Neka tako i ostane

Zamisli kakav debil trebas biti pa pisati imena po forumuapple je napisao/la: ↑25 apr 2021, 18:25ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑25 apr 2021, 17:45Posteni Ivan Dreznjak, uletio ljudima u kucu kroz prozor, zakljucao se i kontao izvukao senece moci ove noci
koje je krve grupe? Evo sve cekam hoce li stici poziv gradjanima za darivanje krvi.
Ako je plemicka krv plava, onda nista jbg.
Ma imas sva imena na portalima jbg.Herero je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:36Zamisli kakav debil trebas biti pa pisati imena po forumuapple je napisao/la: ↑25 apr 2021, 18:25ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑25 apr 2021, 17:45Posteni Ivan Dreznjak, uletio ljudima u kucu kroz prozor, zakljucao se i kontao izvukao senece moci ove noci
koje je krve grupe? Evo sve cekam hoce li stici poziv gradjanima za darivanje krvi.
Ako je plemicka krv plava, onda nista jbg.![]()
Zamisli kakav debil moras biti da upadas u naselje za vrijeme policijskog sata i ostecujes ljudima imovinuHerero je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:36Zamisli kakav debil trebas biti pa pisati imena po forumuapple je napisao/la: ↑25 apr 2021, 18:25ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑25 apr 2021, 17:45Posteni Ivan Dreznjak, uletio ljudima u kucu kroz prozor, zakljucao se i kontao izvukao senece moci ove noci
Ako je plemicka krv plava, onda nista jbg.![]()
Oni nisu vasi ni nasi momci, oni su huligani - FTV.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:08Ne odgovori mi niko odakle medju uhapsenima Armin i Mirsad..jesu to ultrasi ili ra
Al ko da citam dobitnike dzekpota na premieru kad pola imena i prezimena izmisleANTIFA ! je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:48Oni nisu vasi ni nasi momci, oni su huligani - FTV.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:08Ne odgovori mi niko odakle medju uhapsenima Armin i Mirsad..jesu to ultrasi ili ra![]()
Čini mi se da je kamera snimila poštenog Slavena kako druga zove kući jer je prošao policijski sat da ne prođe kao i on...tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:59Al ko da citam dobitnike dzekpota na premieru kad pola imena i prezimena izmisleANTIFA ! je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:48Oni nisu vasi ni nasi momci, oni su huligani - FTV.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:08Ne odgovori mi niko odakle medju uhapsenima Armin i Mirsad..jesu to ultrasi ili ra![]()
Mislis ovi sto su se branili u svojoj avliji? Nakon sto je ovaj upao s pirotehnikom i letvom na kucni prag? Jel za njih pitas?
Da, on treba odgovarati za svoja djela, a oni sto su ga doveli u borbu za zivot za svoja...1922VFC1981 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 14:33Mislis ovi sto su se branili u svojoj avliji? Nakon sto je ovaj upao s pirotehnikom i letvom na kucni prag? Jel za njih pitas?
Kakva borba za zivot,lik nije ni hospitalizovan ba..samo petljaju i lazu..Fighter1926 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 14:36Da, on treba odgovarati za svoja djela, a oni sto su ga doveli u borbu za zivot za svoja...1922VFC1981 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 14:33Mislis ovi sto su se branili u svojoj avliji? Nakon sto je ovaj upao s pirotehnikom i letvom na kucni prag? Jel za njih pitas?
Ljudino tebe niko ziv nece razumjeti.Cesc44 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:46Koliko istine, duplo toliko lazi. Prije svega da rjesim najvecu misteriju, a to je da onaj momak sto kruzi po medijima je Slaven koji je pretucen od polcije. Ono uopce nije Slaven, slicniji je Bilbiji nego Slavenu (eto koliko je razlicit). Vidim da je neko i na forumu to spominjo, pa da i to rjesimo.
Drugo ovi pricaju kako su ovi prelazili iz jednog u drugi sokak, pa da si tamo bio ne bi toliko informacija pofato. Ovo je bila ciljana akcija i ciljana kuca (nista vise necu reci), a povezana je sa nedavnim upadima RA u prviatne posjede u Rodocu (naravno to nema u medijima, al dobro i manju su galamu napravili).
Onda ova kako je neko jaci ili slabiji je jos i najsmjesnija, koda huligani idu na snagu, tu je samo bitna brojnost i ko je bolje opremljen, a neki ponosno koda su oni nesto jaci zbog toga sto je Ultras zavrsio u bolnici, smjesno.
Bajadera, ko su Armin i Mirsad među uhapšenima? Neće niko da mi kaže, ne znam zašto
Niti imam pojma, niti znam na šta ciljaš, niti sam dio te pričetutankamon1905 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 17:30Bajadera, ko su Armin i Mirsad među uhapšenima? Neće niko da mi kaže, ne znam zašto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.