Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
lik je usao neozbiljno u sezonu i treba ga kritikovat. jbt pa slboodna baca cini mi se isood 50% u ovih par tekmi, jest mali sample ali to je sramota.
niko ne spori da moze bolje, komentarisemo trenutno stanje koje je lose
niko ne spori da moze bolje, komentarisemo trenutno stanje koje je lose
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Isti nivo aljkavosti koji je kostao Musu ugovora. Nurkic je odlican kosarkas, ima potencijala da bude jos i bolji, nadam se da ce se uozbiljiti u nadolazecim sedmicama i puno poboljsati svoju igru.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Nurkić igra užasnu košarku. Nije mu 20 godina i vrijeme je da konačno bude konstantan.
Evo već smo krenuli da je užasan, sutra već idu spekulacije kako je najbolje da se vrati u Evropu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
nije se nametnuo onda, nece mi sada
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Niko nije rekao da je užasan, već da trenutno igra užasnu košarku.
Hajde ba, dok se dozove i uđe u formu bit će ovdje 2-3 komentara poslije svakog meča, kao što je pretežno bilo i kad je razvaljivao. Svi ovi stručnjaci tada magično nestanu, konstantno ista stvar otkad je došao u NBA (pogotovo onaj period u Denveru).
Ono što bi se reklo, been there, done that.
Ono što bi se reklo, been there, done that.

I večeras ga popratit, imam neki dobar predosjećaj

neka, hvala, dosta sam gubio zna radi nasih. lijepi replay, ustanrm ujutro i uz kafu
Replay u Full HD-u je relaksacija. Ima mislim i onih bez timeout-a i logično bez reklama.
tako je, ja to vec neko vrijeme praktikujem. jest da nema komentarisanja dok je tekma ali neka, lijepi san i odmor
Kada radiš noćne, NBA je skoro jedini sport uz NHL koji aktivno pratim. Doslovno sam prestao skoro u potpunosti pratiti fudbal.
Kako je prije gorilo kada je Mirza otišao u NBA. Pa po pedeset ljudi je pisalo. Jedan kralj navijao alarm, uvijek selam nazivao prije prijenosa.
Kako je prije gorilo kada je Mirza otišao u NBA. Pa po pedeset ljudi je pisalo. Jedan kralj navijao alarm, uvijek selam nazivao prije prijenosa.

mescini mirzazele, sjecam se, ja se svako jutro patio na poslu, spavao po 3-4 sata al nije mi bilo zao.. ali necu prezalit sto kultnu tekmu protiv dallasa nisam gledao uzivo.
a i nas dvojica smo metuzalemi, ja 11 god staza a ti 12 na. forumu
a i nas dvojica smo metuzalemi, ja 11 god staza a ti 12 na. forumu
Ja nisam skoro tri godine pisao. Išao sam i nedavno na jednu pauzu od desetak dana, a vjerujem još večeras pa odoh opet na godinu ili zauvijek, nikad se ne zna

Radim na jednom projektu pa mi forum služi kao relaksacija od obaveza.
Da naš Jusuf konačno pokaže ono što zna. Ostaje razočaranje što napadački stagnira i baca cigle, iako ima mekanu ruku. Na zagrijavanjima pogodi po nekoliko trica.
Kada igra Juka