Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Mislim da u životu nisi napisao post a da nije SDA pomenut u njemu u nekom kontekstu
Prelistaj ponovo postove.StevieFranchise je napisao/la: ↑13 apr 2021, 22:04Mislim da u životu nisi napisao post a da nije SDA pomenut u njemu u nekom kontekstu
Rent free![]()
![]()
ma ovo je odvratna kosarka sta oni igraju vec nekoliko sezona.
nisam prevelik fan ali dovoljno cesto da vidim da se nesto i odigra na centra poput ova zadnja 2 napada na nurkica. Ovo je nesto sto su regularno on i dame radili i donosilo je uspjeh, kako ekipi tako i nurkicevoj statistici.OldFashioned je napisao/la: ↑14 apr 2021, 05:11Ne znam koliko često pratiš NBA ali na taj način igra 90% ekipa danas.
Kanter oborio rekord franšize u skokovima, trpa u napadu
Samo sto je Vucevic za 10 klasa bolji ofanzivac nego Kanter.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 apr 2021, 10:44Kanter oborio rekord franšize u skokovima, trpa u napadu![]()
Pametan lik , skontao kako NBA danas funkcioniše , samo napad , napad i napad . Yebeni Vučević je All-Star postao na taj fazon , još je gori u odbrani od Kantera .
Koliko je bolji ofanzivac , toliko je gori defanzivac .TheChief je napisao/la: ↑14 apr 2021, 11:48Samo sto je Vucevic za 10 klasa bolji ofanzivac nego Kanter.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 apr 2021, 10:44Kanter oborio rekord franšize u skokovima, trpa u napadu![]()
Pametan lik , skontao kako NBA danas funkcioniše , samo napad , napad i napad . Yebeni Vučević je All-Star postao na taj fazon , još je gori u odbrani od Kantera .
On je tu sa Embiidom, Jokicem i KATom po tome. Sama krema lige.
Kanter je bezopasan kada je dalje od 2m od kosa.
Ako Jusuf bude zdrav u PO nece Kanter igrati vise od 15 minuta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.