Nije nikakva sramota nego veliki uspjeh s obzirom na tajming i nacin prodaje. Da je u pitanju bilo koji drugi klub u BiH i da su pustili u prodaju pred samu utakmicu i to bez mogucnosti online kupovine, nebi niko prodao vise od 300-400 ulaznica. Za to su kriva gowna i uhljebi iz uprave. Svaka cast svima koji su otisli i stajali u redu da ih kupe
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tobe, karte su se 10 dana prodavale.Vink0 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 23:07Nije nikakva sramota nego veliki uspjeh s obzirom na tajming i nacin prodaje. Da je u pitanju bilo koji drugi klub u BiH i da su pustili u prodaju pred samu utakmicu i to bez mogucnosti online kupovine, nebi niko prodao vise od 300-400 ulaznica. Za to su kriva gowna i uhljebi iz uprave. Svaka cast svima koji su otisli i stajali u redu da ih kupe
- Beduin
- Kontakt:
De ba, divovi ogromnih 784 karte?

Ja ne znam jel' mi smjesnije njihovo hvalisanje ni za sta ili licemjerstvo da ocekuju da Zeljo zapne maksuz a oni ismijavali Grbavicu i slicne stvari. 0braz dzon.
Isto kao sto pojedinci pljuju Slobodu jer im je uzela bod, kao eto ocekuju da poguramo "nase" (bosnjaci, muslimani, ovo-ono), a nazivaju nas cetnicima, Tuzlu za Pale (ne znam jel ovo Pitarska ili od Manijaka, ne sjecam se), da se ponovi Kapija i slicno.
0vakve stvari ne sjecam se da sam cuo od navijaca Borca, Radnika, Krupe i sl.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Antipolitika3
- Kontakt:
4 kola do kraja 10 bodova prednosti imaju nisu valjda nezeri kao vi da ispuste toliku prednostMortemHz je napisao/la: ↑15 maj 2021, 21:31Zvanično?Antipolitika3 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 21:24
Novi kolac.
Hercegovina dobiva 4 kluba u prvenstvu uz Posusje tu su poznati prvoligasi Zrinjski i Siroki te povremeni premijerligas Velez .

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
10 dana nakon utakmice. U prodaju su pustene nekoliko sati pred pocetak i to bez ikakve reklame i hajcanja.Zip je napisao/la: ↑15 maj 2021, 23:09Tobe, karte su se 10 dana prodavale.Vink0 je napisao/la: ↑15 maj 2021, 23:07Nije nikakva sramota nego veliki uspjeh s obzirom na tajming i nacin prodaje. Da je u pitanju bilo koji drugi klub u BiH i da su pustili u prodaju pred samu utakmicu i to bez mogucnosti online kupovine, nebi niko prodao vise od 300-400 ulaznica. Za to su kriva gowna i uhljebi iz uprave. Svaka cast svima koji su otisli i stajali u redu da ih kupe
Npr zeljkan je desetogodisnje prodavao godinu dana a navijaci su kupili nesto vise od 30 karti (od tog broja ja kao pitar sam kupio 2) ostalo sve firme, klubovi i isprosene karte od igraca i ostalih javnih licnosti.
Tzv veleez u najvecoj euforiji i najvecem uspjehu u istoriji, nakon sto campara napusti sda, pa stranka ne kupi nekoliko hiljada ulaznica, za 7 dana proda 400 ulaznica.
Hajde kozoyeb nastavi mjesati malter i ne mjesaj se u razgovore velikih.Beduin je napisao/la: ↑15 maj 2021, 23:12De ba, divovi ogromnih 784 karte?Kako su za proslu tekmu prosli?
Ja ne znam jel' mi smjesnije njihovo hvalisanje ni za sta ili licemjerstvo da ocekuju da Zeljo zapne maksuz a oni ismijavali Grbavicu i slicne stvari. 0braz dzon.
Isto kao sto pojedinci pljuju Slobodu jer im je uzela bod, kao eto ocekuju da poguramo "nase" (bosnjaci, muslimani, ovo-ono), a nazivaju nas cetnicima, Tuzlu za Pale (ne znam jel ovo Pitarska ili od Manijaka, ne sjecam se), da se ponovi Kapija i slicno.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Pojedinci su nakon što ih je Velež dobio govorili da je Zrinjski za nas gospoda. Na stranu generalizacija, ali mnogi od njih svoj klub reprezentuju u jako lošem svijetlu.Beduin je napisao/la: ↑15 maj 2021, 23:12De ba, divovi ogromnih 784 karte?Kako su za proslu tekmu prosli?
Inače, kad smo kod karata:
Divovi 12k + maraka
Rođeni - za 4 dana cca. - 80k maraka.

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Plodjenima partija ''kupuje'' karte i tako ih finansira.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑15 maj 2021, 23:19Pojedinci su nakon što ih je Velež dobio govorili da je Zrinjski za nas gospoda. Na stranu generalizacija, ali mnogi od njih svoj klub reprezentuju u jako lošem svijetlu.Beduin je napisao/la: ↑15 maj 2021, 23:12De ba, divovi ogromnih 784 karte?Kako su za proslu tekmu prosli?
Inače, kad smo kod karata:
Divovi 12k + maraka
Rođeni - za 4 dana cca. - 80k maraka.![]()
A inace, necu te puno ploditi zbog tog avatara i potpisa
- Beduin
- Kontakt:
Rece veliki forumski klaun @Vink0 zaduzen da nasmijava sire narodne mase, j3beni psihic sa svojih 93 profila jer mu svaki bude banovan, valjda sto kur cu ne vrijedi k'o covjek.
E jesi velik, hhh.
E jesi velik, hhh.
075 ❤
075 ❤
Mani se foruma i mrsh na poso. Nece se majstoru malter sam odnijeti na skelu. Ne budes li slusao prefarbace ti gazdda grb sa fasade.
- Beduin
- Kontakt:
U 23:30 on prosipa fazon "mrs na poso da mijesas malter", i to u vakat kad je na snazi policijski cas. E sto znas ispast glup, nema novog profila koji te moze oprat.
Sabit Iztarcina je zanimljiv, a ti ispadas gluplji no sto jesi.
075 ❤
075 ❤
Ajde zeljo pobijedi bodove(titulu nam) donesi 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- feniksptica
- Kontakt:
Samo da hoce proc nedjelja. Oprase svi vala s utakmicom Zeljo Borac. Zeljo nema sanse i da zapne i to je to. Samo poraz njihov aBd i da ih gurne jos nize..ako je to vise moguce.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Beduin
- Kontakt:
Na njemu se vidi da je izgorio ko kobaja.
075 ❤
075 ❤
Postao/la kozojeb » 15 maj 2021, 23:34
Ne zna kozojeb ni koliko je sati.

- feniksptica
- Kontakt:
I sjetit se jos jednom trenutka kad su Zeljovci kolektivno brojali sate da Blazevic zaigra a sad ga ismijavaju..
Do kraja Zeljo budi bez poraza..samo jako !!
Je l se u ''novijoj'' historiji PlBiH desilo da neka ekipa nema pobjedu na proljece ?
Do kraja Zeljo budi bez poraza..samo jako !!
Je l se u ''novijoj'' historiji PlBiH desilo da neka ekipa nema pobjedu na proljece ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Beduin
- Kontakt:
Pa ti kupi djetetu telefon, umjesto da spava. Dodje na forum i smori fazonima iz obdanista.
Sta kaze "pusti velike da razgovaraju", a jos mu mlijecni zubici u tintari

Sta kaze "pusti velike da razgovaraju", a jos mu mlijecni zubici u tintari
075 ❤
075 ❤
Od njih nisi mogao cuti takve wtvari jer su to oni uradili oko.Beduin je napisao/la: ↑15 maj 2021, 23:12De ba, divovi ogromnih 784 karte?Kako su za proslu tekmu prosli?
Btw nabijem na kura c sve koji misle i cekaju da zeljo zapne pa da uzmemo titulu,ili da sloboda zapne..strumfovi su karine svakako,a Tuzlacima je bliza Banja Luka tako da ne ocekujem nista ,a pgr ne zelim nista od njih.**** mi se i za Slobodu i za krepalog Zelju.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 15 maj 2021, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.