Selmir Pidro
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Selmir Pidro
Vidjećemo hoće li Pidro bit starter sutra
Za Sarajevo nece igrati 100%
Nije bas naj, naj druze ... ali definitivno je na Top listi ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
MOMČINA!!!!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Dobio je poziv sad kad je u najlošijoj formi. Imao je on prije utakmica kad je izgledao kao moderan bek, kao kad je protiv Budućnosti odigrao bez greške u defanzivi a centrirao je za gol Fanima. Dugo već nema takvih utakmica, sad je redovno među najgorim igračima Sarajeva. Teška povreda je nikakav izgovor kad se vratio na teren prije više od godinu dana.
Joj cirkusa, najlošiji igrac Sarajeva koje je van forme i kao takav dobija poziv. Talovi talovi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- invincible1921
- Kontakt:
Ja nemam problem sa igracima u sarajeva u rep, ko je citao moje postove na temi rahmanovica, duljevica mogao je da se uvjeri u to...al poziv pidri je sramota za selektora
=\_1921_/=
Ma hajde ba sta se palite, 99% ovih igraca kao Pidro, Cvijanovic i nez ko je jos dobio poziv, nece vise ni prismrdit repki, sjecate se kad su premijerligaši ono išli u USA.
To je to.
Vjvj hoce da ponove ko Srbi sto su igrali sa Panamom ja msm sa LingLong igracima.
Revijalni pozivi, repka B.
Kako god hocete.
To je to.
Vjvj hoce da ponove ko Srbi sto su igrali sa Panamom ja msm sa LingLong igracima.
Kako god hocete.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- invincible1921
- Kontakt:
Ima i taforgempp je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:58Ma hajde ba sta se palite, 99% ovih igraca kao Pidro, Cvijanovic i nez ko je jos dobio poziv, nece vise ni prismrdit repki, sjecate se kad su premijerligaši ono išli u USA.
To je to.
Kako god hocete.

=\_1921_/=
Kmee đe husrjna baliđa, kmee hariZa na aparatima
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ako moze amater civic moze I pidro...ne bi trebali ni jedan biti tu ali...
Ljudi ne shvataju da ako se nadje pet-šest igrača na spisku selektora iz domaće lige da će i oni koji igraju vani malo povesti računa gdje igraju i gdje prelaze. Uvjereni smo da će skraćivanje lige donijeti kvalitet a ne vjerujemo da će skraćivanje broja igrača donijeti kvalitet.
16-17 mjesta za igrače iz vana (otprilike, nije sveto slovo) pa ćemo vidjeti hoće li Mihojević prelaziti u nekakve Aue ili gdje je već Todorović prešao iz RB Salzburga. Mogu preći al' se onda mogu halaliti sa reprezentacijom.
Što se Selmira tiče svi su ovde već rekli: momak nije u formi. Sa te strane bezveze poziv. Po talentu i kvalitetu, godinama i onom što on može prva rezerva Seadu Kolašincu.
Da se ja šta pitam pozvao bih još Kovačevića i Bilbiju. Mislim da osim tih četri-pet igrača u BH ligi nema više bosanskih igrača za neki ozbiljniji fudbal. Možda Jovo Lukić ako nije dobio poziv za U21. Djokanović znam da jeste. Ziljkić možda.
16-17 mjesta za igrače iz vana (otprilike, nije sveto slovo) pa ćemo vidjeti hoće li Mihojević prelaziti u nekakve Aue ili gdje je već Todorović prešao iz RB Salzburga. Mogu preći al' se onda mogu halaliti sa reprezentacijom.
Što se Selmira tiče svi su ovde već rekli: momak nije u formi. Sa te strane bezveze poziv. Po talentu i kvalitetu, godinama i onom što on može prva rezerva Seadu Kolašincu.
Da se ja šta pitam pozvao bih još Kovačevića i Bilbiju. Mislim da osim tih četri-pet igrača u BH ligi nema više bosanskih igrača za neki ozbiljniji fudbal. Možda Jovo Lukić ako nije dobio poziv za U21. Djokanović znam da jeste. Ziljkić možda.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ko god prati Sarajevo i općenito Premijer ligu BiH svjestan je da ovaj momak nije za A selekcije.
Daj Bože da iznenadi i pokaže nešto više ako dobije priliku, iako sumnjam u nešto takvo.
Opasnost je od reprezentacije praviti skup igrača upitnog kvaliteta, a sa ovakvim stvarima itekako vučemo ka tome...
Daj Bože da iznenadi i pokaže nešto više ako dobije priliku, iako sumnjam u nešto takvo.
Opasnost je od reprezentacije praviti skup igrača upitnog kvaliteta, a sa ovakvim stvarima itekako vučemo ka tome...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- Beduin
- Kontakt:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Skaljo brate jesi ovo 22.03.2021 na transfermarktu povecao cijenu Pidri sto je dobio ovaj poziv u repku?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Imal sta za Lazijo? @babino 

Predpostavljao sam da je to.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
S Pidrom do pobjede protiv Francuza
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.