NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
Zaboravljas spomenuti da je to prvo mjesto u situaciji kad niko vise ne zeli da se bori za seed. Netsi se zezaju ocigledno, a Bucksi su pouceni iskustvom iz prosle godine kad im je nestalo gasa, ocigledno malo na mlakom rezimu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Greska 
Zadnja izmjena: BuffonGigi, dana/u 16 apr 2021, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Koliko je trojki zabio sinoćBuffonGigi je napisao/la: ↑16 apr 2021, 10:01Nego prati li ko Emre Cana, umjetnost je bila ono uvaliti za 25m![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pomijesalo se sve hahah...brisite 
- Shategabri
- Kontakt:
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Apsolutno
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Bogdan je kompletniji i raznovrsniji igrac dok je Bojan bolji strijelac. Meni licno Bogdan ispred al daleko od toga da su to neke velike razlike.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
GSW sa Stephom 27:21, bez Stepha 1:7
Od borbe sa Portlandom za 6. Mjesto, do toga da je I play in upitan
Od borbe sa Portlandom za 6. Mjesto, do toga da je I play in upitan
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Shategabri
- Kontakt:
Ovo kako se vratio poslije povrede i tu ga debelo šiša.
Bojan često ima utakmicu gdje ga drži qrcobolja, pa i to u čemu je dobar bude loše, ciglari.
A dobro, dobar je i Bojan, al nekako Bogdan on fire.
Koševo Zapad
Bio konkurent za all-team def i najbolji omjer.Embidova prednost 4-5 poena vise.Da znas ista onda bi znao da iz ove situacije prvi uzima nagradu al ta ti znas.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 apr 2021, 22:17James nije bio frontrunner nikad.Jeste LA medijskoj masineriji.Cak i ako uzmemo u obzir slab start DEN, PHI je igrala odlicno od pocetka sa Embiidom na celu.
23
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Deb.ilu, rekao sam ti da me vise ne citiras.Boli te ku.rac sta je mislim i sta pisem.GOAT je napisao/la: ↑16 apr 2021, 11:48Bio konkurent za all-team def i najbolji omjer.Embidova prednost 4-5 poena vise.Da znas ista onda bi znao da iz ove situacije prvi uzima nagradu al ta ti znas.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 apr 2021, 22:17James nije bio frontrunner nikad.Jeste LA medijskoj masineriji.Cak i ako uzmemo u obzir slab start DEN, PHI je igrala odlicno od pocetka sa Embiidom na celu.
Sikter!!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pop kaze je opet zamijenio tabletice, a i vrijeme navodno nije pogodno meteoropatima...a ni psihopatima.
Bogdanovici su tu negdje.
Ali ovaj Bogi bas je krenuo u zadnjim susretima da nalazi svoje mjesto pod suncem u ligi.
Ali ovaj Bogi bas je krenuo u zadnjim susretima da nalazi svoje mjesto pod suncem u ligi.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
tih 5 utakmica su u top10 kad je u pitanju AST%
kroz citavu sezonu zakovani u zadnjih 5
ko bi rekao da se igra bolja kosarka kad lopta zapravo kruzi
kroz citavu sezonu zakovani u zadnjih 5
ko bi rekao da se igra bolja kosarka kad lopta zapravo kruzi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Shategabri
- Kontakt:
-
VelezovoDijete
- Kontakt:
Prognoze, kad se koja prognoza obistini. mnogo faktora odlučuje. Povrede, forma, trejdovi. Moja je prognoza da Phila sigurno neće izaći sa istoka. A u diskusiju oko 'beeda se s tobom vidim ne može ulaziti, subjektivnosti radi. Clutch prije 3-4 godine bi rekao nešto tipa, čudna sezona, svi su nekako po kočnicom, odbranu više ni Greg ne igra, PO je jedino mjerilo, takod a to prvo mjesto trenutno ne vjerujem da je pokazatelj bilo čega.Clutch je napisao/la: ↑16 apr 2021, 09:45Umjesto ovakvih komentara koji doprinose nicemu, slobodan si da se ukljucis u neku od diskusija pa argumentovano i objektivno demantuj tu moju subjektivnostVelezovoDijete je napisao/la: ↑16 apr 2021, 08:04Ovaj clutch se razumio u košarku dok Fila nije postala neki faktor. Već par sezona lik mlati teške gluposti jer ne vidi dalje od nosa![]()
Na osnovu kvalitete rostera, Philadelphiji je pred sezonu prognozirana borba za 3. mjesto Istoka i uglavnom su stavljani na 4. ili 5. poziciju u poretku. A velike su prilike da ce sezonu zavrsiti na prvom mjestu. Ko onda tu ne vidi dalje od nosa pitam se?![]()
Clutch je uvijek bio jedan od najboljih stručnjaka sto se NBA tice na ovom forumu, i onda dodje neki lik i prvi post na NBA dijelu foruma i proziva ga da je subjektivan,
Normalno da ima toga kad podrzavas neki klub , pa bili smo ovdje kad je Phila bila uvjerljivo najgora ekipa lige...
Normalno da ima toga kad podrzavas neki klub , pa bili smo ovdje kad je Phila bila uvjerljivo najgora ekipa lige...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Pa i ja sam misljenja da ce Brooklyn izici sa Istoka? To ne znaci da smo bez ikakvih sansi, ali jasno da ce biti jako tesko.VelezovoDijete je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:19Prognoze, kad se koja prognoza obistini. mnogo faktora odlučuje. Povrede, forma, trejdovi. Moja je prognoza da Phila sigurno neće izaći sa istoka. A u diskusiju oko 'beeda se s tobom vidim ne može ulaziti, subjektivnosti radi. Clutch prije 3-4 godine bi rekao nešto tipa, čudna sezona, svi su nekako po kočnicom, odbranu više ni Greg ne igra, PO je jedino mjerilo, takod a to prvo mjesto trenutno ne vjerujem da je pokazatelj bilo čega.Clutch je napisao/la: ↑16 apr 2021, 09:45Umjesto ovakvih komentara koji doprinose nicemu, slobodan si da se ukljucis u neku od diskusija pa argumentovano i objektivno demantuj tu moju subjektivnostVelezovoDijete je napisao/la: ↑16 apr 2021, 08:04Ovaj clutch se razumio u košarku dok Fila nije postala neki faktor. Već par sezona lik mlati teške gluposti jer ne vidi dalje od nosa![]()
Na osnovu kvalitete rostera, Philadelphiji je pred sezonu prognozirana borba za 3. mjesto Istoka i uglavnom su stavljani na 4. ili 5. poziciju u poretku. A velike su prilike da ce sezonu zavrsiti na prvom mjestu. Ko onda tu ne vidi dalje od nosa pitam se?![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.