Jednu ti ustaša sudi protiv drugih ustaša iz zapadnog mostara narednu ti četnik sudi u gostima.

Ne može ofirnije, al' i dalje je sve u našim rukama.
Velez dobije Zrinjskog i eto ga u borbi za titulu. Nas je Sarajevo premiralo sutra da dobijemo Olimpik (nije im prvi put da u derbiju za opstanak nekog premiraju) s tim da ce doci punac i ponuditi nam 20 hiljada ali da igramo pod rucnom na Koševu zato je premija sutra protiv Olimpika obavezna.
Navijam za Zelju svim srcem ali nama ne trebaju bodovi
Ma sve je u Allahovim rukama.
Ma uvijek ima izuzetaka, valjda imaju neke svoje razloge sto tako pisu. Svak normalan prije podrzava Sarajevo nego ove lopove iz manjeg entitetaBenkara21 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:03Buraz ja imam toliko raje iz Mostara, koji klempaju ovakve ko na forumu. A ne mogu da šutim na ove pa panske komentare. Cigani pravi. Pozdrav za normalnu raju.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:01Nije ni tebi lahko, bolje prati ove tvoje sto su +13 ispustili a ne komentare pojedinaca na forumu
Smiješno je kad se svak drugi krade, ali kad se Sarajevo krade svi bi trebali ustati? Malo glupi aršini, zar ne kompa? Jesi se i ti smijao kad nas je Gigara klao u Banja Luci? Feel the pain my friend, sad ga svi glabamo zajedno, da vidiš kako je fino. I stipu priču o klempanju nisi ništa pametniji od ostatka svijeta...
Navijaš za željezničar to znam, ali me zanima ta utakmica protiv Borca. Ako se tvoj odgovor odnosio na nju onda okej, nisam shvatio jer si me s tim "ali nama ne trebaju bodovi" malo zbunio.
Samobanuj se klaune
Deremo li plavce u Istanbulu
Nikad siti uvijek gladni
Veliki gospodin. Dići će ligu na top25 liga na svijetu kroz 10 godina.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Direktorcic, Giuseppe1, HordeSaSjevera, perodeformero, ritam21, svemalim1, Uvijeknapravojstrani i 29 gostiju.