Ne ciljam stvarno ni na sta nego me zanima.. svi nesto znaju od do detalje, a ovo svi preskacuBaader je napisao/la: ↑26 apr 2021, 17:30Niti imam pojma, niti znam na šta ciljaš, niti sam dio te pričetutankamon1905 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 17:30Bajadera, ko su Armin i Mirsad među uhapšenima? Neće niko da mi kaže, ne znam zašto![]()
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Pa biće da je uhapsilo nekog i s druge strane, šta drugo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 17:38Ne ciljam stvarno ni na sta nego me zanima.. svi nesto znaju od do detalje, a ovo svi preskacuBaader je napisao/la: ↑26 apr 2021, 17:30Niti imam pojma, niti znam na šta ciljaš, niti sam dio te pričetutankamon1905 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 17:30
Bajadera, ko su Armin i Mirsad među uhapšenima? Neće niko da mi kaže, ne znam zašto![]()

Zar nije bilo takvih tvrdnji ovdje
- FKS -
Usta.setutankamon1905 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 17:30Bajadera, ko su Armin i Mirsad među uhapšenima? Neće niko da mi kaže, ne znam zašto

https://hr.wikipedia.org/wiki/13._SS_or ... ndschar%22
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Ultrasi su cirkus, đikani klasični. Vječito po glavi dobiju, sto od Ra, sto od murije, bilo da ih je 15 na 2, ili broj na broj.
Drugo, ovaj pokusaj akcije ili sta vec je sramota za sva vremena, ulazeci ljudima u kuce, dok je policijski cas..
Na to sve klince posalju da im odradjuju akcije..
Drugo, ovaj pokusaj akcije ili sta vec je sramota za sva vremena, ulazeci ljudima u kuce, dok je policijski cas..
Na to sve klince posalju da im odradjuju akcije..
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
i ti se poceo mahnit pravit

na kraju balade najnormalnije priopcenje izdaje hdz

Zadnja izmjena: FaustinoAsprilla, dana/u 27 apr 2021, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Prodji veceras kroz mahalu i naci ces 4-5 momaka kako sjedi kod skole, nista novo, tu zive. Cuj sta su tvoji radili u gluho doba noci, 4 momka sjedila, ne bi da vas je cekala grupa od 30 ljudiFaustinoAsprilla je napisao/la: ↑27 apr 2021, 12:04i ti se poceo mahnit pravitsta su radili 'tvoji ' na ulici u gluho doba noci u sred policijskog sata . nisam odavno 'u tome ' ko ni ti , ali zna svak ko se ikad nasao u slicnoj situaciji kako je otprilike izgledalo
na kraju balade najnormalnije priopcenje izdaje hdzinace kazu da su privedeni manje - vise svi sa strane UM koji su se tu nasli samo su skoro svi uspjeli pobjeci iz marica s vezanim rukama itd
![]()
![]()

Forzza Velez
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
i da prodjem ja tuda u nekim navijackim godinama samo bih prosao pored njih ili bih reagirao ?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑27 apr 2021, 12:24Prodji veceras kroz mahalu i naci ces 4-5 momaka kako sjedi kod skole, nista novo, tu zive. Cuj sta su tvoji radili u gluho doba noci, 4 momka sjedila, ne bi da vas je cekala grupa od 30 ljudiFaustinoAsprilla je napisao/la: ↑27 apr 2021, 12:04i ti se poceo mahnit pravitsta su radili 'tvoji ' na ulici u gluho doba noci u sred policijskog sata . nisam odavno 'u tome ' ko ni ti , ali zna svak ko se ikad nasao u slicnoj situaciji kako je otprilike izgledalo
na kraju balade najnormalnije priopcenje izdaje hdzinace kazu da su privedeni manje - vise svi sa strane UM koji su se tu nasli samo su skoro svi uspjeli pobjeci iz marica s vezanim rukama itd
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Zavisi kakve si pametiFaustinoAsprilla je napisao/la: ↑27 apr 2021, 12:26i da prodjem ja tuda u nekim navijackim godinama samo bih prosao pored njih ili bih reagirao ?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑27 apr 2021, 12:24Prodji veceras kroz mahalu i naci ces 4-5 momaka kako sjedi kod skole, nista novo, tu zive. Cuj sta su tvoji radili u gluho doba noci, 4 momka sjedila, ne bi da vas je cekala grupa od 30 ljudiFaustinoAsprilla je napisao/la: ↑27 apr 2021, 12:04
i ti se poceo mahnit pravitsta su radili 'tvoji ' na ulici u gluho doba noci u sred policijskog sata . nisam odavno 'u tome ' ko ni ti , ali zna svak ko se ikad nasao u slicnoj situaciji kako je otprilike izgledalo
![]()
![]()
![]()

Forzza Velez
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
pa vjerovatno bi nazvao svoje koji piju ispred skole "preko puta ";)
i jel taj momak podlegao ili nije
kakav grad
i jel taj momak podlegao ili nije

kakav grad
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:

Danas u BL, prašina dabome...
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Znam ja ko su što te zanima, jel na čijoj su strani jel odakle ih van za vrijeme policijskogtutankamon1905 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 17:38Ne ciljam stvarno ni na sta nego me zanima.. svi nesto znaju od do detalje, a ovo svi preskacuBaader je napisao/la: ↑26 apr 2021, 17:30Niti imam pojma, niti znam na šta ciljaš, niti sam dio te pričetutankamon1905 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 17:30
Bajadera, ko su Armin i Mirsad među uhapšenima? Neće niko da mi kaže, ne znam zašto![]()
-
- Kontakt:
- egzodus1946
- Kontakt:
Jel ovo bio neki belaj horde manijaci
Upali Manijaci na prazan stadion i uzeli parolu neku... sto nisu dosli u Butmir i uzeli zastavu ? Znalo se gdje cemo biti i u koliko

-
- Kontakt:
A vidi palice

- tutankamon1905
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hajd jos nesto napisi.
Sta si se upalio ko kutnjak.
Sta si se upalio ko kutnjak.
Palice tokom ramazanaelevenblues je napisao/la: ↑30 apr 2021, 20:19Hajd jos nesto napisi.
Zajebancija pred derbi, sta si se upalio ko kutnjak.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.