Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Kanter ubio večerašnjom partijom, kad god dobije više minuta jer je Nurk u nekom belaju on odigra odlično.
-
- Kontakt:
Pa buraz Kanter tako igra čitavu karijeru u NBA ... Problem kod njega je odbrana , zato i kada se Juka vrati neće biti problema...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Šta je sa Juke jel operisan , imal kakvih prognoza
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Naravno da je operisan.
CJ pauza 6 sedmica, Juka 8 sedmica.
Mislim da im se i Zack vraca za 6 sedmica. Ako udju u seriju losih rezultata mogao bi PO vrlo lako doci u pitanja radi ovih povreda.
Jedan grad, jedna ljubav!
- StevieFranchise
- Kontakt:
Portland Trail Blazers center Jusuf Nurkic underwent wrist surgery and will be re-evaluated in six weeks.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
juka privatni avion a ti se samire vozaj grasom
Spavali na mrvama

Jest baksuzna ekipa , taman kad pomisliš da imaju šansu za neku ozbiljniju poziciju u PF pola ekipe se povredi , teško će oni i PF osigurati al eto za nadati se da bi mogli sa te neke 9,10 pozicije upasti.
Znal neko kad bi Juka mogao početi trenirati ?
Znal neko kad bi Juka mogao početi trenirati ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Ovi ne mogu meda bez Jusufa i CJ-a. Zao mi Damea jbt
I sa njima i ovim trenerom nisu nešto.
Nažalost njihov izostanak će treneru biti isprika da potroši damea do kraja karijere, ako isti ne zatraži trejd na kraju kad vidi da sa Portlandom nikada neće igrati ozbiljnu ulogu u NBA.
Upravo

jesu li ovo majstori i bez damea razvalili filadelfiju haha
Upravo se potvrdilo ovo sto rekoh, ljudi forsirali embida koji je utrpo 37 a ostali niko preko 15, . Slab protok Phile, i odma portland koristi sansu. Al Svaka im cast, bez komplet prve petorke dobili najboljeg domacina liga.
zaista ne znam zasto sportisti, u ovom slucaju nurkic, ima problem da prihvati kritiku, cinjenica je da kanter igra bolju kosarku od nurkica ove sezone (kanter je rupa defanzivno, al ni nurkic nije bio nista bolji) i zaista bi od kantera mogao nauciti kako se zavrsava na obrucu
bolje mu je da tezi ka tome da bude drugi il treci najbolji igrac ekipe, a ne role player sto je i bio do ove posljednje povrede
bolje mu je da tezi ka tome da bude drugi il treci najbolji igrac ekipe, a ne role player sto je i bio do ove posljednje povrede
neka nabija kondiciju na biciklu i generalno smrsa.
ja sam ovu sezonu prekrizio iako ce odigrat dosta utakmica da uhvati formu za eventualni playoff...sljedece se bori za ugovor,i mora doci u idealnoj fizickoj formi....neka odradi jos jedan od 4-5 godina i nek se vraca u Evropu najbolje mu je...ako ostane u komadu do tada
ko da gledam juka ce se ,kad se vrati, vadit na slomljenu ruku kad opet promasivao na obrucu...kao da ga to ne prati cijelu karijeru.
nadam se da je rijesio privatne probleme i da ima mirniju glavu, jer onakav postotak slobodnih bacanja ukazuju da nije bio u vinklu ove sezone...nisu kg viska krivi sto ne moze da zabije bacanje...nek se okani svega osim kosarke,j.ebo te konakovic i ostala prepucavanja
ja sam ovu sezonu prekrizio iako ce odigrat dosta utakmica da uhvati formu za eventualni playoff...sljedece se bori za ugovor,i mora doci u idealnoj fizickoj formi....neka odradi jos jedan od 4-5 godina i nek se vraca u Evropu najbolje mu je...ako ostane u komadu do tada
ko da gledam juka ce se ,kad se vrati, vadit na slomljenu ruku kad opet promasivao na obrucu...kao da ga to ne prati cijelu karijeru.
nadam se da je rijesio privatne probleme i da ima mirniju glavu, jer onakav postotak slobodnih bacanja ukazuju da nije bio u vinklu ove sezone...nisu kg viska krivi sto ne moze da zabije bacanje...nek se okani svega osim kosarke,j.ebo te konakovic i ostala prepucavanja
-
- Kontakt:
Kako misliš da kilogrami viška nisu krivi za slobodna bacanja ? Upravo suprotno buraz , najveći krivac su kilogrami viška .RoninX je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:22neka nabija kondiciju na biciklu i generalno smrsa.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
ma nije on imao nesto puno viska kg, vise je do kondicije...ali nije djelovao miran duhom...odsutan je, nervozan kad promasi. ukratko nije fokusiran jer ga pila nesto van terena...bar je takav moj dojam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.