Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Cestitke na pobjedi

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
pošteno...hvala...ma nije neki problem južnjak,samo pobjedite na Calderonu...wer is problemjuznjak> je napisao/la:Cestitke na pobjedi![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:Fascinira me iz utakmice u utakmicu i svaki put vidim nešto novo...
Znao sam da nije spor ali da je toliko brz kada krenu u šprint e vala nisam znao...znate za vrijeme Kulina Zidana i dobrih dana,da kada god je Zidan primio loptu mi bi se lagano zavalili u svoje fotelje jer smo svjesni da neče pogriješiti neče dati jedan loš pas da dovede suigraču u lošu poziciju a kamoli nešto drugo...e počinjem mi se vračati taj osjecaj...uvijek je korak ispred,zna šta sa loptom u svakoj situaciji...pregled igre(mada sa onim očima ne očekujem ništa manje
) osjecaj za prostor,za igru..ma samo pratiti njega i njegovo kretanje jednu utakmicu,koliko samo prostora otvara za suigrače...
A tek 22

Inace humen..tekma prije 1 mijesec otac nogometa odrzava svoj stil i tehniku
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ovaj... Torres zeli otici iz Liverpoola, jedino da ga ovi ne ubiju kada bude prelazio Manzanares 
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Jbo ZizuaLos_Blanos2 je napisao/la:
Inace humen..tekma prije 1 mijesec otac nogometa odrzava svoj stil i tehnikumogao je potpisati na ovih 6 mijeseci pa ga gurnuti u spic, mozda bi malo prebrzi bili C.Ronaldo, Ozil, Di Maria ali vijerujem ja da bi se otac snasao
a dobro se drzi i stari crni vuk..
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: Real Madrid sa 4 o 5 golovaC.F.

Posle tekme, Mourinho:
Mi ne želimo napadača jer nam se nesvidja Karim, to nema veze sa tim. Karim radi teze nego ikada, posebno u defanzivi, nije igrač koji je sebičan i cini tim svojom igrom, zalaganjem. Samo mu nedostaje glad za zabijanje golova.
Ronaldo je igrac koji je gladan svaku tekmu, dok Benzema je odličan igrač. Kako je i sam J.Valdano rekao da pokusavaju naci igraca na krace staze, jer u napadu imamo samo Karima Benzemu i nemamo zamijenu za njega. Novi napadac je za mene dobrodosao, jer nam je jako potreban. Sijedim na klupi i pogledam rezervu nasu i vidim samo odbrabene i igrace sredine terena, nemam napadaca.Dobro bi nam dosao, ako nedodje niko nastavicemo sa ovim sto imamo a i ovo je dobro..
Jose Mourinho je pohvalio sudiju, ali se prevario u dvije stvari..Ako neko treba da se ljuti onda smo to mi.Bio je ofsd kod 1 gola, i posle zamalo da primimo gol zbog igranja rukom Kun Aguera.Ovo je krivica pomocnika a ne glavnog sudije.Samo uz ovakvo sudjenje moze da se ponudi ovakav tip tekmi, sa puno dinamike..Sudija je bio vrlo dobar i svidio mise puno, zelio bi da mi dadnu ovog sudiju svake nedalje (smijeh)..
Mourinho je rekao da je zadovoljan sa razultatom, igrali smo bolje prvo polovrijeme nego drugo ali u prvom nismo stekli prednost, tek u drugom tako je u nogometu.Ono sto kazem igracima je da u izbacivanju najbitnije pobijediti, nemora to biti 4 o 5 golova.Ali treba imati prednost u drugoj tekmi bilo kakvu, da 2-1 mise isto svidjao, ali tim je pokusavao nesto vise da napravi, cak sam ja pomislio da nece zabiti vise.
U uzvratnoj tekmi treba napraviti neke rotacije, mi zelimo da citav tim dodje do kraja kupa, takodjer i lp, la ligi, treba nam svijezina..
Pohvalio je Jose i nekoliko igraca, najprije M.Ozila (asistirao 1, 1 zabio) smatra da igra na vrhunskom nivou, na pocetku svoje karijere u Real Madridu pokazao je da ima kvalitet, potencijal da igra u ovom velikom klubu, a sada pokaziva svake sedmice da moze da se nosi sa pritiskom u Real Madridu svake sedmice, ima dimenziju igre i konstatnost, fantasticno igra, Madrid ima u Ozilu igraca na 10 tak godina..
U odbrani mozemo da vrsimo rotacije, Arbeloa je odigrao perfktnu tekmu vaceras, na terenu je vrlo ozbiljan decko a takvi mise igraci najvise svidjaju.Treneri se zaljube u takve tipove igraca zavrsio je Mourinho.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Zaslužena pobjeda Reala, mogli ste ih dobiti i više od 2 razlike.
A i ovako ste za mene već u 1/2, sve ostalo bi za mene bilo veliko iznenađenje.
A i ovako ste za mene već u 1/2, sve ostalo bi za mene bilo veliko iznenađenje.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Ja i Mou dijelimo isto misljenje 
Da je bogdom stalno ovakvih sudija, ne da sjeckaju igru..
Da je bogdom stalno ovakvih sudija, ne da sjeckaju igru..
Neočekivana pobjeda
Bitno je da sam vas zaokružio na kLadi
P.S. blancos2 - ti si nepismen čovječe...koliko grešaka...
Bitno je da sam vas zaokružio na kLadi
boldaj ih..mandraX je napisao/la:Neočekivana pobjeda![]()
![]()
Bitno je da sam vas zaokružio na kLadi![]()
tu si ti da me ispravis, inace nisam dos'O ovdje da se cjepidlacim, nego da bacim koju opustenu
Nisam Bogami ni ja dosao da provociram ako na to mislis 
uzu listu kandidata za napadaca cine Adebayor, Klose i Gekas.
nikoga od njih trojice ne bi volio da vidim u timu.. pogotovo ovog prvog koji svaki drugi trening zakuha sa nekim, a Klose i Gekas su mi djuturumi. ako treba koga da dovedemo, onda je to Raul
nikoga od njih trojice ne bi volio da vidim u timu.. pogotovo ovog prvog koji svaki drugi trening zakuha sa nekim, a Klose i Gekas su mi djuturumi. ako treba koga da dovedemo, onda je to Raul
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ma neka si,a to mozes da pises na temi kladionicemandraX je napisao/la:Neočekivana pobjeda![]()
![]()
Bitno je da sam vas zaokružio na kLadi![]()
Opusti se ćovijeće, kakve greske kakvi bakraći.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi,nastavljate sa dobrim igrama iako su mnogi mislili da ćete pasti u formi nakon debakla protiv Barce.
Važna pobjeda 3:1,ponovo KATASTROFALNO suđenje,puno grešaka i na štetu Reala,a bilo je i grešaka koji su išli na njihovu stranu.
Uglavnom zanimljiva i sjajna tekma,uzvrat će biti još bolji i nisam baš siguran da će biti samo formalnost iako je to za očekivati.
Važna pobjeda 3:1,ponovo KATASTROFALNO suđenje,puno grešaka i na štetu Reala,a bilo je i grešaka koji su išli na njihovu stranu.
Uglavnom zanimljiva i sjajna tekma,uzvrat će biti još bolji i nisam baš siguran da će biti samo formalnost iako je to za očekivati.
You'll never walk alone.
Sta ovo niko ne cestitaEdinTM87 je napisao/la:Evo, ja cu veceras gledat tekmu, a znate kad ja gledam da je pobjeda neminovna
Prognoza:
3:1
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Ramos je sinoic opet bio prgav, steta sto danas nema igraca kakav je bio Hristo Stoickov, da mu takvi prgavci poput Ramosa nakon neke prgavštine nalete na štos
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Romariooo je napisao/la:Ramos je sinoic opet bio prgav, steta sto danas nema igraca kakav je bio Hristo Stoickov, da mu takvi prgavci poput Ramosa nakon neke prgavštine nalete na štos
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Kakav Hristo, on bi trebao naletit na štos nakon neumjesnih komentara svako malo...Romariooo je napisao/la:Ramos je sinoic opet bio prgav, steta sto danas nema igraca kakav je bio Hristo Stoickov, da mu takvi prgavci poput Ramosa nakon neke prgavštine nalete na štos
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Sjecam se ja Hriste, njega niko nije smio udariti, jer Hristo se odmah okrene i odalamiToxicity je napisao/la:Kakav Hristo, on bi trebao naletit na štos nakon neumjesnih komentara svako malo...Romariooo je napisao/la:Ramos je sinoic opet bio prgav, steta sto danas nema igraca kakav je bio Hristo Stoickov, da mu takvi prgavci poput Ramosa nakon neke prgavštine nalete na štos
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nije ni Ramos da će prešutit ili da će se povuć.. 
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.