FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 08 maj 2021, 01:10

Nervoza kod pojedinih pitara jer smo blizu titule :rol:

Valja citavo ljeto trpiti i neJmati sta napisati eo sljedeceg poraza :rol:

Nisam znao da je Borac kao gvardiolina Barcelona dok ne procitas ovde misljenje o njima
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 08 maj 2021, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 08 maj 2021, 01:14

ajdohordas je napisao/la:
08 maj 2021, 01:06
Sanchez1987 je napisao/la:
08 maj 2021, 00:57
08 maj 2021, 00:48

**** mater ali ja bi sa Ahmom pokusao od sljedece sezone. Ne znam kakav je sa tim licencama ali pun mi khurac vise ovih domacih polovnjaka. Jako trenersko ime svakako necemo dovesti. Ahmo je idealna prilika da pokusamo sa mladim trenerom. Svakako je napadac preferirat ce ofanzivu a i nas je covjek osjeca dres i grad. Ne znam opet ali ja licno bih pokusao nema se sta izgubiti.
Nije losa opcija al prvo da se malo usavrsi oko tog posla,licence i sve to,mozda za godinu dvije probati..
Ma brate imas milion primjera gdje se ljudi i ne usavrse dobro sto se tice licenci i tog skolovanja ali su vrhunski treneri.
Ne moras imati sve licence niti moras biti extra fudbaler da bi bio dobar trener.
Prvi napamet mi pada Dejan Stankovic bez dana trenerskog iskustva covjek igra egal tekme sa Milanom a Zvezda izgleda nahanuto i igra napadacki. Imas masu primjera u svijetu.
Ahmo mi izgleda kao neko ko zna kako izvuci maximum od igraca.
E pazi sad.
Zamisli da nas je ahmo preuzeo na zimu, bjezis svim konkurentima dvocifren broj bodova, otjeras ovog koji nas godinu vuce na dno, sa ahmom zadrzis prednost koju je nemoguce izgubiti i uzmes duplu krunu.
Svi bi se kleli u nas i novo trenersko ime, region bi brujio o tome, a mi dobili mladog trenera sa vec 6-7 mjeseci iskustva vodjenja ekipe.

Mnogo stvari se ovdje unaprijed pisalo sta ce biti, ali je ova smijesna uprava totalno slijepa kao i vecina foruma.
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 08 maj 2021, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 08 maj 2021, 01:16

**** mater ali ja bi sa Ahmom pokusao od sljedece sezone. Ne znam kakav je sa tim licencama ali pun mi khurac vise ovih domacih polovnjaka. Jako trenersko ime svakako necemo dovesti. Ahmo je idealna prilika da pokusamo sa mladim trenerom. Svakako je napadac preferirat ce ofanzivu a i nas je covjek osjeca dres i grad. Ne znam opet ali ja licno bih pokusao nema se sta izgubiti.
Nije losa opcija al prvo da se malo usavrsi oko tog posla,licence i sve to,mozda za godinu dvije probati..
Ma brate imas milion primjera gdje se ljudi i ne usavrse dobro sto se tice licenci i tog skolovanja ali su vrhunski treneri.
Ne moras imati sve licence niti moras biti extra fudbaler da bi bio dobar trener.
Prvi napamet mi pada Dejan Stankovic bez dana trenerskog iskustva covjek igra egal tekme sa Milanom a Zvezda izgleda nahanuto i igra napadacki. Imas masu primjera u svijetu.
Ja bih volio za pocetak da bude pomocni trener nekome,mozda Dudic i on da pokusaju :) jest da nije privlacno kad kazes DUDIĆ al nije los bori se sa Velezom a nema 14 igraca kako treba,plus dosta gura mlade igrace.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 maj 2021, 01:17

Al ako bude odlucivala gol razlika moglo bi biti ko u tesnoj kozi kad je Pantic cekao rezultat iz Tuzle :rol:

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 08 maj 2021, 01:19

Zip je napisao/la:
08 maj 2021, 01:10

Nisam znao da je Borac kao gvardiolina Barcelona dok ne procitas ovde misljenje o njima
Et vidis jesam li ti reko :plac:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 08 maj 2021, 01:23

Zip je napisao/la:
08 maj 2021, 01:10

Sve do sad sto si branio je otiso u qurac. Nemoj vise ziv bio, samo lud covjek ne mijenja misljenje ili ti egoista.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 08 maj 2021, 01:23

holyman je napisao/la:
08 maj 2021, 01:14

E pazi sad.
Zamisli da nas je ahmo preuzeo na zimu, bjezis svim konkurentima dvocifren broj bodova, otjeras chetu koji nas godinu vuce na dno, sa ahmom zadrzis prednost koju je nemoguce izgubiti i uzmes duplu krunu.
Svi bi se kleli u nas i novo trenersko ime, region bi brujio o tome, a mi dobili mladog trenera sa vec 6-7 mjeseci iskustva vodjenja ekipe.

Mnogo stvari se ovdje unaprijed pisalo sta ce biti, ali je ova smijesna uprava totalno slijepa kao i vecina foruma.
Da li bi ti ozbiljno smijenio trenera u tom trenutku koji je imao polusezonu bez poraza, i playoff LE?

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 08 maj 2021, 01:26

holyman je napisao/la:
08 maj 2021, 01:14

E pazi sad.
Zamisli da nas je ahmo preuzeo na zimu, bjezis svim konkurentima dvocifren broj bodova, otjeras chetu koji nas godinu vuce na dno, sa ahmom zadrzis prednost koju je nemoguce izgubiti i uzmes duplu krunu.

Realno niko nije znao da ce se bas ovakve stvari desavati, ili je mali jako mali broj vas to nagovjestavao.
Licno sam bio misljenja da cemo sa 5-6 bodova razlike titulu osvojiti. Mislio sam da necemo biti toliko ubitacni kao sa onom dvojicom ali sam ipak mislio da cemo biti dovovoljno sobri da osvojimo titulu. A i da nas je preuzeo Ahmo bez Tatara i Rahmana i prokockao onu prednost do sad bi vec bilo mrtvih. Nek vinko pokusa do kraja izvuci ovo, a od sljedece sezone Ahmu bi probao osim ako nasi ne planiraju neko jako trenersko ime a ne bih rekao da im je to u planu. Cak mislim da ce Vinka ostaviti i za sljedecu sezonu.

@sanchez Dudica ne bi volio nikako. Njega bi pritisak pojeo kod nas. U velezu moze radit jer od njih niko ne ocekuje neke aman zaman rezultate, bar nisu do ove sezone. Igra mu je na ho-ruk i neka borba i zalaganje.
Njega bi volio vidjeti kao pomocnika recimo uz neko jako ime na nasoj klupi.
Dudic je dobar motivator zna naloziti ekipu. Ali da je neki takticar, daleko od toga...

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 08 maj 2021, 01:26

Velkoski SD.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 08 maj 2021, 01:35

SarajevoJeBordo je napisao/la:
07 maj 2021, 23:39
vedinjo98 je napisao/la:
07 maj 2021, 23:11
SarajevoJeBordo je napisao/la:
07 maj 2021, 22:51

Samo da podsjetim da mi o ovome sad ne bi pričali da je stručnjak na klupi bio sposoban da izgubi samo 1 razlike od Borca.

(NEBESA TI YEBEM KAKO TO ZVUČI: TREBA DA NE IZGUBIŠ VIŠE OD 1 RAZLIKE NA KOŠEVU DA BI IMAO BOLJI MEĐUSOBNI I TI IZGUBIŠ 2 RAZLIKE. PA TO JE GORE OD SLOBODE U KUPU 2016)
Da podsjetim i ja tebe i ostale kolege forumase. Remijem na toj utakmici bi imali +6 u odnosu na Borac, a pobjedom gotovo nevjerojatnih +9 nad Borcem i +8 u odnosu na Velez. Znaci hladno jedna utakmica. Eto zato postoje utakmice od 6 bodova. Znaci opusteno skroz.

I jos skontaj Siroki u gostima, Zrinjski kuci, Zeljo na Grbavici. Te uvodne utakmice sve sudjenje cak i u nasu korist. Dva crvena protiv Skutora i SB.
Isto bodova kao Olimpik i u 3 boda sa Mladosti, Krupom i Slobodom :bow:

Jel ima još neko da misli da je FK Sarajevo bez Tatara i Rahmanovića nivo Olimpika i da je ovo sve zbog toga i sudija, a nije zbog trenera?
Ja isti govorim stoput sta se radi sa sudijama, ali brate sramota je sramota. Olimpik osvojio isto bodova kao mi. Nakon Borca sam bio apsolutno za smjenu Vinka. COVJEK DEFINITIVNO NE ZNA STA RADI I NIJE ZA NAS. Kada ti treba ovoliki pritisak sa svih strana da skontas kako nesto treba promijeniti onda si ti nula od trenera. Daj bilo kojeg drugog trenera iz nase lige i od 1.3. bi sigurno osvojio mnogo vise bodova od Vinka.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 08 maj 2021, 01:50

Da malo skrenemo loše misli i još jednom uživamo u asistenciji Fanima, prijemu i golu Zinedina :) :ljepota:

...a tu je još jednom snimka onog CK :crazy:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 08 maj 2021, 01:55

Hahahahahaha pa jos sebi ne mogu doci za ovaj crveni
Nista me do sad nije pogodilo kao ovaj crveni i nista nije bilo toliko ocigledno kao ovo
Fuj povraca mi se i na ovaj savez i na ligu i na drzavu. Pogledas ovo i sjebes se a dodje debil i kaze ti gdje smo bili prvih 6-7 kola.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 08 maj 2021, 01:58

Ma samo pozitivno razmisljat i nadati se. Nada zadnja umire a mi imamo bar dvije prilike i plus mogucnost bolje gol razlike.
Ono sto je najvaznije da Evropu ne mozemo prokockati i da nakon sto smo prosle godine ponistili prokletstvo da poslije titule ne idemo u evropu isto smo i ove godine uspjeli.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 maj 2021, 01:59

Yebe nas ove polusezone ko stigne! Hadzija, Vinko kukavica, Pidro, Heba i amateri među igracima, sudije, inat-pozitivci, Vico Krmoje. Ne vade ga iz kluba nam...
Bahati, bahati Željkan!
1946

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 08 maj 2021, 02:02

joker90 je napisao/la:
08 maj 2021, 01:59
Yebe nas ove polusezone ko stigne! Hadzija, Vinko kukavica, Pidro, Heba i amateri među igracima, sudije, inat-pozitivci, Vico Krmoje. Ne vade ga iz kluba nam...
Tacno im se osladilo i ovo bez navijaca, radi ko sta hoce!

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 08 maj 2021, 02:13

joker90 je napisao/la:
Upravo to. Nema tu nekog najveceg problema kao sto bi neki isticali. Sve to sto si nabrojao se udruzilo....
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 maj 2021, 02:14

Zamisli da ovako masakriraju Zvezdu ili Partizana, davno bi Vico i kompanija bili u gepeku, a neki vec ispod zemlje.
Nas yebe ko stigne i samo nijemo posmatramo :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 maj 2021, 02:19

Ahmoveliki je napisao/la:
08 maj 2021, 02:02
joker90 je napisao/la:
I hajd sto nas yebu brate, ali sto ga ne vade nikako, da bar dahnemo koje kolo...
Bahati, bahati Željkan!
1946

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 08 maj 2021, 02:33

Samo da čovjek ne poludi do srijede navecer, Borac - Krupa, Borac - Zrinjski, Sarajevo - Sloboda......A onda naredne subote, Željo - Borac, Mladost - Sarajevo.Ko preživi, pricace.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 08 maj 2021, 02:51

joker90 je napisao/la:
08 maj 2021, 02:19
Ahmoveliki je napisao/la:
08 maj 2021, 02:02
joker90 je napisao/la:
I hajd sto nas yebu brate, ali sto ga ne vade nikako, da bar dahnemo koje kolo...
Ma iznenadit ce ih smetljari s one strane Miljacke ili zrinjski!
Sad ce to sve brzinski do kraja mjeseca...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, bordobijeli, nedimmmm1337, PeppermintSA, Proximic, rimljanin90, skoJaa, ubipara, Vrhbosnian i 69 gostiju.