Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Forumski debil 90, picka koja je izbjegla u Ameriku i neki satro huligan forumski se nasli da pricaju o necemu o cemu blage veze nemaju. 

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ma možeš ti meni realno reci šta god hoces evo i vidiš me kako se zaje.bavam na premijer liga temi klasicna trola, al' s ovim stvarima nema zaj.ebancije pokazali su sve ko su i šta su.
Ne govorim ja to reda radi onako iz vedra neba vec zbog toga što je bila prica da ovaj nece moci više hodati " bazom " tako da.
Ne govorim ja to reda radi onako iz vedra neba vec zbog toga što je bila prica da ovaj nece moci više hodati " bazom " tako da.
Kao sto ni skripari ne prohodase Sarajevom, zar ne?
Jesu, jesu, eno ih svi u vlakovu jedan do drugog. Nisu se vracali u Listicu.
Pa nisu škripari Vedrana ubili ti su se razbježali u svim pravcima taj dan, razumijem ja da je tebe sram što se ovaj šeta bez posljedica samo ova situacija nema veze s našom.
-
- Kontakt:
Sve uredu, ja znam ko je prijetio i parole dizao. Tako da nemate sta pricati, sve i da su tacni navodi ovog huligancica.
I nisu vidjeli koševa od tad, a jednom kad su bili na grbavici su traume dozivjeli i nisu se više vracali..wolfie je napisao/la: ↑16 maj 2021, 12:05Sve uredu, ja znam ko je prijetio i parole dizao. Tako da nemate sta pricati, sve i da su tacni navodi ovog huligancica.
A istina je dobio je mjesec dana i šetao se eh sad ne znam da li je navod ovog tačan vjerovatno jeste to mu je mahala.
Nego se ja više ukljucio što sam vidio objave i slike s rahmetli Mirzom svako malo i upravo " prijetnje " od prijatelja kad nakon samo 5 godina niko ništa.
Vidio sam ja vijest davnih dana, al' nisam htio ništa da pišem dok neko drugi prvi ne spomene.
-
- Kontakt:
Lets go Fighter !
Šta da šeta bez posljedica ili da se situacije ne mogu porediti?ljutinar je napisao/la: ↑16 maj 2021, 18:48Prvo si u pravu, drugo je notorna laž.
-
- Kontakt:
Izostavite poginule drugove iz rasprava
Ma samo cu reci CENTRAL FORCE. Pametnom dosta
Auu devedesetka, izgleda da se popilo veceras. Nisam ovo od tebe ocekivao nikako.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Evo nešto iz prve ruke bio je jedan lik iz Škripara jedini iz cijele grupe koji nije pobjegao taj dan za kojeg dan danas imam respekt majicu je imao po kojoj si znao da je navijac u pitanju..
Kad se krenulo u pravcu suprotnom od kafica jedan od milijardu puteva kad smo vas tjerali na bjezanje ( pricam o cijelom gradu ) u svim pravcima lik sam prišao nakon sto su mu drugovi pobjegli i pozivao 1 na 1 što se ispoštovalo na 5 sekundi dok se nismo ostali prikljucili i krenuli cipelariti poslije toga drot pucao u zrak.
To je jedini decko iz škripara koji je tad dan pruzio otpor.
Brile cekao sam vala da se drugi uhvate teme pa se nadovezao, al' si u pravu da nisam jucer cijeli dan lokao do utakmice ne bi ni spominjao.
Pričas bajke i onako kako bi volio da je, dok je taj dan sve bilo dosta drugačije. 40ak ljudi razvalilo veliku grupu iz glavnog grada90minut je napisao/la: ↑17 maj 2021, 07:21Evo nešto iz prve ruke bio je jedan lik iz Škripara jedini iz cijele grupe koji nije pobjegao taj dan za kojeg dan danas imam respekt majicu je imao po kojoj si znao da je navijac u pitanju..
Kad se krenulo u pravcu suprotnom od kafica jedan od milijardu puteva kad smo vas tjerali na bjezanje ( pricam o cijelom gradu ) u svim pravcima lik sam prišao nakon sto su mu drugovi pobjegli i pozivao 1 na 1 što se ispoštovalo na 5 sekundi dok se nismo ostali prikljucili i krenuli cipelariti poslije toga drot pucao u zrak.
To je jedini decko iz škripara koji je tad dan pruzio otpor.
Brile cekao sam vala da se drugi uhvate teme pa se nadovezao, al' si u pravu da nisam jucer cijeli dan lokao do utakmice ne bi ni spominjao.
-
- Kontakt:
Pa vise puta smo vas (mislim na navijace sirokog i okupljeni narod) rastjerali i vi ste se opet vracali s kamenjem i iz sigurne udaljenosti nas gadjali preko policije koja se koncentrisala samo na nas. Vas nije pokusala ni u jednom momentu rastjerati i pustala vas da nas gadjate.
Kad god je nasim dosadilo to vase gadjanje bez problema su vas tjerali i tako vise puta. Bio sam tu i sve to gledao. Nisam puno ucestvovao u svemu tome ali sam gledao sta se desava
ona 3/4 što su na početku bili nisu znali kako se zovu a ne da nekoga i nesto sprijece, po ovome što si napisao rekao bi da si dosao dosta kasno u gradTatamata1946 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 11:13Pa vise puta smo vas (mislim na navijace sirokog i okupljeni narod) rastjerali i vi ste se opet vracali s kamenjem i iz sigurne udaljenosti nas gadjali preko policije koja se koncentrisala samo na nas. Vas nije pokusala ni u jednom momentu rastjerati i pustala vas da nas gadjate.
Kad god je nasim dosadilo to vase gadjanje bez problema su vas tjerali i tako vise puta. Bio sam tu i sve to gledao. Nisam puno ucestvovao u svemu tome ali sam gledao sta se desava

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.