Ko je placao gostovanja Vico ili?

Ko je placao gostovanja Vico ili?
Dela, Vico, uprava, Nektar... ne znam na koga je roba bila. Bengalka@ je priznao nije htio ici. Fajter@ nije propustio te godine tekme i kaze meni evo trocifren broj reckih. **** te Dela i placena gostovanja. Ne priznajem ti te recke, kad odes s 55 KM, dodjes kuci s 52.ANTIFA ! je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:47Ko je placao gostovanja Vico ili?![]()
Brate, ja te pohvalim , ti vrijedjas. Pametan si momak, nisi agent. Zivis za Borac a ne od Borca, ali ova recenica ti nije na mjestu. Spominjati ubistvo. Zivot je pun uspona i padova, nekad je kisa , nekad sunce. Za drogu prvi put cujem od tebe. Nije to lijepo. Napisi, sjecas se Oboraka, ok , lajkacu ti ali ovo ti je bas bezveze. I ti kad stanes pred ogledalo znas da su placena gostovanja bas bruka i nesto izuzetno jadno. Nema to kodeksi , nekodeksi.
Robijasi ako pocnu ici gliserima na tekme ovo do kraja napravice bas avangardu i sprace sa sebe ove misticne dogadjaje od neki dan. Deset glisera, deset camaca i svi u Šije , baklje ovo ono.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:03Manijaci u korona sezoni broj jedan za sad, mislim za sve odlazak na trening ove koreografije ovo ono, a najvise radi ovih akcija, radi njih daleko broj jedan. Ajde reci cu da smo mi iza njih iskljucivo radi rodjendana koji je bio i dobre proslave pa korteo pa trening ubrzo nakon toga odradjen(jedna i prijateljska je odradjena). Al iskljucivo radi rodjendana. Onda poslije idu Ultrasi, Horde i Lesevi svi su imali kao i mi odlaske na trening i razne neke akcije. Robijase nisam ubrajao u ovo jer oni mogu na tekme![]()
Je li bilo kakvih lanc-paketa koji su bili u sklopu besplatnog prevoza?Ritamreda je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:06Brate, ja te pohvalim , ti vrijedjas. Pametan si momak, nisi agent. Zivis za Borac a ne od Borca, ali ova recenica ti nije na mjestu. Spominjati ubistvo. Zivot je pun uspona i padova, nekad je kisa , nekad sunce. Za drogu prvi put cujem od tebe. Nije to lijepo. Napisi, sjecas se Oboraka, ok , lajkacu ti ali ovo ti je bas bezveze. I ti kad stanes pred ogledalo znas da su placena gostovanja bas bruka i nesto izuzetno jadno. Nema to kodeksi , nekodeksi.
Zna Fighter1926@ ali mudro suti. Ubij me ako nije kuci u plusu dolazio. Bengalka nije isao@, dobar momak, kodeksi, bez ironije.ANTIFA ! je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:09Je li bilo kakvih lanc-paketa koji su bili u sklopu besplatnog prevoza?Ritamreda je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:06Brate, ja te pohvalim , ti vrijedjas. Pametan si momak, nisi agent. Zivis za Borac a ne od Borca, ali ova recenica ti nije na mjestu. Spominjati ubistvo. Zivot je pun uspona i padova, nekad je kisa , nekad sunce. Za drogu prvi put cujem od tebe. Nije to lijepo. Napisi, sjecas se Oboraka, ok , lajkacu ti ali ovo ti je bas bezveze. I ti kad stanes pred ogledalo znas da su placena gostovanja bas bruka i nesto izuzetno jadno. Nema to kodeksi , nekodeksi.
Bilo je kod nas, zar se ne sjecasANTIFA ! je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:09Je li bilo kakvih lanc-paketa koji su bili u sklopu besplatnog prevoza?Ritamreda je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:06Brate, ja te pohvalim , ti vrijedjas. Pametan si momak, nisi agent. Zivis za Borac a ne od Borca, ali ova recenica ti nije na mjestu. Spominjati ubistvo. Zivot je pun uspona i padova, nekad je kisa , nekad sunce. Za drogu prvi put cujem od tebe. Nije to lijepo. Napisi, sjecas se Oboraka, ok , lajkacu ti ali ovo ti je bas bezveze. I ti kad stanes pred ogledalo znas da su placena gostovanja bas bruka i nesto izuzetno jadno. Nema to kodeksi , nekodeksi.
E nek ste i vi malo sebi dosli. Svako gostovanje ste meta bili sto od plavi sto od bijelih. Zao mi onih par momaka sto su stravu salijevali trebale su se pare skupiti i poslati. Jaci ste od Ultrasa sad. Realno.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:11Bilo je kod nas, zar se ne sjecasANTIFA ! je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:09Je li bilo kakvih lanc-paketa koji su bili u sklopu besplatnog prevoza?Ritamreda je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:06
Brate, ja te pohvalim , ti vrijedjas. Pametan si momak, nisi agent. Zivis za Borac a ne od Borca, ali ova recenica ti nije na mjestu. Spominjati ubistvo. Zivot je pun uspona i padova, nekad je kisa , nekad sunce. Za drogu prvi put cujem od tebe. Nije to lijepo. Napisi, sjecas se Oboraka, ok , lajkacu ti ali ovo ti je bas bezveze. I ti kad stanes pred ogledalo znas da su placena gostovanja bas bruka i nesto izuzetno jadno. Nema to kodeksi , nekodeksi.![]()
Ako mislimo na isti dogadjaj, salijevali stravu ali sacuvali transoveRitamreda je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:13E nek ste i vi malo sebi dosli. Svako gostovanje ste meta bili sto od plavi sto od bijelih. Zao mi onih par momaka sto su stravu salijevali trebale su se pare skupiti i poslati. Jaci ste od Ultrasa sad. Realno.
Brate, ja one sve vase postujem. Isli su svugdje pa makar 2, 3 kombija. Neki poceli mucati, neki se budili u snu ali su gonili. A ovu Fajterovu jaliju sto krene zbog piva i sto je dzaba, e to je za pricati kako ne treba.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:19Ako mislimo na isti dogadjaj, salijevali stravu ali sacuvali transovea prosjek godina da ti i ne govorim tih momaka na tom gostovanju. Prije su nam bili mjerilo ultrasi sad nam je cilj bit najjaci u drzavi, zato i napredujemo
![]()