Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

robertkosar
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la robertkosar » 01 dec 2020, 10:32

Svaka cast Juka care nek si odbrusio ovoj gnjidi od covjeka Konjakovicu
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 01 dec 2020, 10:43

Pa ovaj nalaz je poslan na vrijeme. Poenta Jusufove price je da su navodno taj nalaz u Savezu sakrili. S druge strane, Jusuf ocigledno i sam nesto petlja, ali ne vjerujem da ima ikakve veze sa SDA, jer covjek redovno komentarise na Instagramu sprdnje na racun vladajuce stranke. Najjaci su mi ovi gore sto navode moguce zaposlenje nekog porodicnog clana kao razlog da se covjek blamira po internetu, a pri tome taj covjek uzme 10ak miliona dollara nakon poreza od ugovora, reklama i sponzora. Ne blamirajte se. :facepalm:

Mene interesuje, zasto je tek uradio nalaz 31.7, a trazio samo 2 dana dopusta za taj posjet Zagrebu? Zbog cega je bilo tesko napisat sms ili na bilo koji drugi nacin nekome u savezu, da si termin dobio kasnije ili zbog cega god da se pregled odradio 3-4 dana nakon odlaska iz kampa? :nene:

S druge strane, degutantno mi je i ovo izivljavanje Sarajlija, braneci SDA isprdka, pa mi je tek sad jasnije kakvi su sklopovi izabrali prvo SDA u onoliko opcina na proslim izborima, pa sad opet isprdke iz tih istih politickih struja misleci da su uradili neke ogromne pomake, zapravo samo cirkulisu lesinare na pozicijama :crazy:

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 01 dec 2020, 10:56

Duško Vujošević objasnio: "Jusuf o kome ja imam dobro mišljenje, prije svega igračko, a i čovjek koji je pošten, svoj patriotizam ne treba da pokazuje po tome šta piše na patikama, nego da se odaziva da igra za reprezentaciju i da proguta neke stvari zbog tima, a pogotovo zbog reprezentacije. A Konaković koji je političar, koji bi apsolutno morao da ima tu vrstu pameti, ne mora da na svaku možda i neku ishitrenu i nepromišljenu rečenicu da odgovara". :kafa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 dec 2020, 11:24

Zanimljivo je kako se okrenula prica. Kad je bio sukob Harun - Konakovic na suprot Nurkica onda su ljudi pljuvali Haruna i Konakovic sda lopovi sad odjednom Nurkic sda a Konakovic pošten

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 01 dec 2020, 11:30

AshburtonG je napisao/la:
01 dec 2020, 10:43
Pa ovaj nalaz je poslan na vrijeme. Poenta Jusufove price je da su navodno taj nalaz u Savezu sakrili.

Ok i da su ga sakrili, zasto nije medijima poslan nalaz 5, 10 pa i mjesec dana nakon sto je Jusuf uteko? Zasto se na drustvenim mrezama nalaz objavljuje 5 godina nakon sto je sve proslo? Naravno da mulja i da petlja. Dino Konakovic je nebitan, zaboli me dzon za njega, nit sam iz Sarajeva, a niti je on sad u kosarci. Mene brine Jusuf, i to sto ce vjerovatno i za sljedece reprezentativno okupljanje izmisliti nesto drugo. Postoje laz, istina i statistika. O njemu statistika u reprezentativnom dresu govori apsolutno sve.

Jos jednom cu reci, TWITTER PATRIOTA.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 dec 2020, 11:34

Jesi li twitter patriota ako nekom iz svoje države kupiš kuću koja im treba? Jel patriotski čin pomagati svom narodu?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 dec 2020, 11:34

Neko stvarno misli da Juka pise one statuse? Samo ga je neko dobro iskoristio i uvukao u ovu politicku kaljuzu. Juka, mani se corava posla.

slika

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 dec 2020, 11:42

Od svih stvari koje su napisane, to da je yebeni Jusuf Nurkic stranački bit mi je najapsurdnije. NiPovci u elementu.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 01 dec 2020, 11:46

slika
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

filip13

Post Postao/la filip13 » 01 dec 2020, 11:48

NEZALAGANJE je napisao/la:
30 nov 2020, 20:10
Ispada rasprava sad ljubitelji Dine vs ljubitelji Juke. :rol: :rol:

Ljudi dragi, poenta price je da Juka laze, a licno mi za Dinu puca ona stvar.
:thumbup:

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 01 dec 2020, 11:50

robertkosar je napisao/la:
01 dec 2020, 10:32
Apsolutno.
Ovdje se upalili malo SDA botovi, a najviše ovi botovi Četvorke, predvođeni NIP ...Svi se fataju poštenja i patriotizma, a osobni interes prije svega, a prodali bi sve za lovu, kao SDP u Srebrenici(vidi izvještaj danas) ili NIP u N. Travnik (izabran kadar HDZ)...Sad još da vidimo Mostar.... Žalosno je što takvi tipovi vladaju pol. scenom, bilo Bakir,Čovke,Dodo, Dino,Peđa, Nikšić.... Jedino se nadati Bidenu i reviziji Daytona...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 01 dec 2020, 11:53

nerkolfc je napisao/la:
01 dec 2020, 11:34
Jesi li twitter patriota ako nekom iz svoje države kupiš kuću koja im treba? Jel patriotski čin pomagati svom narodu?
Patriotski čin sportiste je odziv u reprezentaciju matične zemlje, Juka se ne odaziva i tu je kraj priče. Kuća i sve ostalo je humanitarni rad, davao je lovu za borbu protiv covida u Portlandu a u Bosni recimo nije. Ne prigovaram zbog toga nego samo kazem da su njegove pare, i on bira kome i kad ce pomoci. Ali reprezentaciju bi trebao da ima jednu, i da mu bude u srcu. To sto mu je u srcu samo na twiteru, to je nesto sasvim drugo.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 dec 2020, 11:53

Pa ovaj nalaz je poslan na vrijeme. Poenta Jusufove price je da su navodno taj nalaz u Savezu sakrili. S druge strane, Jusuf ocigledno i sam nesto petlja, ali ne vjerujem da ima ikakve veze sa SDA, jer covjek redovno komentarise na Instagramu sprdnje na racun vladajuce stranke. Najjaci su mi ovi gore sto navode moguce zaposlenje nekog porodicnog clana kao razlog da se covjek blamira po internetu, a pri tome taj covjek uzme 10ak miliona dollara nakon poreza od ugovora, reklama i sponzora. Ne blamirajte se. :facepalm:

Mene interesuje, zasto je tek uradio nalaz 31.7, a trazio samo 2 dana dopusta za taj posjet Zagrebu? Zbog cega je bilo tesko napisat sms ili na bilo koji drugi nacin nekome u savezu, da si termin dobio kasnije ili zbog cega god da se pregled odradio 3-4 dana nakon odlaska iz kampa? :nene:

S druge strane, degutantno mi je i ovo izivljavanje Sarajlija, braneci SDA isprdka, pa mi je tek sad jasnije kakvi su sklopovi izabrali prvo SDA u onoliko opcina na proslim izborima, pa sad opet isprdke iz tih istih politickih struja misleci da su uradili neke ogromne pomake, zapravo samo cirkulisu lesinare na pozicijama :crazy:
Jedan banovički sportista, koji potpisuje milionske ugovore se slikao s Begom u SDA kancelariji kako bi mu otac bio unaprijeđen na poslu i dobio platu veću za par stoja.

filip13

Post Postao/la filip13 » 01 dec 2020, 12:01

Zip je napisao/la:
30 nov 2020, 20:26
Da bi odbranili Jusufa, ovde forumasi zeke da ocrne Konakovica... :rol:

To ne moze nikako na dobro.

Lik se zaletio, zayebo se... Reci da si pogresio i idemo dalje... Nalujepio te Dino jer te ufatio u lazi, i zdravo...

Bacis fokus na trening, daj sto bolje od sebe da se ova bruka koju si izazvao zaboravi...

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 01 dec 2020, 12:03

ASD je napisao/la:
01 dec 2020, 11:53

Jedan banovički sportista, koji potpisuje milionske ugovore se slikao s Begom u SDA kancelariji kako bi mu otac bio unaprijeđen na poslu i dobio platu veću za par stoja.
Ako mislis na Ajdina, daleko je on jos uvijek od milionskih ugovora. Razlika izmedju njega i NBA zvijezde je ogromna. Zelim reci da su Nurkicevi predstavnici dovoljno inteligentni, da daju novac za unapredjenje na poslu, a ne da isto dobije preko online blamiranja. Pogotovo ove pjesmice, gdje se vidi da mu je vrhunac umjetnosti Baja. :D
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 01 dec 2020, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 dec 2020, 12:04

01 dec 2020, 12:03
ASD je napisao/la:
01 dec 2020, 11:53

Ako mislis na Ajdina, daleko je on jos uvijek od milionskih ugovora. Razlika izmedju njega i NBA zvijezde je ogromna.
Potpisao je milionski. Tih par stoja mu ništa ne znači, džaba se bruka.
I Džekin otac kad je tekma bila dočekao delegaciju SDA TK i s njima gledao tekmu. Brukaju se bezveze. Većina ih realno ili glasa ili bi glasali za SDA jer su dio sistema, ali moraju malo razumom se voditi.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 01 dec 2020, 12:08

Mozda je dosao do milion maraka, ali menadzer tu dosta u njegovom slucaju uzima. Stara mi je familijarno vezana sa njegovom majkom. S druge strane, znam da mu placaju roditeljima svaki let ka tamo i da ima ogroman stan od kluba. Medjutim, u pravu si, u oba slucaja bih ocu iskesirao tu razliku u plati i ne brukao se.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 01 dec 2020, 12:45

01 dec 2020, 12:41
filip13 je napisao/la:
01 dec 2020, 11:48
NEZALAGANJE je napisao/la:
30 nov 2020, 20:10
Ispada rasprava sad ljubitelji Dine vs ljubitelji Juke. :rol: :rol:

Ljudi dragi, poenta price je da Juka laze, a licno mi za Dinu puca ona stvar.
Dino vam je jedan obicni supkolizac koji se prodao srbinu covicu za saku maraka :puke: :puke:
06 dec 2017, 08:57
Jesu dosadni ovi sa ovim izdajnikom drzavnog dresa :mrgreen: Cuj povrijedio se pa ima menadjera onog ljigavca trnovcevica nek mu popusi mozda i ozdravi :tralala: :tralala:
Šta je reći, je li izdajnik ili car ? :hmmmmm:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 01 dec 2020, 12:50

:rol:

Bombay trajno memorise svaki post koji procita i plus zapamati forumasa koji ga je napisao. :mrgreen:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 01 dec 2020, 12:51

bombaysaphire je napisao/la:
01 dec 2020, 12:45
01 dec 2020, 12:41
filip13 je napisao/la:
01 dec 2020, 11:48

Dino vam je jedan obicni supkolizac koji se prodao srbinu covicu za saku maraka :puke: :puke:
06 dec 2017, 08:57
Jesu dosadni ovi sa ovim izdajnikom drzavnog dresa :mrgreen: Cuj povrijedio se pa ima menadjera onog ljigavca trnovcevica nek mu popusi mozda i ozdravi :tralala: :tralala:
Šta je reći, je li izdajnik ili car ? :hmmmmm:
Car!!! kad neznas situaciju da su mu ovi pakasi krili potvrdu od hecima
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 13 gostiju.