Imamo sirinu to stoji kada bi gledao brojcanoHistoricar je napisao/la: ↑14 apr 2021, 21:48Napisaše zimus pojedini ovdje, kako imamo širinu i kako nas to odvaja od konkurencije.Evo sa tom širinom smo došli dotle da na Ziljkića i Zakarića gledamo kao na Sterlinga i Mahreza![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jel ti stvarno misliš da ćemo mi napasti Borac? Hoćemo ako utakmica počne rezultatom 0:1.ajdohordas je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:09E ako ta postava i postavka ne mogu dobiti Pavlovica, Uzelca, dizelasa Vranjesa, Melega itd.. onda i ne zasluzujemo titulu.NisamInSajder je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:05Nije lose, nije lose. Ali, to mi je preofanzivno, to pokusat u drugom poluvremenu zadnjih 30tak min, ukoliko ne uspije ova "moja" haha. Ali, nadam se da ce biti 352 formacija, i da ce Mustedanagic zaigrat, molit treba da on zaigra vise,nakon par nastupa u kontinuitetu bio bi Key Player za nas.![]()
I treba da bude ifanzivno od prve do zadnje minute. Natrpat **** i pokazat u cijim rukama je pehar.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Jel to sluzbena info, i posto je bilaBordoSarajevo je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:08Ooo gdje si botino stranke demokratske akcije koja vrijeđa i tjera Vinka??

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Upravo ono sto nama najvise fali to je kod Borca najace oruzje ,za sredinu me nije strah oni su mozda tu jedini spori od nas. Ali desna strana Coric/Zakaric i lijeva Subic/Ziljkic je nesto mozda i najace u PL kad se gledaju obje strane zajedno,pogotovo u ofanzivnom smislu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Meleg je strašan igrac, vjeruj mi, u boljoj je formi od maltene svih naših ofanzivaca.Iskusan, ima i određenog inostranog iskustva. S obzirom na našu neefikasnost, patnju i lošu formu, sad bi potpisao X sa Borcem i da Zrinjski kiksa sa Olimpikom.ajdohordas je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:09E ako ta postava i postavka ne mogu dobiti Pavlovica, Uzelca, dizelasa Vranjesa, Melega itd.. onda i ne zasluzujemo titulu.NisamInSajder je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:05Nije lose, nije lose. Ali, to mi je preofanzivno, to pokusat u drugom poluvremenu zadnjih 30tak min, ukoliko ne uspije ova "moja" haha. Ali, nadam se da ce biti 352 formacija, i da ce Mustedanagic zaigrat, molit treba da on zaigra vise,nakon par nastupa u kontinuitetu bio bi Key Player za nas.![]()
I treba da bude ifanzivno od prve do zadnje minute. Natrpat **** i pokazat u cijim rukama je pehar.
-
- Kontakt:
Mislim brate. Mislim da cemo napast i da cemo ih uzet lakse od ocekivanog. I mislim da cemo do kraja imati dosta dobrih rezultata i mislim i vjerujem da cemo uzeti novu titulu a na ljeto ako Bog da sklapat ekipu za nove uspjehe i rijesit se nekog skarta.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:12Jel ti stvarno misliš da ćemo mi napasti Borac? Hoćemo ako utakmica počne rezultatom 0:1.ajdohordas je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:09E ako ta postava i postavka ne mogu dobiti Pavlovica, Uzelca, dizelasa Vranjesa, Melega itd.. onda i ne zasluzujemo titulu.NisamInSajder je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:05
Nije lose, nije lose. Ali, to mi je preofanzivno, to pokusat u drugom poluvremenu zadnjih 30tak min, ukoliko ne uspije ova "moja" haha. Ali, nadam se da ce biti 352 formacija, i da ce Mustedanagic zaigrat, molit treba da on zaigra vise,nakon par nastupa u kontinuitetu bio bi Key Player za nas.![]()
Ako si ti pesimista ne mogu biti i ja... ili bolje receno ne mogu i ostali biti pesimisti zbog tvojih negativnih stavova i straha. Razumijem da dosadasnjom igrom nisi zadovoljan, nisam ni ja... ali ne mozemo se sada ubijati u pojam do kraja prvenstva. Skupiti redove i pruzit podrsku pred odlucujuce utakmice.
Mene je kod njih samo Ziljkica strah, za sve ostale pozicije možemo se nekako izboriti
-
- Kontakt:
Zakaric je najopasniji.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Brat napisa skoro pa idealnu kombinaciju za rezultat i ko biva potpiso bi je. Jok eto mi je ne bi potpisaliHistoricar je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:20
Meleg je strašan igrac, vjeruj mi, u boljoj je formi od maltene svih naših ofanzivaca.Iskusan, ima i određenog inostranog iskustva. S obzirom na našu neefikasnost, patnju i lošu formu, sad bi potpisao X sa Borcem i da Zrinjski kiksa sa Olimpikom.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma Baka je strasan trener, mislim da ce ih preporodit. Vise bi volio da je kod nas iskreno. On je veliki patriota, bez obzira sto je imao nekih izjava, ali on je takav ne moze da suti. Mislim da ga pusimo u derbiju opet..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Al bratu je i Horić top igrac, i Kostica je on prizivao ovdje. Moraitisa isto tako i koga sve ne. Pa me i ne cudi sto mu je Meleg top igrac hahaBordoSarajevo je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:24Brat napisa skoro pa idealnu kombinaciju za rezultat i ko biva potpiso bi je. Jok eto mi je ne bi potpisaliHistoricar je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:20
Meleg je strašan igrac, vjeruj mi, u boljoj je formi od maltene svih naših ofanzivaca.Iskusan, ima i određenog inostranog iskustva. S obzirom na našu neefikasnost, patnju i lošu formu, sad bi potpisao X sa Borcem i da Zrinjski kiksa sa Olimpikom.![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Baka moze naloziti igrace, znaci pusimo ga u derbiju.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Yebo vas Baka ko da je dosao Guardiola 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Niko nije opasan ako budemo igrali kao tim, Vinko je svjestan situacije te ne sumnjam da će ekipu razraditi možda čak i promjenuti formaciju koju niko ne očekiva, vjerovatno ćemo od prve minute krenuti agresivno tj. na presing. Bilo kako bilo Borac mora pasti.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Jojj borac nas dere, pušimo u derbyu, Zrinjski ce nas razbit.
Mozemo li europu izboriti ???
-
- Kontakt:
Ti si kao gledao Melega, upoznat si sa njegovim igrama i kvalitetima, pa znas ocjeniti kakav je igrac.ajdohordas je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:26Al bratu je i Horić top igrac, i Kostica je on prizivao ovdje. Moraitisa isto tako i koga sve ne. Pa me i ne cudi sto mu je Meleg top igrac hahaBordoSarajevo je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:24Brat napisa skoro pa idealnu kombinaciju za rezultat i ko biva potpiso bi je. Jok eto mi je ne bi potpisaliHistoricar je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:20
Meleg je strašan igrac, vjeruj mi, u boljoj je formi od maltene svih naših ofanzivaca.Iskusan, ima i određenog inostranog iskustva. S obzirom na našu neefikasnost, patnju i lošu formu, sad bi potpisao X sa Borcem i da Zrinjski kiksa sa Olimpikom.![]()
-
- Kontakt:
Po procjenama forumskih menadzera tesko... cak sta vise, sreca da smo skupili dovoljan broj bodova u prvom dijelu sezone pa nam je opstanak neupitan.bordobijeli je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:29Jojj borac nas dere, pušimo u derbyu, Zrinjski ce nas razbit.

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pročitaj moj post prije ovih postova ovdje gdje nisu u pitanju stavovi nego činjenice na koje smo svi šutjeli dok nisu rezultati došli u pitanje.ajdohordas je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:20Mislim brate. Mislim da cemo napast i da cemo ih uzet lakse od ocekivanog. I mislim da cemo do kraja imati dosta dobrih rezultata i mislim i vjerujem da cemo uzeti novu titulu a na ljeto ako Bog da sklapat ekipu za nove uspjehe i rijesit se nekog skarta.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:12Jel ti stvarno misliš da ćemo mi napasti Borac? Hoćemo ako utakmica počne rezultatom 0:1.ajdohordas je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:09
E ako ta postava i postavka ne mogu dobiti Pavlovica, Uzelca, dizelasa Vranjesa, Melega itd.. onda i ne zasluzujemo titulu.
Ako si ti pesimista ne mogu biti i ja... ili bolje receno ne mogu i ostali biti pesimisti zbog tvojih negativnih stavova i straha. Razumijem da dosadasnjom igrom nisi zadovoljan, nisam ni ja... ali ne mozemo se sada ubijati u pojam do kraja prvenstva. Skupiti redove i pruzit podrsku pred odlucujuce utakmice.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Na sve ovo samo nam je još trebalo da nema Fanima, nevjerovatno. Ko je sudija? Očekujem Jelića.
- ElCartel11
- Kontakt:
U ovom proljetnom dijelu ako ista valja to je, da se nakon poraza vratimo pobjedom na iducoj tekmi
Nadam se, da ce i ovaj put tako biti.
Nadam se, da ce i ovaj put tako biti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], insimadop, mnon46, nedimmmm1337, Pitar6785, Pitaristok i 68 gostiju.