Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Ne znam kako mozete branit ijednog špoliticara prije sportiste. Nebitno koja stranka koji covjek. Vi ste svi botovo tih stranaka onda. Cuj covjek tezak tolike milione da radi za neku stranku. Probio se ceko godina da dobije na imenu da konacno moze izrec istinu ko je i sta je bio Dino i sad svima smeta. Eto on u SDA bio nevino celjade ko i svi drugi.. de ne serite matereti. Nek je on izaso iz SDA i nek ih je pobijedio al nije on toliko psoten ko sto mislite. Imo je prije svega prste i godina posle u Bosni kad je ''zvanicno'' otisao. Sve sto jeNurk pisao o aferama je istinito.
Cuj covjek bot za stranku a vrijedi sma ko stranka i svi ljudi u njoj...
Cuj covjek bot za stranku a vrijedi sma ko stranka i svi ljudi u njoj...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nzm jel vi namjerno spinujete ili jednostavno ne znate da citate il ne zelite da citate?
To sto je vama kritikovanje/sprdanje/ismijavanje Jusufa zbog nacina na koji je reagovao JEDNAKO branjenje bilo kojeg politicara, jbga to je vase misljenje i tesko da se to moze promjeniti.
Vrlo jednostavno ko je ovde ubacio politiku u sport. Ko je ovde izgovorio laz.
Vas to boli, i onda prebacujete pricu da se bira izmedju sportiste i politicara.
Ovde niko nista ne bira, nego jednostavno Nurkić je izletio u ofsajd debelo, popisao ga... Sad se brate vrati u liniju i nastavi tamo gdje si najbolji.
Ako nekome nije jasno, nije Nurkic obrisao post pa pogledajte i procitajte.
Znaci sportitsti imaju full imunitet da pricaju svakakve lazi i da niko ne smije reagovati na lazi koje se izgovore?
To sto je vama kritikovanje/sprdanje/ismijavanje Jusufa zbog nacina na koji je reagovao JEDNAKO branjenje bilo kojeg politicara, jbga to je vase misljenje i tesko da se to moze promjeniti.
Vas to boli, i onda prebacujete pricu da se bira izmedju sportiste i politicara.
Ovde niko nista ne bira, nego jednostavno Nurkić je izletio u ofsajd debelo, popisao ga... Sad se brate vrati u liniju i nastavi tamo gdje si najbolji.
Znaci sportitsti imaju full imunitet da pricaju svakakve lazi i da niko ne smije reagovati na lazi koje se izgovore?
-
- Kontakt:
Zip je napisao/la: ↑02 dec 2020, 08:53Nzm jel vi namjerno spinujete ili jednostavno ne znate da citate il ne zelite da citate?

- robertkosar
- Kontakt:
Nisi upravu druze ne petljaj me medzu lopine a i ovaj papak i coviceva podrepna muha se bio SDHA. Ja sam za DF i Komsica. Krivo mi na Juku sta se prepire sa komadom krmetineEvander je napisao/la: ↑01 dec 2020, 18:48Nurkic nije SDA bot, samo je iskoristen i uvucen u ovu glupu pricu, ali ti jesi SDOooo botina 1000%.robertkosar je napisao/la: ↑01 dec 2020, 12:41Dino vam je jedan obicni supkolizac koji se prodao srbinu covicu za saku maraka![]()
![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Pa vi Komsicevi ste isti kao SDA.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kako da ne, Bakira i co smo presvukli za Izborni zakon...
Još samo da ih presvučemo i da se šta žestice popije, i uspjeh je 100%....

A vi pravite koalicije sa Uzp i negatorima genocida....
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
-
- Kontakt:
Jos gori. Izdajnici. A abd uskoro ce se ugasiti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sa Fahrom pod ruku

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Zašto si obrisao post od sinoć ?

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Nije g... nego se pas possro....robertkosar je napisao/la: ↑02 dec 2020, 10:50Nisi upravu druze ne petljaj me medzu lopine a i ovaj papak i coviceva podrepna muha se bio SDHA. Ja sam za DF i Komsica. Krivo mi na Juku sta se prepire sa komadom krmetineEvander je napisao/la: ↑01 dec 2020, 18:48Nurkic nije SDA bot, samo je iskoristen i uvucen u ovu glupu pricu, ali ti jesi SDOooo botina 1000%.robertkosar je napisao/la: ↑01 dec 2020, 12:41
Dino vam je jedan obicni supkolizac koji se prodao srbinu covicu za saku maraka![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
NURKIĆ JUSUF!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
JUSUF JUKA NURKIĆ!
-
- Kontakt:
NURKIĆ JUKA JUSUF!
- BosniaBoston
- Kontakt:
JUSUF BOSANSKA GAZIJA NURKIĆ!!!
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- AshburtonG
- Kontakt:
Sto neko brise postove bez razloga?
-
- Kontakt:
Isto se pitam

Brate ako si napisao to što si napisao , pa ostavi šta ga brišeš...

- AshburtonG
- Kontakt:
Ne znam, meni je neko od ovih moderatora izbrisao normalan post, gdje niko nije vrijedjan, nego iznesene samo činjenice.
Nije valjda da se politika uvukla i u ovaj forum.
Nije valjda da se politika uvukla i u ovaj forum.
cuj da se nije politika uvukla u forum,pa samo na ovoj temi nekoliko dana su spominjane političke stranke,političari,genocid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.