Mislim da mi zaista nemamo pravo pricati o sudijama ovo proljece.vedinjo98 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 03:03Ma da, Elvis svakako. Pod Gigovićem sam više mislio na to da će se sudijskim odlukama gurati još više ako nam se bodovno približe. Ovo samo kod nas ima.tm01hzne je napisao/la: ↑04 apr 2021, 02:26Neće Gigović suditi, budi siguran. Moj tip je povratnik mujić kojem nije bitno protiv koga igramo, bitno je samo da nas ukopa.vedinjo98 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 02:11Po mom mišljenju s 4 boda u naredne dvije utakmice mi ubijamo moral Feđi i Vici. Svakog treba shvatiti ozbiljno. Trebamo ove debile iz BL dobiti primarno, a protiv Veleža mi iskreno ni remi ne bi smetao ovako prije utakmice. Mada mi ko šampioni trebamo uvijek ići na 3 boda. Borac ne igra ništa specijalno, ali uz moć Gigovića mogu sve. Međutim, ni mi nismo ništa specijalno, ali opet kad gledate mislim da smo u bitnim utakmica sposobniji da odigramo dobro, za razliku od ostalih ekipa.![]()
![]()
Onaj ponistenu gol na Grbavici, koji je u najmanju ruku sporan, crveni za Zrinjski na Kosevu, pa nedosudjeni penal za Krupu u zavrsnici utakmice.
Nemojte biti mitomani.