Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
A da je kojim slučajem Ronaldo osvojio niko ne bi Totia ni spomenuo, sigurno. 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Niko ne spominje CR-a ,, Nagradu je zasluzio Sneider ili eventualno Xavi, Forlan.. To je trebao biti trio koji konkurise za nagradu..Sexmachineboy je napisao/la:A da je kojim slučajem Ronaldo osvojio niko ne bi Totia ni spomenuo, sigurno.
- Nail for Real
- Kontakt:
Naravno da bi. Jer je stvarno sramota da jedna istinska legenda ovog sporta nije uzela to priznanje.Sexmachineboy je napisao/la:A da je kojim slučajem Ronaldo osvojio niko ne bi Totia ni spomenuo, sigurno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
To je to...niti jedan navijac Reala nebi Sigurno pomenuo Totia niti bi im palo na pamet te neke njegove izjave, da je CR7 kojim slucajem uzeo nagradu...ali ovako, kad ju je Messi uzeo onda su se "odjednom" prisjetili Totijevih izjavaSexmachineboy je napisao/la:A da je kojim slučajem Ronaldo osvojio niko ne bi Totia ni spomenuo, sigurno.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Pa dobro jarane, nagrada se računala za svih 12 mjeseci, a ne samo Liga prvaka i svjetsko prvenstvo. Gdje su Sneijder i Forlan pet mjeseci poslije >SP-a. Po meni prva tri dobro odabrana, ali je pobjednik možda trebao biti Xavi.L_blancos je napisao/la:Niko ne spominje CR-a ,, Nagradu je zasluzio Sneider ili eventualno Xavi, Forlan.. To je trebao biti trio koji konkurise za nagradu..Sexmachineboy je napisao/la:A da je kojim slučajem Ronaldo osvojio niko ne bi Totia ni spomenuo, sigurno.
@Nail
Znam kako bi, vjeruj mi.
@Mandrak
Da sad je Toti odjednom jako važna i pametna ličnost, čovjek jedva da je osnovnu završio.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa Ronaldo nije bio u konkurenciji za tu nagradu, kako smo se mogli nadat' da ce je osvojit? I ovdje uopste nije rijec o Ronaldu i Mesiju, vec da je sramota da ova nagrada nije pripala velikanima ovog sporta, izmedju ostalih i Raulu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa i Xavi i Inesta su velikani koji ce zauvijek ostatit zapisani zlatnim slovima u istoriji španskog fudbala, pa nisu dobili tu nagradu...šta cemo sad?? plakati jel 
Sneider osvojio sa Interom sve sto se moze osvojit, Forlan osvojio Ligu Evrope i Superkup, i poveo Urugvaj do cetvrtog mjesta gdje je izabran za najboljeg igraca turnira kao i najboljeg igraca Lige evrope.. Imao sjajnu proslu sezonu u Athleticu i mislim da je zasluzio puno vise, kao i Sneider.. A Iniesta je samo na osnovu svjetskog tu, i zbog toga mislim da je ovaj izbor apsolutno- NIDJE VEZE..
- Nail for Real
- Kontakt:
Stvar je u tome sto je Xavi itekako zasluzio tu nagradu, a da je Iniesta velikan ovog sporta, pa i nije, sto ne znaci da nece biti.Mandrak je napisao/la:Pa i Xavi i Inesta su velikani koji ce zauvijek ostatit zapisani zlatnim slovima u istoriji španskog fudbala, pa nisu dobili tu nagradu...šta cemo sad?? plakati jel
Premier Španije Zapater sa sa ovom izjavom definitivno nebi složioNail for Real je napisao/la:Stvar je u tome sto je Xavi itekako zasluzio tu nagradu, a da je Iniesta velikan ovog sporta, pa i nije, sto ne znaci da nece biti.Mandrak je napisao/la:Pa i Xavi i Inesta su velikani koji ce zauvijek ostatit zapisani zlatnim slovima u istoriji španskog fudbala, pa nisu dobili tu nagradu...šta cemo sad?? plakati jel
- Nail for Real
- Kontakt:
Ko je.be njegaMandrak je napisao/la:Premier Španije Zapater sa sa ovom izjavom definitivno nebi složioNail for Real je napisao/la:Stvar je u tome sto je Xavi itekako zasluzio tu nagradu, a da je Iniesta velikan ovog sporta, pa i nije, sto ne znaci da nece biti.Mandrak je napisao/la:Pa i Xavi i Inesta su velikani koji ce zauvijek ostatit zapisani zlatnim slovima u istoriji španskog fudbala, pa nisu dobili tu nagradu...šta cemo sad?? plakati jel, pošto ga je on licno nazvao Herojem nacije
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Pratiš li ti fudbal uopšte? Mislim da ako i pratiš samo gledaš Real. Čuj Iniesta ne zasluženo, pa gdje je Forlan sada? Koliko je dao golova poslije SP-a, koliko Sneijder doprinosi Interu, pogledaj malo tabelu. Ovaj isti trojac vas je uništio, sjeti se onih 5:0, pa onda pirčaj nešto.L_blancos je napisao/la:Sneider osvojio sa Interom sve sto se moze osvojit, Forlan osvojio Ligu Evrope i Superkup, i poveo Urugvaj do cetvrtog mjesta gdje je izabran za najboljeg igraca turnira kao i najboljeg igraca Lige evrope.. Imao sjajnu proslu sezonu u Athleticu i mislim da je zasluzio puno vise, kao i Sneider.. A Iniesta je samo na osnovu svjetskog tu, i zbog toga mislim da je ovaj izbor apsolutno- NIDJE VEZE..
Ništa ja nisam rekao protiv Raula, tog covjeka ja svakako smatram velikanom u svim aspektima...veliki covjek.
Ali Zapater je rekao svoje

Ali Zapater je rekao svoje
- Nail for Real
- Kontakt:
Mijesas sezone. On je govorio za proslu sezone...Sexmachineboy je napisao/la:Pratiš li ti fudbal uopšte? Mislim da ako i pratiš samo gledaš Real. Čuj Iniesta ne zasluženo, pa gdje je Forlan sada? Koliko je dao golova poslije SP-a, koliko Sneijder doprinosi Interu, pogledaj malo tabelu. Ovaj isti trojac vas je uništio, sjeti se onih 5:0, pa onda pirčaj nešto.L_blancos je napisao/la:Sneider osvojio sa Interom sve sto se moze osvojit, Forlan osvojio Ligu Evrope i Superkup, i poveo Urugvaj do cetvrtog mjesta gdje je izabran za najboljeg igraca turnira kao i najboljeg igraca Lige evrope.. Imao sjajnu proslu sezonu u Athleticu i mislim da je zasluzio puno vise, kao i Sneider.. A Iniesta je samo na osnovu svjetskog tu, i zbog toga mislim da je ovaj izbor apsolutno- NIDJE VEZE..
Haj ti odluči za koga navijaš pa dođi.. Sad je Messi uzeo nagradu za najboljeg pa je za Barcu primamljivije navijat od Manche a?Sexmachineboy je napisao/la:Pratiš li ti fudbal uopšte? Mislim da ako i pratiš samo gledaš Real. Čuj Iniesta ne zasluženo, pa gdje je Forlan sada? Koliko je dao golova poslije SP-a, koliko Sneijder doprinosi Interu, pogledaj malo tabelu. Ovaj isti trojac vas je uništio, sjeti se onih 5:0, pa onda pirčaj nešto.L_blancos je napisao/la:Sneider osvojio sa Interom sve sto se moze osvojit, Forlan osvojio Ligu Evrope i Superkup, i poveo Urugvaj do cetvrtog mjesta gdje je izabran za najboljeg igraca turnira kao i najboljeg igraca Lige evrope.. Imao sjajnu proslu sezonu u Athleticu i mislim da je zasluzio puno vise, kao i Sneider.. A Iniesta je samo na osnovu svjetskog tu, i zbog toga mislim da je ovaj izbor apsolutno- NIDJE VEZE..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ja nisam rekao da ti igraci nisu dobri, naprotiv odlicni su, kao i Aguero,CR,Rooney,Bale,Maicon,Robben i jos njih dosta..
Al za tu nagradu se dosad gledalo uspjesi u jednoj sezoni, djabe ti golovi sada Messija kad oni nisu donjeli onoliko toga koliko su npr Forlan, Milito, Sneider , Xavi pa i Villa doprinjeli prosloj sezoni.. Dakle da se razumijemo, mene ni ne zanima ovo uopste nit me dotice i da je Pepe osvojio nagradu.. Al samo kazem da se dosad gledalo licni uspjesi koji su doprinjeli timu da osvoji koji trofej.. Ako cemo gledati poslije SP uspjehe onda je CR ispred Messija, al eto svaka mu cast nek osvji sta god oce mene to nece doticat uopste ..
Al za tu nagradu se dosad gledalo uspjesi u jednoj sezoni, djabe ti golovi sada Messija kad oni nisu donjeli onoliko toga koliko su npr Forlan, Milito, Sneider , Xavi pa i Villa doprinjeli prosloj sezoni.. Dakle da se razumijemo, mene ni ne zanima ovo uopste nit me dotice i da je Pepe osvojio nagradu.. Al samo kazem da se dosad gledalo licni uspjesi koji su doprinjeli timu da osvoji koji trofej.. Ako cemo gledati poslije SP uspjehe onda je CR ispred Messija, al eto svaka mu cast nek osvji sta god oce mene to nece doticat uopste ..
Pogledajte koliko je premier sretan i ponosan, samo Iniestu tapše po ramenima
hahaha ne pricam ništa na pamet, covjek ga prozvao Herojem nacije...šta treba više reci, nema dalje od ovog.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Nagrada se dodjeljuje za svih 12 mjeseci u prošloj godini, tako da tu spada drugi dio prošle sezone i prvi dio ovog sad prvenstva.Nail for Real je napisao/la: Mijesas sezone. On je govorio za proslu sezone...
Ja sam navijač Uniteda, ali uživam u tome šta rade Messi i društvo, posebno kada razvaljuju slabije ekipe po Primeri. Vanzemaljcima se moraš diviti, ako voliš fudbal, i moraš reči da su najbolji na svijetu, posebno ova trojica.Toxicity je napisao/la:
Haj ti odluči za koga navijaš pa dođi.. Sad je Messi uzeo nagradu za najboljeg pa je za Barcu primamljivije navijat od Manche a?
Pa ja bi Elvedina Varupu proglasio Herojem nacije da nas odvede svojim golom na SP a kamoli da ga osvojimo..Mandrak je napisao/la:Pogledajte koliko je premier sretan i ponosan, samo Iniestu tapše po ramenima![]()
hahaha ne pricam ništa na pamet, covjek ga prozvao Herojem nacije...šta treba više reci, nema dalje od ovog.
- Nail for Real
- Kontakt:
@Mandrak, j.ebo te Zapater, ta rulja navija za Barcelonu
Njegova se ne broji...k'o da mi je on neki strucnjak
@Sexmachineboy, naravno Forlan kriv sto Atletico igra mizerno, a Sneijder kriv sto Intera muce povrede
@Sexmachineboy, naravno Forlan kriv sto Atletico igra mizerno, a Sneijder kriv sto Intera muce povrede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.