Ma pusti ih Bosanski destruktivci klasicni.Donnie Darko je napisao/la: ↑20 apr 2021, 21:03Utakmice Barcelone, par derbija tu i tamo, završnica LP i tjt. Šteta.jasmin10 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 20:53Sta ces sad gledati ? Samo derbije ? Znaci nekih 20ak tekmi godisnje.Donnie Darko je napisao/la: ↑20 apr 2021, 19:37
Plus Verona protiv Fiorentine, a i Pacos de Ferreira protiv Farensea zvuči top. Vrhunski utorak za sladokusce.
Nemam sposobnost da uživam u Liverpool-Mdtjiland, Ferencvaros-Slavia Prag, Udinese-Sasuolo, al respekt za vas koji imate![]()
Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Super League
Kakva moc navijaca, nismo ni svjesni

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Au kakve su to lopuže, nisu oni nikada ni imali tu ligu verovatno, nego pokušali da ostvare što bolje pozicije u reformi LŠ pa kada su videli da nije prošlo krenuli da talasaju.
Daj sad 3,5 milijardi sirotinji
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- Chapman1886
- Kontakt:
Idi bježi u rupicu ne javlijljaj seDonnie Darko je napisao/la: ↑20 apr 2021, 21:03Utakmice Barcelone, par derbija tu i tamo, završnica LP i tjt. Šteta.jasmin10 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 20:53Sta ces sad gledati ? Samo derbije ? Znaci nekih 20ak tekmi godisnje.Donnie Darko je napisao/la: ↑20 apr 2021, 19:37
Plus Verona protiv Fiorentine, a i Pacos de Ferreira protiv Farensea zvuči top. Vrhunski utorak za sladokusce.
Nemam sposobnost da uživam u Liverpool-Mdtjiland, Ferencvaros-Slavia Prag, Udinese-Sasuolo, al respekt za vas koji imate![]()

Samo Sloboda | COYG
E sad za kaznu treba izbaciti Real, Chelsea i City iz polufinala LP i pustiti da Bayern, Dortmund i Porto igraju sa PSGom završni turnir pod nazivom "Za spas fudbala"
Pero vizionar od 2009e ovo sve planirao.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne zaboravi kupiti fifu 21. Imas da napravis ono tournament, stavis 12 ekipa koje su (do danas) bile prijavljene i udriDonnie Darko je napisao/la: ↑20 apr 2021, 19:31Romantičari, nemojte večeras zaboraviti ispratiti Arminiu Bilefeld protiv Šalkea. Od prve do zadnje minute. Iz pouzdanih izvora sam čuo da će biti uzbudljivija utakmica nego El Clasico što je bio. Pravi neiskvareni nogomet.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Da, istina, jer sam licno izmislio ovaj twitt.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Svi engleski klubovi napustaju Superligu
I dosao si ovako daleko? Svaka cast

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Đe Gefufna generiše™ profit?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Ali realno kakvo pišanje Švaba po ostatku Evrope.
Deset godina planirao nesto sto je propalo za dva dana.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
da li je podnio ostavku ili dobio nogu od Glasera?! prica se da je planirao da otjera Bruna Fernandesa jer je javno istupio kontra ovog uzasa od lige. ispostavilo se da nije Bruno jedini, Shaw, Rashford... plus klupske legende cija rijec ima tezinu.
nebitno, on je davno trebao da odleti.
za sada nagulise ruski i arapski vlasnici, vidjecemo nakon Chelsea i Man City, ko je sledeci...
kako su ispali glupi!
neko je sada kriv Barceloni sto je pred bankrotom...ovo je idealna prilika da se cupaju jer je Leov ugovor kamen oko vrata... Juve koji se sahranio dolaskom CR7...
ma zdraaaaooooo
I PSG je ispao džek, iako mislim da je to vise zbog licnih interese nego sto su eto kao dobrice i za ravnopravnost jer da jesu za ravnopravnost ne bi Ligue 1 unazad 6 godina izgledala kako izgleda.
Kakav epski fail, ne pamtim nesto ovako.
Moj post u 9:01, njegov twitt u 9:05.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.