecam pa momak plakao, zatvorio se u ormar ili tako nekako, kasnije boom, pa i Tayson takodjer kriminalac, klosarcic od kojeg nece biti hajra pa prva borba i KO u prvim sekundama... i takvih primjera je mali milion u svijetu, samo sto ne dozivi to svako na isti nacin i nema tu sujetu. To je zivot.
Hocu da kazem, svaka mu cast na uspjehu i napretku u karijeri, svaka mu cast na promociji dezave kakva god da je, nasa je, svaka mu cast i sto vrednuje istinske vrijednosti i velikane BiH, ali neka prije svega bude zahvalan Allahu dragom na svemu tome i neka je skroman barem u nekoj mjeri. Njegova "arogancija" i umisljenost su nerijetko prenaglaseni i prepoznatljivi na nasim ulicama kad se seta, to sam vise puta primijetio u Tuzli. Ako on misli da tako treba, onda OK. Ali ljiljani, vjera i ta velicanja brate, de malo vise skromnosti promovisi, nije na odmet.
Mozda ce me mnogi popljuvati, ali to je neko moje opazanje i zaista nema potrebe za tin tenzijama i ciganlukom da se mediji nasladjuju, a narod dijeli. I opet kazem, bas me zanima otkud odjednom to prozivanje Zareta zbog lose procjene, kao da je smrtni grijeh, a onda i Dine i KK Bosna, a eto ispade da je neosnovano to.
To sto je Zare pogresno procijenio Jukine mogucnosti, pa Boze dragi ni prvi ni posljednji, Boro je u Diti za Teletovica govorio da nece od njega biti velikog kosarkasa, pa Misimovica u Bayernu ismijavali radi tezine i momak pokori Bundesligu asistencijama i osvoji titulu, Dzeku ismijavali na samom pocetku i niko ga nije vidio kao ozbiljnog fudbalera i sve ostalo je historija... a i za MJ-a nije bilo mjesta u srednjoj skoli ako se sjecam pa momak plakao, zatvorio se u ormar ili tako nekako, kasnije boom, pa i Tayson takodjer kriminalac, klosarcic od kojeg nece biti hajra pa prva borba i KO u prvim sekundama... i takvih primjera je mali milion u svijetu, samo sto ne dozivi to svako na isti nacin i nema tu sujetu. To je zivot.
Hocu da kazem, svaka mu cast na uspjehu i napretku u karijeri, svaka mu cast na promociji dezave kakva god da je, nasa je, svaka mu cast i sto vrednuje istinske vrijednosti i velikane BiH, ali neka prije svega bude zahvalan Allahu dragom na svemu tome i neka je skroman barem u nekoj mjeri. Njegova "arogancija" i umisljenost su nerijetko prenaglaseni i prepoznatljivi na nasim ulicama kad se seta, to sam vise puta primijetio u Tuzli. Ako on misli da tako treba, onda OK. Ali ljiljani, vjera i ta velicanja brate, de malo vise skromnosti promovisi, nije na odmet.
Mozda ce me mnogi popljuvati, ali to je neko moje opazanje i zaista nema potrebe za tin tenzijama i ciganlukom da se mediji nasladjuju, a narod dijeli. I opet kazem, bas me zanima otkud odjednom to prozivanje Zareta zbog lose procjene, kao da je smrtni grijeh, a onda i Dine i KK Bosna, a eto ispade da je neosnovano to.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa realno 1 od 100 klubova bi ga primili da dodje kao dijete koje fakticki ne poznaje osnove kosarke,a jedini su mu forte visina i fizikalije. Na stranu sad Dino i ala Dino. Dal' stvarno misli da je bilo realno da se klubovi i menadzeri otimaju za njega. Pogotovo uređeni klubovi kroz koje prolazilo puno većih talenata, izgrađenijih igrača i sta već ne.
Njegov slučaj je anomalija i super prica,ali ne misli valjda da je to normalno da dodje dijete sa ceste, sa sela i s 14 godine postane ovo sto je on danas. To je samo on, jedan izolirani slucaj i fakat je sve to super i zanimljivo je sve, moze se 100 intervjua i filmova napraviti na tu pricu,ali od 100 najboljih igraca svijeta njih 99 je pocelo trenirati kosarku od rane mladosti, prolazilo osnove kosarke kao dijete i sa 14 godina si vec imao neku jasniju sliku sta moze odnosno ne moze biti od takvog igraca.
Ti si od njega imao lika od 210-215 (koliko je vec imao) i tjt. Po meni nije realno bilo da se iko otima za njega,a on ocito misli da je tako trebalo biti i da su svi oni koji ga odbise redom supci. Jos ima ovog gmaza za menadzera.
Njegov slučaj je anomalija i super prica,ali ne misli valjda da je to normalno da dodje dijete sa ceste, sa sela i s 14 godine postane ovo sto je on danas. To je samo on, jedan izolirani slucaj i fakat je sve to super i zanimljivo je sve, moze se 100 intervjua i filmova napraviti na tu pricu,ali od 100 najboljih igraca svijeta njih 99 je pocelo trenirati kosarku od rane mladosti, prolazilo osnove kosarke kao dijete i sa 14 godina si vec imao neku jasniju sliku sta moze odnosno ne moze biti od takvog igraca.
Ti si od njega imao lika od 210-215 (koliko je vec imao) i tjt. Po meni nije realno bilo da se iko otima za njega,a on ocito misli da je tako trebalo biti i da su svi oni koji ga odbise redom supci. Jos ima ovog gmaza za menadzera.
Vrijeđa ga bar pola likova koji ovdje komentarišu. Il' je njima "bivol iz Živinica" i slične riječi "tepanje" i svakodnevni način govora? Možda ih od rođenja tako roditelji zvali pa im navika ostala.Zip je napisao/la: ↑30 nov 2020, 20:40Juka zasluzio da se malo sprdamo sa njim jer je izletio debelo u ofsajd.
Niko ovde njega ne vrijedja, ali cinjenice su takve da se on mora zacrveniti zbog lazi i politike koju je pokusao progurati.
Dzeko je institucija, bez obzira na sve. Kroz ove stvari vidis ko je ko...

Tacno tako.Zip je napisao/la: ↑30 nov 2020, 20:40Juka zasluzio da se malo sprdamo sa njim jer je izletio debelo u ofsajd.
Niko ovde njega ne vrijedja, ali cinjenice su takve da se on mora zacrveniti zbog lazi i politike koju je pokusao progurati.
- Chapman1886
- Kontakt:
Šta je razlog,ne znam a interesovalo me uvijek,siguran sam da ne bi zbog neke banalnosti edin pukao?
Samo Sloboda | COYG
- BosniaBoston
- Kontakt:
Fakat sta se desilo ovdje sa Edinom?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
psovao mu lik mrtve i sve što ima
Zbog cega to??
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako sam skontao, edin je podijelio para raji koja je bila na ogradi i doticni nije dobio nista i psovao edinu. I ovaj puko.
Sto? Jel dino slagao za juku ili juka slaga na javnoj tv za dinu? Nisam upratio
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Socijalni slučajevi kojima su reprezentativci redovno poklanjali pažnju, novac i rekvizite su Džeki spominjali majku prvi put kad su se osjetili ignorisanim od njeg.
@Nezalaganje halali za ono sto sam napisao, bio sam iznerviran na poslu, opet halali
Lik je rekao istinu, a to sad zašto se Dino ovoliko ispalio zbog toga mi nije jasno. Čuj on izišao iz kluba 2007, lazov ogromni.LlullSergio je napisao/la: ↑30 nov 2020, 23:46Pa realno 1 od 100 klubova bi ga primili da dodje kao dijete koje fakticki ne poznaje osnove kosarke,a jedini su mu forte visina i fizikalije. Na stranu sad Dino i ala Dino. Dal' stvarno misli da je bilo realno da se klubovi i menadzeri otimaju za njega. Pogotovo uređeni klubovi kroz koje prolazilo puno većih talenata, izgrađenijih igrača i sta već ne.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bravo obojicaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 dec 2020, 08:52Sve uredu, druze.Ne moramo se slagati oko mnogih stvari, ali upravo nas razlicita misljenja i cine boljim dugorocno.
Ziv bio.

NEZALAGNJE na mirnoći , Zabite nemoj više da ti se dešava ti si dobar momak i baš sam se iznenadio ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svaka cast i tebi uvijek na mirnoci, druze.bombaysaphire je napisao/la: ↑01 dec 2020, 09:44Bravo obojicaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 dec 2020, 08:52Sve uredu, druze.Ne moramo se slagati oko mnogih stvari, ali upravo nas razlicita misljenja i cine boljim dugorocno.
Ziv bio.![]()
NEZALAGNJE na mirnoći , Zabite nemoj više da ti se dešava ti si dobar momak i baš sam se iznenadio ...

Cuvaj se.
Kenan Kamenjaš: Imali smo sinoć poziv, Jusuf nas je odmah nazvao na video call i čestitao 

- BuffonGigi
- Kontakt:
Zip je napisao/la: ↑30 nov 2020, 20:40Juka zasluzio da se malo sprdamo sa njim jer je izletio debelo u ofsajd.

Ne zna se sta je smjesnije, ovo pismo o Konakovicu koje NIJE Jusuf pisao, vec neko sasvim drugi, ili izvlacenje nekog nalaza od prije par godina za kojeg svi znamo da je trebao biti davno pokazan. I tad kad je Jusuf pobjego iz reprezentacije, tema je bila izuzetno ziva i aktuelna, zasto tad njegovo smece od menadzera nije predocilo ovaj neki nalaz? Lako je falisifkovati 5 godina poslije... Ali tad da ga je poslao medijima, vjerovatno bi neko iz reprezentacije rekao da Jusuf dodje nek ga pregleda bilo koji doktor u Bosni i neka dokaze da je povrijedjen. Znaci crno na bijelo, Jusuf laze. Nece on Dzeki, Misketu, Barbarezu, Neni Markovicu i ostalima nikad biti do koljena. Twitter patriota.
Nemoj slucajno da neko pomisli da Dinu branim, misljenje o njemu sam davno rekao. Nema tog politicara u BiH koji mi se ne gadi...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)