FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko mi moze uzet ulaznicu, ja njemu xbon il kako vec. Pa kad dodjem u Sa nadjemo se i da mi je.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 29 apr 2021, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije ti ovo za provincijalce braca, kontaš.feniksptica je napisao/la: ↑29 apr 2021, 21:09Ko mi moze uzet ulaznicu, ja njemu xbon il kako vec. Pa kad dodjem u Sa nadjemo se i da mi je.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Kako se ovaj Sisoje bjedno priklonio Vici, pa to je nevjerovatno 

-
- Kontakt:
Ma ja bih kupio kartu ali mi se ne ide maksuz do Titove samo zbog karte. Vjerovatno bih kupio i zeni i djeci po jednu.
Clanske sam kupio citavoj porodici preko interneta a da sam cekao kad cu u Titovu jos ih sigurno ne bih platio. Istina jedva sam prvu potrefio kako se placa ali poslije nije bilo problema...
Skoro kad god vidim onaj telefonski broj za pomozi.ba nazovem i doniram 2 marke. Nekad nazovem i vise puta ako je neko meni poznat ili ako je u pitanju neki pitar. Ne znam sto klub bjezi od tog nacina donacija i uplata.
Hocu da kazem da nisam cicija i ne zalim pare za klub ali sam zauzet i malo lijen da prohodam do Titove i platim u fan shopu
E svasta, to kad moras pravit od normalne situacije neku "bruku", "sramotu", da makar na trenutak zaboravis muke svoga kluba, pa moras izmislit "fazon" na nas racun.
Nista cudno, pa plavi majmuni slave cijeli dan na temi kao da su titulu osvojili
Odbili doci na sastanak - najveci ovosezonski uspjeh.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- HordasOdMalena
- Kontakt:
A tek ako bod otkinu. Njihovoj sreći ne bi bilo kraja, zaboravili bi Evropu i proglasili stotu godišnjicu veoma uspješnom.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Na glavu ce se bacati da to urade. Naravno, imaju apsolutno pravo. Zato mislim da je utakmica prekretnice upravo derbi. Ako njih mlatnemo, uzimamo titulu aBd !HordasOdMalena je napisao/la: ↑29 apr 2021, 21:49A tek ako bod otkinu. Njihovoj sreći ne bi bilo kraja, zaboravili bi Evropu i proglasili stotu godišnjicu veoma uspješnom.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ako si iz Sarajeva evo ja cu doci po tebe sutra poslijepodne ili u subotu prijepodne sa autom da ne hodas pa da zajedno kupimo karte usput bacimo suplju i vratim te kući.Javi se privatnom porukom ako si za da se dogovorimo.Tatamata1946 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 21:33Ma ja bih kupio kartu ali mi se ne ide maksuz do Titove samo zbog karte. Vjerovatno bih kupio i zeni i djeci po jednu.
Clanske sam kupio citavoj porodici preko interneta a da sam cekao kad cu u Titovu jos ih sigurno ne bih platio. Istina jedva sam prvu potrefio kako se placa ali poslije nije bilo problema...
Skoro kad god vidim onaj telefonski broj za pomozi.ba nazovem i doniram 2 marke. Nekad nazovem i vise puta ako je neko meni poznat ili ako je u pitanju neki pitar. Ne znam sto klub bjezi od tog nacina donacija i uplata.
Hocu da kazem da nisam cicija i ne zalim pare za klub ali sam zauzet i malo lijen da prohodam do Titove i platim u fan shopu
Sutre ocekujemo vec iz jutarnji sati, slike sa kupljenim kartama.
-
- Kontakt:
Evo velez objavio do veceras prodali 7000 karata 
Svaka cast rodjeni.

Svaka cast rodjeni.
Nije valjda da neće uvesti online plaćanje? Daj brate 2021 godina... Ima navijača i van sarajeva...
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jaka im dijasporabordobijeli je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:06Evo velez objavio do veceras prodali 7000 karata
Svaka cast rodjeni.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svaka čast na ovom potezu, ali trebala se staviti opcija i od pet KM, da mogu priuštiti i djeca, penzioneri, nezaposleni.. kako god to zvučalo većini raje je puno 10 KM, osim ako nismo počeli gurati neki elitizam, klub srednje i visoke klase...a sumnjam u to
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- hordasDoboj
- Kontakt:
Mogu ti ja uzet, nije frka za placanje.feniksptica je napisao/la: ↑29 apr 2021, 21:09Ko mi moze uzet ulaznicu, ja njemu xbon il kako vec. Pa kad dodjem u Sa nadjemo se i da mi je.
Također ako neko jos hoce (ovu od 10

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, Burberry46, HordeSaSjevera, mire971, nedimmmm1337, Pantelija, Pena, plisek, Sinfoc1986, Tarapi, ubipara i 76 gostiju.