Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
dobije loptu pod kosem i izbacuje je na sut za tri poene
genije
genije
Sta radi Dame

Postao je iritantan s nacinom na koji igra kosarku. Prvo ispali ciglu lijevim horogom kao da je junior, pa mu se to jos uvijek moze tolerisati. Poslije dobije loptu u srcu reketa i ima cist zicer, a on izbacuje pas na tricu. Umjesto da ima 10-ak poena bez ikakvog forsiranja vec sad, on ce na kraju zavrsiti s 10-12 poena. Nije mi lik jasan nikako.
meni bas postaje iritantan u svemu, ne samo u igri koju spominjes...Ghuraba je napisao/la: ↑24 apr 2021, 04:28Postao je iritantan s nacinom na koji igra kosarku. Prvo ispali ciglu lijevim horogom kao da je junior, pa mu se to jos uvijek moze tolerisati. Poslije dobije loptu u srcu reketa i ima cist zicer, a on izbacuje pas na tricu. Umjesto da ima 10-ak poena bez ikakvog forsiranja vec sad, on ce na kraju zavrsiti s 10-12 poena. Nije mi lik jasan nikako.
ovi neki ala jokicevi pokusaji asistencija, stalna kreveljenja, stenjanja, mlataranja glavom...
lik pod kosem, nizi igrac ga cuva i on izbacuje loptu grebenom covingtonu, pa brate ko da si je vrabcu izbacio na trojku.
cist i ovaj prekrsaj u napadu.
kako god, nije vrijedan ovog ostajanja budan od sehura pa do 7 sati:-)
Strasno kako su losa ekipa
ovo je negledljivo, dame se pretvorio u hasandica, nurkic nije ni na kamenjasovom nivou:-)
melo moze sa onim litvancem, zahiragic je doncic za simonsa ovog:-)
melo moze sa onim litvancem, zahiragic je doncic za simonsa ovog:-)
Dame kao da je spavao na mrvama 

Jusuf kakav god da je za Kantera je svemirski brod.
Dok je Nurkic na terenu Portland pravi razliku, kada je na klupi protivnik to radi.
I tako iz utakmice u utakmicu.
Dok je Nurkic na terenu Portland pravi razliku, kada je na klupi protivnik to radi.
I tako iz utakmice u utakmicu.
Meni je ovo nakon povratka njegovo najbolje izdaanje
slab u odbrani, al bar je efikasan napadacki
Morant unisti Lillarda u napadu
Ma slazem se sa svim sto si napisao. Neke stvari su mu se tolerisale dok je igrao bolje, a sad mi sve u paketu ide na zivce.babino je napisao/la: ↑24 apr 2021, 04:33meni bas postaje iritantan u svemu, ne samo u igri koju spominjes...
ovi neki ala jokicevi pokusaji asistencija, stalna kreveljenja, stenjanja, mlataranja glavom...
lik pod kosem, nizi igrac ga cuva i on izbacuje loptu grebenom covingtonu, pa brate ko da si je vrabcu izbacio na trojku.
cist i ovaj prekrsaj u napadu.
kako god, nije vrijedan ovog ostajanja budan od sehura pa do 7 sati:-)

Btw, dobar je bio u drugoj cetvrtini. U odbrani je malo stekalo, ali se cuvao treceg faula.
sto mu dame uvali ovaj vruc krompir hah

Beast mode
napad oni nisu odbranili kako jusuf izadje..
vala i ove je nocas posr alo kao i neku noc sarlot, ne fulaju nista ova dvojica indijanaca.
vala i ove je nocas posr alo kao i neku noc sarlot, ne fulaju nista ova dvojica indijanaca.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Odličan, valjalo bi da dobiju ovo, dosta bi mu značilo za samopouzdanje 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
ubi Juka, sa njim i Covingtonom odbrana im je nebo i zemlja
Al igra... 

ne volim ovo ponasanje poslije svakog ubacaja, kao da zove novu povredu.
Trenutno korisnika/ca: MostarskaKotlina, StevieG8, Vaya i 13 gostiju.