Kako da se ne zalim kad smo svako **** kolo na pogresnoj strani? Pa 35 golova smo primili.kraljttbvb je napisao/la: ↑25 apr 2021, 18:22Šta se zalite vazda?Justin je napisao/la: ↑25 apr 2021, 16:18Sve pobjede domacina. Dobri vam parovi. Pogotovo za neke od nas sto smo 90% kola bili na pogresnoj strani.defender je napisao/la: ↑25 apr 2021, 13:24Nezvanicni rezultati i strijelci za 1. ligu
Zvanicni rezultati ce biti uskoro.
FC Ljuta Krajina - FC Grizzlies 4:1
Padovan, Goalgetter, LjumanM95 (x2)
Justin
FK Delfin - Spartans FC 3:1
Blancos10, 123456 (x2)
brile
FC Premier - BH fanaticos 4:1
Rooney88 (x2), Belmin6, defender
harry_90
FK Potkovice - Blue Train 2:1
SaltCityAttack, Mig_Mig
anonimni
Jedinstvo Manchester - FK Kockari 2:1
Slatinash_7 (x2)
Viper![]()
Prvo optuzite savez da stimaju parove, a evo sad ima i program koji štim... onaj odabire parove da sve bude pošteno.
Sad će neko postaviti i statistiku da se vidi da gosti imaju isto pobjeda kao i domacini...
Znači liga je izjednačena![]()
To što su vazda iste ekipe domaćini kad pobjeđuju domaćini, a onda vazda isti kad pobjeđuju gosti, nema veze![]()
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- __Liedson__
- Kontakt:
Mozda je dobio ponudu od Miga da budu uvijek na istoj strani ako se usuti.__Liedson__ je napisao/la: ↑25 apr 2021, 20:32Legendu prije dva kola raspored bacio na drugu stranu, odmah dvije pobjede i ne javlja se vise da se zali i proziva, sad mu kriminalci dobri![]()
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Eto namjestio sam vam, od narednog kola ste na Migovoj straniJustin je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:42Mozda je dobio ponudu od Miga da budu uvijek na istoj strani ako se usuti.__Liedson__ je napisao/la: ↑25 apr 2021, 20:32Legendu prije dva kola raspored bacio na drugu stranu, odmah dvije pobjede i ne javlja se vise da se zali i proziva, sad mu kriminalci dobri![]()
![]()
- __Liedson__
- Kontakt:
Ako moze strana na kojoj su Premier i Gongashi, tu su golovi i bodEvidefender je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:46Eto namjestio sam vam, od narednog kola ste na Migovoj straniJustin je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:42Mozda je dobio ponudu od Miga da budu uvijek na istoj strani ako se usuti.__Liedson__ je napisao/la: ↑25 apr 2021, 20:32
Legendu prije dva kola raspored bacio na drugu stranu, odmah dvije pobjede i ne javlja se vise da se zali i proziva, sad mu kriminalci dobri![]()
![]()
![]()
E jbg. dogovorite se. Cijelo vrijeme Migova strana, ovo ono, sad daj drugu neku, hocu ovo hocu ono__Liedson__ je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:59Ako moze strana na kojoj su Premier i Gongashi, tu su golovi i bodEvi![]()
Za nas je sezona gotova. Ne znam s kim igramo do kraja, ali vrlo moguce da ce tu biti pustanja i uticaja na titulu sa nase strane.defender je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:46Eto namjestio sam vam, od narednog kola ste na Migovoj straniJustin je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:42Mozda je dobio ponudu od Miga da budu uvijek na istoj strani ako se usuti.__Liedson__ je napisao/la: ↑25 apr 2021, 20:32
Legendu prije dva kola raspored bacio na drugu stranu, odmah dvije pobjede i ne javlja se vise da se zali i proziva, sad mu kriminalci dobri![]()
![]()
![]()
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- legenda reala
- Kontakt:
Digo sam ruke od ovoga, nek bude sta bude, ne mogu da se zalim zbog defendera momak je ispostovao sve nase zelje i stvarno se trudi, onaj kriminalac nije vrijedan pomena on otvoreno likuje protiv igraca i klubova i ne krije svoju mrznju, a predsjednik je saveza__Liedson__ je napisao/la: ↑25 apr 2021, 20:32Legendu prije dva kola raspored bacio na drugu stranu, odmah dvije pobjede i ne javlja se vise da se zali i proziva, sad mu kriminalci dobri![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- __Liedson__
- Kontakt:
Pa jeste ali njega je slucajno zapalo da je na toj strani. On dodje nesto kao potrcko, zrtveno jagnje, dali mu neke ovlasti, da se raspravlja sa forumasima kao da njemu zamjere dok drugi u pozadini sute i mutedefender je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:06E jbg. dogovorite se. Cijelo vrijeme Migova strana, ovo ono, sad daj drugu neku, hocu ovo hocu ono__Liedson__ je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:59Ako moze strana na kojoj su Premier i Gongashi, tu su golovi i bodEvi![]()
![]()
__Liedson__ je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:35Pa jeste ali njega je slucajno zapalo da je na toj strani. On dodje nesto kao potrcko, zrtveno jagnje, dali mu neke ovlasti, da se raspravlja sa forumasima kao da njemu zamjere dok drugi u pozadini sute i mutedefender je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:06E jbg. dogovorite se. Cijelo vrijeme Migova strana, ovo ono, sad daj drugu neku, hocu ovo hocu ono__Liedson__ je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:59
Ako moze strana na kojoj su Premier i Gongashi, tu su golovi i bodEvi![]()
![]()
![]()
Jbg nemamo clanove u savezu pa ne mozemo ekipu progurati na prvo mjesto kao ti i deyo sto ste svoje. Ali mozda je i samo slucajnost.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Vidi, cinjenica jeste da su dvije ekipe, dva clana saveza, dva kola prije kraja na prvom mjestu.
Ali je potpuna glupost da je neko nesto pogurao, namjestio bla bla bla.
Sve je transparentno, zna se tacno kako su se parovi izvlacili, kako se parovi biraju i ko sta radi.
Ako treba jos jednom cu ponovit ali mislim da ne treba jer se mnogi prave ludi.
Ako imate nesto konkretno da neko na bilo koji nacin vara, da nesto steli, napisite odmah ovdje.
Blizi se kraj sezone i ide pauza. Sve prijedloge sto imate pisite pa cemo raspraviti. Hocete promjene, drugacije izvlacenje, necete Bergera... pisite pa cemo raspraviti.
Po meni bi bilo dobro da nemaju svi domacini iste parove, kao ni svi gosti. 90% kola ode skroz na jednu stranu jer drugoj strani dodje par utakmica s cudnim rezultatima. Cim imas na jednoj strani dvije utakmice s puno golova i/li neko iznenadjenje, znas odmah da su svi na toj strani popusili.
Npr. ovako izgleda prvo kolo:
Domacini:
Real - Barca
Inter - Milan
Bayern - Dortmund
Chelsea - Tottenham
Psg - Lyon
Ajax - Psv
Bonus: Besiktas - Galata
Gosti:
Betis - Sevilla
Lille - Monaco
Man City - Arsenal
Leipzig - Leverkusen
Roma - Napoli
Bonus: Zenit - CSKA
E sad, u ligi je po kolu pet parova. Prva dva para dobiju ovako, a ostala tri se zamjene pa domacini dobiju parove od gostiju (s bonusom) + im ostane ovaj bonus, a gosti dobiju pet prvih parova domacina i sesti kao bonus.
Mislim da ima smisla, samo bi se trebalo doradit malo, ovo sam iz glave napisao u pet minuta.
Domacini:
Real - Barca
Inter - Milan
Bayern - Dortmund
Chelsea - Tottenham
Psg - Lyon
Ajax - Psv
Gosti:
Betis - Sevilla
Lille - Monaco
Man City - Arsenal
Leipzig - Leverkusen
Roma - Napoli
E sad, u ligi je po kolu pet parova. Prva dva para dobiju ovako, a ostala tri se zamjene pa domacini dobiju parove od gostiju (s bonusom) + im ostane ovaj bonus, a gosti dobiju pet prvih parova domacina i sesti kao bonus.
Mislim da ima smisla, samo bi se trebalo doradit malo, ovo sam iz glave napisao u pet minuta.
Ma ja samo mislim da ne treba biti vise od 2 para nase lige u ponudi,evo kao sad kome okrenu 2 para nase lige u zrijebu gotovo sigurno ima golove ,jbg liga nam je takva manje vise tvrdo 1:0,1:1 ili 2:1....osim kad moj Zeljo igra 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- feniksptica
- Kontakt:
Zato sad 3 derbija, pobjednika ne mozes pogodit a ne tacan rezultat..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Potrosi si uzalud vrijeme. Sto se tiče parova, tu je prica zavrsena. Savez ponedjeljakom navečer u 20:00h ubacuje u bubanj 12+ parova i sistem izbacuje parove. Tako ce biti do kad nas trojica budemo vodili savez.Pitagora je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:08Po meni bi bilo dobro da nemaju svi domacini iste parove, kao ni svi gosti. 90% kola ode skroz na jednu stranu jer drugoj strani dodje par utakmica s cudnim rezultatima. Cim imas na jednoj strani dvije utakmice s puno golova i/li neko iznenadjenje, znas odmah da su svi na toj strani popusili.
Domacini:
Real - Barca
Inter - Milan
Bayern - Dortmund
Chelsea - Tottenham
Psg - Lyon
Ajax - Psv
Gosti:
Betis - Sevilla
Lille - Monaco
Man City - Arsenal
Leipzig - Leverkusen
Roma - Napoli
Max Allegri
Ok, meni je to bezveze pa slobodno ubaci nekog umjesto mene. Zadnje kolo 12/15 pobjede domacina, uz tri remija.

Cuj Premier nastimao sebi stranu 
Pa bili smo treća liga ja mislim tri, čak i četiri sezone, sta smo tad štimali?
Pa bili smo treća liga ja mislim tri, čak i četiri sezone, sta smo tad štimali?
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Joj uvjek neka pizdarija, kukanje ..
Evo mi nismo pobjedili kao domacini, vidio sam jos kamaru klubova jedva X kuci izvuklo ne znam cemu to sve ko moze tebi nastimati ako ti ne mozes pogoditi rezultat pa ne igramo fikseve **** mater...
Ove kuknjave treba prekinuti represivnim mjerama, pod hitno....Kada god ne pobjede uvjek kuknjava i uvjek isti.
Evo mi nismo pobjedili kao domacini, vidio sam jos kamaru klubova jedva X kuci izvuklo ne znam cemu to sve ko moze tebi nastimati ako ti ne mozes pogoditi rezultat pa ne igramo fikseve **** mater...
Ove kuknjave treba prekinuti represivnim mjerama, pod hitno....Kada god ne pobjede uvjek kuknjava i uvjek isti.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.