Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
"petty" i "chip on the shoulder" nije isto, "petty" se moze svesti pod "triviju", dakle, predstavljati nesto sto je nebitno il malo, kao nesto sto je bitno il veliko, npr kad god se desi neki kontakt, on padne kao pokosen i drzi se za glavu, dira se po glavi, pravi grimase itd, il kad njemu il njegovom saigracu, neki igrac nesto dobaci, on se kao uznemiri i ide da se unosi u lice tom igracu il npr njegov trash talking, to se moze svesti pod djetinjasto ponasanje, sve to svodi se pod "petty"
"chip on the shoulder" je ipak pozitivna stvar, to se koristi u motivacione svrhe, da bi dokazao drugima da grijese zbog neceg sto su rekli il ucinili i dame jeste primjer toga, kao neko ko je "underdog", koga potcjenjuju itd
Djetinjasto.
Sve isto sam i ja primijetio i nemam nikakvu nadu da ce nesto od toga izbaciti. Isto sam ubijedjen i da ce uvijek donositi neke glupe odluke na niskom postu i da nece materijalizovati ni 30% svoje snage i brzine. Treba nekad malo i mozak ukljuciti...JohnCleese je napisao/la: ↑04 apr 2021, 10:06Najosjetljivi veliki igrac (mislim krupan, visok, "jak").
Poslije svake borbe za loptu zali se da je dobio neki udarac, nesto se trlja po glavu/vratu/ruci...
Kanter je jedno 3x jaci i stabilniji na ofanzivnom skoku od nase zvijeri koja je uvijek u nekom disbalansu, polusavijen( lafo odgurnut), nikako da pogodi tajmning...
Isti ce on igrac biti od pocetka do kraja kosarkaske karijere, djelimicno ga moze trica izvuci.
Trail Blazers' Jusuf Nurkic: Ruled out Monday
Nurkic won't play Tuesday against the Clippers due to right knee inflammation, Casey Holdahl of the Trail Blazers' official site reports.

@igrajlopte 🐦
- StevieFranchise
- Kontakt:
Čuvaju ga za playoffs
Ako ovako nastavi siguran je trade sljedeće sezone, nemaju Blazersi vremena da čekaju da on bude zdrav

Ako ovako nastavi siguran je trade sljedeće sezone, nemaju Blazersi vremena da čekaju da on bude zdrav
Zadnja izmjena: StevieFranchise, dana/u 06 apr 2021, 02:01, ukupno mijenjano 3 puta.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
I first round exit protiv iole ozbiljne ekipe. Ovo oko Jusufa nije dobro ali eto sta je tu je.. Samo da povrede ne budu razlog na kraju sezone da ona trenerska ubleha dobije jos jednu sezonu na klupi.
@igrajlopte 🐦
On i Hayward od 2 brata djeca.
Nema nista od njegove ozbiljne NBA karijere. Steta. Imao je sve da napravi nesto veliko.
Nema nista od njegove ozbiljne NBA karijere. Steta. Imao je sve da napravi nesto veliko.
Hayward ima itekako solidnu i ozbiljnu NBA karijeru. A nije ni Jukina za baciti, dok je za nase standarde legendarna.
Dva puta zakucao i odmah nije dobro.

Mislim da oni trejdaju juku na kraju sezone realno nema dame vremena čekati kad će Juka i colins biti zdravi da naprave nešto više.
Što se tiče Juke taj ne može odigrati čitavu sezonu da mu život o tome ovisi, šteta.
Nadati se da će sljedeću sezonu od koje mu zavisi novi ugovor biti zdrav i u klubu koji će mu dobro pasati da to odradi kako treba.
Mislim da je ovo direktna veza sa vakcinacijom koju je obavio i koja donosi nuspojave.edin139 je napisao/la: ↑06 apr 2021, 06:20
Dva puta zakucao i odmah nije dobro.
Mislim da oni trejdaju juku na kraju sezone realno nema dame vremena čekati kad će Juka i colins biti zdravi da naprave nešto više.
Što se tiče Juke taj ne može odigrati čitavu sezonu da mu život o tome ovisi, šteta.
Nadati se da će sljedeću sezonu od koje mu zavisi novi ugovor biti zdrav i u klubu koji će mu dobro pasati da to odradi kako treba.
Analiza na pacijentima, izvještaj za jednog
Prema izvještaju analiza: Flare of rheumatoid arthritis after COVID-19 vaccination
O jednom od pacijenata: He received the first BNT162b2 vaccine on Dec 23, 2020, after which he developed minor arthralgias that resolved within 1 day. He received the second vaccine dose on Jan 13, 2021, and within 12 h developed clinically significant pain and swelling in the right knee. He had no other joint pain, swelling, or stiffness. He took ibuprofen and prednisone 5 mg soon after the pain and swelling began, but his symptoms persisted, so he contacted our office the next day and we advised him to increase his prednisone to 10 mg daily. Despite the increased medication, he continued to have clinically significant symptoms, so we asked him to come to our clinic for an ultrasound evaluation. He had continued on his usual rheumatoid arthritis treatment between the two vaccinations
Fakat su i navijaci Blazersa frustrirani, zele trejd
Dobri su oni kakvi ima. Ali dobro razumi i ti nekog prosjecnog navijaca Portlanda, imas centra koji je stalno povrijedjen.. Da nije nas i ja bi prvi rekao da se moraju rijesiti njega. Medjutim i to je jedna mala manjina sto prozivaju trejd, tako da nije vrijedno ni pricati o tome. U ostalom to je fransiza gdje mnogi navijaci dan danas brane svim silama ublehu Stottsa a prozivaju Olsheya da ne radi svoj posao ili Damiana kako nije u stanju da donese prsten. Trener im nije u stanju da nacrta dva napada, o odbrani da i ne govorim. Treca najgora u historiji lige.
@igrajlopte 🐦
najgore je što imaju historiju povrijeđenih na toj poziciji tako da ih ne krivim sekunde, a mi koji smo bili upoznati s Jusufovom i povredama prije NBA smo znali sve što treba znati.ReX je napisao/la: ↑06 apr 2021, 23:50Dobri su oni kakvi ima. Ali dobro razumi i ti nekog prosjecnog navijaca Portlanda, imas centra koji je stalno povrijedjen.. Da nije nas i ja bi prvi rekao da se moraju rijesiti njega. Medjutim i to je jedna mala manjina sto prozivaju trejd, tako da nije vrijedno ni pricati o tome. U ostalom to je fransiza gdje mnogi navijaci dan danas brane svim silama ublehu Stottsa a prozivaju Olsheya da ne radi svoj posao ili Damiana kako nije u stanju da donese prsten. Trener im nije u stanju da nacrta dva napada, o odbrani da i ne govorim. Treca najgora u historiji lige.
Stize bracala

3 faula za 9 minuta. Klasika.
Unistio Goberta
Boze sacuvaj... Lik ima neke 'bubice' u igri, koje haman nikad nece popraviti. Imam osjecaj da od 5 min u igri, max minut bude tu i razmislja na pravi nacin. Ostalo, kao da negdje odluta u oblake.
treci faul je namjerno napravio, trazio je izmjenu jer nije imao snage da igra lol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.