Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
potpuno sam na poludistanci i umjesto da sutira, krene glumit neko ludilo i izgubi loptu
covjek je sam sebi najveci neprijatelj (jebu ga i suci, al **** njih, neka brine o onome sto moze da kontrolise)
covjek je sam sebi najveci neprijatelj (jebu ga i suci, al **** njih, neka brine o onome sto moze da kontrolise)
- StevieFranchise
- Kontakt:
Ako se dosad većina navijača Portlanda nije okrenula protiv njega, nakon ove nove povrede će sigurno. Šteta, jednostavno ga tijelo ne služi za nešto više.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Okrenuli su se svi brate moj, nije to ono klasicno pljuvanje samo ako ne igraš i imaš toliko slobodnog vremena i to opet nisi u formi onda je do tebe.StevieFranchise je napisao/la: ↑12 apr 2021, 05:07Ako se dosad većina navijača Portlanda nije okrenula protiv njega, nakon ove nove povrede će sigurno. Šteta, jednostavno ga tijelo ne služi za nešto više.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Ništa ozbiljno ipak, tu je u drugom poluvremenu
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
jao naslova...
"Vratio se Nurkic, imao je najvise skokova na utakmici"
"Vratio se Nurkic, imao je najvise skokova na utakmici"
Sasvim korektna partija.
na stranu Jusuf, koji se pretvorio u Boguta sa kraja karijere, mada ce sigurno dici igru barem 20%, ali ovaj Portland je toliko lose sklepana ekipa, da im opet ne gine ispadanje u prvoj rundi. ne mogu da shvatim da oni nista nisu poduzeli po pitanju niskog-visokog krila. nemaju sta trazit u playoffu dok nemaju azdahu koja moze usporiti lebrona, georgea, kawhia...Oni takvog nemaju. najvece razocarenje je DJJ, koji izgleda kao cackalica... cim ga vide na parketu, svi mu idu u tijelo, jer ne moze snagom da odbrani nikoga, moze samo koristiti kao help defender ili prvi u zoni.
Covington nema visinu ni snagu, i on je vise dobar kao ispomoc...
Neil Olshey je morao raditi na dovodjenju Gordona, i spakovati CJ-a nekome. napravio je masu bezveznih, alibi poteza. Trent Jr. se preporodio u Torontu, i za razliku od Powela makar ima neku pristojnu visinu. trebali su raditi trejd da izvuku Anunobya, kad su vec nedostupni igraci klase Butlera, koji bi im prijeko trebao... u citavoj sezoni, Portland ne moze meda ni protiv jedne ozbiljne ekipe, ljudi ih otresu sa pola snage. ne kontam Lilarda koji se zbog prijateljstva sa CJom odrekao sanse da osvoji titulu....
znam da je jos prerano ricati o tom, ali ja bih volio da Juka zavrsi u Charlotteu, koji mi se svidja kao ekipa....a Portlandu nek je sretno sa Kanterom u playoffu, gdje ga Oklahoma i Utah skoro da nisu ni koristili, jer je defanzivna rupa, a Boston samo malo zbog povoljnog matchupa....u biti koristio ga je samo Portland, silom prilika, prije dvije godine, kad su isli na Adamsa i Jokica.
Covington nema visinu ni snagu, i on je vise dobar kao ispomoc...
Neil Olshey je morao raditi na dovodjenju Gordona, i spakovati CJ-a nekome. napravio je masu bezveznih, alibi poteza. Trent Jr. se preporodio u Torontu, i za razliku od Powela makar ima neku pristojnu visinu. trebali su raditi trejd da izvuku Anunobya, kad su vec nedostupni igraci klase Butlera, koji bi im prijeko trebao... u citavoj sezoni, Portland ne moze meda ni protiv jedne ozbiljne ekipe, ljudi ih otresu sa pola snage. ne kontam Lilarda koji se zbog prijateljstva sa CJom odrekao sanse da osvoji titulu....
znam da je jos prerano ricati o tom, ali ja bih volio da Juka zavrsi u Charlotteu, koji mi se svidja kao ekipa....a Portlandu nek je sretno sa Kanterom u playoffu, gdje ga Oklahoma i Utah skoro da nisu ni koristili, jer je defanzivna rupa, a Boston samo malo zbog povoljnog matchupa....u biti koristio ga je samo Portland, silom prilika, prije dvije godine, kad su isli na Adamsa i Jokica.
- firefirefirely
- Kontakt:
Kako mi je drago sto Trent Jr. pokazuje moronima u Portlandu sta su izgubili.. mogli su sigurno puno vise izvuci za CJ-a, a puno bolje proci na kraju
Ma smiješno je čitati mišljenja o Nurkiću, stvarno ne znam šta ti ljudi gledaju, pa jedini koji igra odbranu je Nurkić, uz eventualno Covingtona, upravo si vrhunski opisao DJJ, osim atraktivnih zakucavanja nije ponudio ništa. Sramota me kada vidim kako igra GTJ, zašto nije iskorišten, a i kako će pored CJ-a?
Spominje se taj trade Nurkić - Turner, pa ćemo vidjeti
Spominje se taj trade Nurkić - Turner, pa ćemo vidjeti
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- hule_barca
- Kontakt:
Juka ako ovako nastavi, nikad neće iskoristiti svoj potencijal u potpunosti.
Problem s njim je manjak konzistentnosti. On mora svaki meč biti ultra nabrijan, da bi pružio ono što zaista može.
Čim motivacije manjka, izgleda neprepoznatljiv i zadovoljava se mrvicama.
Njemu je iznova i iznova potreban novi izazov u karijeri, da bi se odrzavao na visokom nivou. U Portlandu je evidentno motivacioni faktor pao veoma nisko, što se moglo zaključiti po samom početku sezone, gdje se u vidu nekog brazilskog fudbalskog klošara, pojavio na pripremama totalno nespreman.
To je taj naš mentalitet. Vidim da sam zvijezda tu gdje jesam i nema potrebe više da se dokazujem, čim sam dosadašnjim dokazivanjem stekao trenutni status.
Stoga, mislim da bi za njega bilo najbolje da napravi neki trade na kraju sezone. Teško da će on sam htjeti izraziti želju za odlaskom, tako da na kraju krajeva ne bi bilo loše ni kad bi Portland želio da ga se riješi, jer sam siguran da bi to na kraju Juki izuzetno dobro došlo, bez obzira kako bi to izgledalo u datom trenutku.
Problem s njim je manjak konzistentnosti. On mora svaki meč biti ultra nabrijan, da bi pružio ono što zaista može.
Njemu je iznova i iznova potreban novi izazov u karijeri, da bi se odrzavao na visokom nivou. U Portlandu je evidentno motivacioni faktor pao veoma nisko, što se moglo zaključiti po samom početku sezone, gdje se u vidu nekog brazilskog fudbalskog klošara, pojavio na pripremama totalno nespreman.
To je taj naš mentalitet. Vidim da sam zvijezda tu gdje jesam i nema potrebe više da se dokazujem, čim sam dosadašnjim dokazivanjem stekao trenutni status.
Stoga, mislim da bi za njega bilo najbolje da napravi neki trade na kraju sezone. Teško da će on sam htjeti izraziti želju za odlaskom, tako da na kraju krajeva ne bi bilo loše ni kad bi Portland želio da ga se riješi, jer sam siguran da bi to na kraju Juki izuzetno dobro došlo, bez obzira kako bi to izgledalo u datom trenutku.
Mes Que Un Club
Motiv je jedan od problema. Slazem se.hule_barca je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:42Juka ako ovako nastavi, nikad neće iskoristiti svoj potencijal u potpunosti.
Uzmimo za primjer duele protiv Jokica. Kada bi gledali h2h 6-2 za Jusufa. Razlog za motivaciju u ovim duelima nije potrebno navoditi.
https://www.landofbasketball.com/games_ ... nurkic.htm
Ali ne mozes ti svaku utakmicu igrati na 120%. Za RS je vazan neki tvoj "uobicajeni" nivo. Tj. neki "normalni" nivo igara.
neke stvari se jednostavno ne rade, ne mozes trejdovati cj mccolluma dok je lillard u prime-u, a nema smisla placati veliku sumu novca za tri igraca na pozicijama playja i beka sutera, tako da je trade gtj apsolutno opravdanfirefirefirely je napisao/la: ↑12 apr 2021, 15:39Kako mi je drago sto Trent Jr. pokazuje moronima u Portlandu sta su izgubili.. mogli su sigurno puno vise izvuci za CJ-a, a puno bolje proci na kraju
cak se i powell, koji je bek suter kao gtj, samo je bolji igrac, koristi na poziciji niskog krila jer moze igrati tu poziciju i ako se pokaze dobro na toj poziciji, portland ce mu mozda ponuditi dugogodisnji ugovor, ako ne, sigurno nece, jer i on nece imati buducnost na poziciji beka sutera pored cj mccolluma... mozda postoji mala mogucnost da portland odluci trejdovati cj mccolluma za upgrade na poziciji niskog krila, a powella prebaci na primarnu poziciju, al istorija nas uci tome da neil olshey ne zeli rastaviti duo lillard-cj mccollum
niti jedan ozbiljan gm ne bi trejdovao cj mccolluma, a ostavio gtj, ne ako je to playoff ekipa, a portland to jeste
- hule_barca
- Kontakt:
Ma zna se šta njegovu motivaciju podiže. Mečevi protiv Denvera i Jokića, dokazivanje u Portlandu nakon što je tek stigao, zatim dokazivanje u Bubbleu nakon povratka poslije povrede, susreti protiv Westbrooka itd.TheChief je napisao/la: ↑12 apr 2021, 16:04Motiv je jedan od problema. Slazem se.
Uzmimo za primjer duele protiv Jokica. Kada bi gledali h2h 6-2 za Jusufa. Razlog za motivaciju u ovim duelima nije potrebno navoditi.
https://www.landofbasketball.com/games_ ... nurkic.htm
Ali ne mozes ti svaku utakmicu igrati na 120%. Za RS je vazan neki tvoj "uobicajeni" nivo. Tj. neki "normalni" nivo igara.
Međutim, svi ti motivacioni faktori su izlapili. Potrebno je nešto novo što će mu podići motivaciju. Hoće li to biti najava Stottsa da će Kanter biti regularni starter ako Juka nastavi kašljucati sa povredama, vidjet ćemo. Bit će zanimljivo svakako vidjeti kako će eventualno tako nešto djelovati na Juku, ako se naravno desi.
Naravno da je nemoguće očekivati da igra svaku tekmu 120%, ali sjetimo se kako je cijepao mrežice po dolasku u Portland, svaki meč je bio na visokom nivou do povrede, zatim u Bubbleu je bio fenomenalan do Lakersa, gdje se moze reći da se fizički ispuhao.
Juka me nekako podsjeća na Džeku. Svjetska klasa kad mu se baš igra, samo što nikad ne znaš ili rijetko znaš kad će mu motivacija biti na nivou. Zato i kažem da će Juka, ako ovako nastavi, teško ispuniti svoj puni potencijal, baš kao i Džeko, ali eto da ne idem u off topic.
Mes Que Un Club
Jednostavno nema akcija (kao nekad) za Juku u low postu
. Stotts 

oprase ga ljudi komentarima, kako srbi, tako i nasi
nisam znao da je nurkic, pavelicev stovatelj :mrgreen:
Najjači su ovi Srbi u komentarima, ovakvi slave ratne zločince kao heroje, cetnike drže za antifašiste ali vazda kmece na pomen NDH i Pavelića 

- StevieFranchise
- Kontakt:
Kako je lik nepametan, nestvarno
najgore je što će sada četnička online mašinerija odraditi svoje pa će popiti kaznu, već taguju NBA 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.