Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 13 jan 2011, 13:42

drinamen je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Igraci nezainteresovani, ali bice oprosteno ako izdominiraju West Ham i ponovo gol iz ofsajda sudije u elementu ponovo.
Ko o čemu vi o sudijama :lol: Naravno sudije su krive što Arsenal ne može da da gol drugoligašu. Iako naravno dominacija je u toku :mrgreen:
mozda je bio i penal za nas,nad Walcott-om,kamera namjerno nije htjela da ponovo pokaze sta se zapravo desilo,bilo je gusto :D
salu na stranu,Ipswich je bio za'eban i zasluzili su pobjedu,a zao mi je sto nisu dali regularan gol,ipak je gol bio iz 100%-tnog ofside-a. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 jan 2011, 15:12

drinamen je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Igraci nezainteresovani, ali bice oprosteno ako izdominiraju West Ham i ponovo gol iz ofsajda sudije u elementu ponovo.
Ko o čemu vi o sudijama :lol: Naravno sudije su krive što Arsenal ne može da da gol drugoligašu. Iako naravno dominacija je u toku :mrgreen:
Nemoj da svojim nebulozoma prikrivas istinu, normalno da se imamo pravo zaliti na neragularne golove protiv nas a iz tvog posta se da zakljuciti kako si gledao utakmici u tvrdis da je gol regularan. Drugoligas je nabrijan ovo im je utakmica sezone a nasi momci nezainteresovani sto je neoprostivo ali i kao takvi smo bili bolji, neragularan gol ali ako na nivou odigramo revans prolazak je neupitan mada ce i ovi parkirati bus na Emiratesu.

Arsenal dominira!
Dio Arsenala

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 13 jan 2011, 17:20

-Paja je napisao/la:
drinamen je napisao/la:
Nemoj da svojim nebulozoma prikrivas istinu, normalno da se imamo pravo zaliti na neragularne golove protiv nas a iz tvog posta se da zakljuciti kako si gledao utakmici u tvrdis da je gol regularan. Drugoligas je nabrijan ovo im je utakmica sezone a nasi momci nezainteresovani sto je neoprostivo ali i kao takvi smo bili bolji, neragularan gol ali ako na nivou odigramo revans prolazak je neupitan mada ce i ovi parkirati bus na Emiratesu.

Arsenal dominira!
Pajo jasno i glasno jesu li sudije krive što vi drugoligašu ne možete dati dva gola? A istom tom timu Čelzi da 7! Jel opet zavjera FA protiv Arsenala ili....

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 jan 2011, 17:29

A mi istom Chelsiju damo 3 sta to treba sad da znaci da smo trebali pobjediti Ipswich sa 10-0, halo amater ovo je Engleski fudbal, pravi fudbal gdje ta smijesna pravila ne vaze zato to i jeste kolijevka fudbala.

Fools!
Dio Arsenala

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 13 jan 2011, 17:37

Izbjegavaš odgovor na jasno i jednostavno pitanje :lol:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 jan 2011, 17:42

Ti izbjegavas odgovor na moje pitanje, sta treba da znaci to sto nismo dali nekakvom Ipswichu gol a Chelsi im dao 7? Jel to treba da znaci da smo im mi trebali dati 10? Vidi se da gledanje smijesne Primere zaglupljuje ljude, kvaziliga za kvazifanove.
Dio Arsenala

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 jan 2011, 17:47

Paja je upravu!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 13 jan 2011, 17:50

-Paja je napisao/la:Ti izbjegavas odgovor na moje pitanje, sta treba da znaci to sto nismo dali nekakvom Ipswichu gol a Chelsi im dao 7? Jel to treba da znaci da smo im mi trebali dati 10? Vidi se da gledanje smijesne Primere zaglupljuje ljude, kvaziliga za kvazifanove.
Utakmicu primere nisam gledao ohoho jer nemam Arenu. Ne kažem da ste im trebali dati 10 golova ali dva ste i mogli i morali. Ko je kriv što Arsenal već na nekoliko utakmica ne može da da gol? Sudije,FA ili sami igrači.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 jan 2011, 17:53

Najvise volim ovako kad izvrcu istinu i rijeci sudije su krive sto smo primili gol i to sam rekao a ne zato sto nismo dali gol, krivac sto sinoc nismo dali gol su igraci koji nisu realizovali stopostotne prilike. Nemoj ni gledati Primeru imam ja arene pravi je to antifudbal, ako ipak volis takav vid lige imas na sportklubu besplatno skotsku ligu ovako ces bezveze 10 KM na pretplatu dati.
Dio Arsenala

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 13 jan 2011, 18:35

-Paja je napisao/la:Najvise volim ovako kad izvrcu istinu i rijeci sudije su krive sto smo primili gol i to sam rekao a ne zato sto nismo dali gol, krivac sto sinoc nismo dali gol su igraci koji nisu realizovali stopostotne prilike. Nemoj ni gledati Primeru imam ja arene pravi je to antifudbal, ako ipak volis takav vid lige imas na sportklubu besplatno skotsku ligu ovako ces bezveze 10 KM na pretplatu dati.
Primera je za vaše ragbijaše melem za oči.. Nabij, prebaci, izbi, slomi nogu.. Nema, pravi fudbal! Zato je Primera antifudbal :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 jan 2011, 18:44

To su obicne lazi tezih lomova je bilo i u drugim ligama naravno koje nisu medijski eksponirane pa se o tome manje i prica dok u Premiershipu svaki start je popracen, drugi par rukava je sto nije adekvatno kaznjen. Ako iko nema pravo da se ruga Premiershipu na tim lomovima onda je to Primera jer su se tamo zadnjih godina desavale puno gore stvari od lomova noge koje niko ne spominje u kontekstu Primere pa cu lijepo zamoliti da se i lomljenje noge ne kaci Premiershipu.
Dio Arsenala

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 13 jan 2011, 18:47

AL evo za Primeru reći da je sve ostalo- nevažno šta.. al antifudbal? :mrgreen:

Real Madrid

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 jan 2011, 18:48

Naravno da jeste antifudbal, slicno skotskoj ligi.

Patethic!
Dio Arsenala

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 13 jan 2011, 18:55

http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp ... STI=135488

Za jednu ligu koja propagira antifudbal i koja liči škotskoj ;) , usput ovaj institut je proglašio vašeg "vođu" najboljim trenerom desetljeća (da ne biste pljuvali ko je to izmišljao :mrgreen: ).. Pardon što spamamo al Paja širi dezinformacije o Primeri.. :mrgreen:

Real Madrid

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 jan 2011, 19:24

Taj institut nije mjerodavan, oni daju nagradu Wengeru kako bi se prikazali ozbiljni i da bi ih neko shvatio ozbiljno kad najboljom ligom proglase skotsku tj. spansku ligu ili nekakvu barcelonu za najbolji klub. Niko normalan ne priznaje njihove tabele.
Dio Arsenala

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 jan 2011, 19:45

Kad se sjetim ovoga,k'o na treningu.Kakva je to dominacija bila najveceg spica kojeg je Arsenal im'o 8-)

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 jan 2011, 20:38

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

stara dobra vremena... :cry:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 jan 2011, 20:47

mi bi smo se trebali prestati sjecati starih vremena i malo okrenuti buducnosti

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 jan 2011, 20:51

Sat su samo Baptista i Alidiere pocinili Liverpoolu u ovoj utakmici slika

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 jan 2011, 21:15

mislite da ce montpelliere prihvatit ponudu od ville za spahica? mozda su 2 menadzera dobri prijatelji ko zna

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.