Znam da jestekillafrommanilla je napisao/la: ↑02 maj 2021, 02:00Ali zato mozemo na Pecari, koju smo prijavili kao stadion u slucaju izlaska u Evropu![]()
Zato sam i napisao da neće na BP
Znam da jestekillafrommanilla je napisao/la: ↑02 maj 2021, 02:00Ali zato mozemo na Pecari, koju smo prijavili kao stadion u slucaju izlaska u Evropu![]()
Stetahlive je napisao/la: ↑02 maj 2021, 07:36Znam da jestekillafrommanilla je napisao/la: ↑02 maj 2021, 02:00Ali zato mozemo na Pecari, koju smo prijavili kao stadion u slucaju izlaska u Evropu![]()
Zato sam i napisao da neće na BP![]()
Pa vidis da na skici nije planirana zdenka, zato i nije prolazila. Da nisu pravili zdenku bilo bi kao na skici.
"Ovim putem obavještavamo naše članove, navijače i prijatelje Kluba da je FK Velež Mostar od strane NS/FS BiH dobio licencu za nastup u m:tel Premijer ligi BiH, kao i u UEFA takmičenjima za sezonu 2021/22.
Kakve veze to ima s ovom temom?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 maj 2021, 16:08"Ovim putem obavještavamo naše članove, navijače i prijatelje Kluba da je FK Velež Mostar od strane NS/FS BiH dobio licencu za nastup u m:tel Premijer ligi BiH, kao i u UEFA takmičenjima za sezonu 2021/22.
hlive je napisao/la: ↑05 maj 2021, 16:26Kakve veze to ima s ovom temom?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 maj 2021, 16:08"Ovim putem obavještavamo naše članove, navijače i prijatelje Kluba da je FK Velež Mostar od strane NS/FS BiH dobio licencu za nastup u m:tel Premijer ligi BiH, kao i u UEFA takmičenjima za sezonu 2021/22.![]()
Po ovom projektu (slika 2) Stubovi su planirani da idu u predzadnji red i tako ne bi bilo ovoliko vizualne razlike kao sad, međutim ova tribina nije trebala da bude ovolika kolika je sad tj u toku radova investitor i klub su se dogovorili da se na tribinu doda još 3 reda kako bi bila iste veličine kao i centralna tribina.
Vrlo dobro! Po slici izgleda da se juzna tribina sa svim potrebnimsadrzajima ne moze ugurati do ograde. Izgleda bas nedovoljno. Je li u planu otkupiti bar desetak metara zemljista iza ograde, znaju li to navijaci Veleza ovdje? Hvala.
Odlicna vijest
Ta tribina će se graditi tek kada se do stadiona uzme dovoljno prostora u zakup. Neki pregovori su već sa vlasnikom parcele do stadiona bili, i nisu se mogli dogovoriti. Šta će dalje biti vidjet ćemo, ali sigurno da tribina sa svim svojim sadržajima neće moći stati na prostor koji je u vlasništvu kluba...NerminFatic je napisao/la: ↑06 maj 2021, 10:07Vrlo dobro! Po slici izgleda da se juzna tribina sa svim potrebnimsadrzajima ne moze ugurati do ograde. Izgleda bas nedovoljno. Je li u planu otkupiti bar desetak metara zemljista iza ograde, znaju li to navijaci Veleza ovdje? Hvala.
Ta 3 reda su dodana radi krova da bude RA tribina iste visine kao i Dedara radi lakše i jednostavnije ugradnje krova.JaskoBiH je napisao/la: ↑05 maj 2021, 16:43Po ovom projektu (slika 2) Stubovi su planirani da idu u predzadnji red i tako ne bi bilo ovoliko vizualne razlike kao sad, međutim ova tribina nije trebala da bude ovolika kolika je sad tj u toku radova investitor i klub su se dogovorili da se na tribinu doda još 3 reda kako bi bila iste veličine kao i centralna tribina.
Nakon što su se dodala još 3 reda tribina iza stubova je ostalo 5 redova što sad uzgleda ovako kako izgleda. Tj stubovi su od početka tebali biti tu ali je ova tribina trebala biti manja zato je sad ovoliko prostotra ostalo iza stubova.