Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ma bezveze i Venezia i Cittadella sad je svejedno.
Bilo bi bolje da je usao Lecce ili Monza. Lecce zbog tradicije a Monza zbog sve ludosti koja ide uz ovaj klub.
Berluskoni, Galijani, Brochi, Balotelli, Boateng, ludnica zagarantovana.
Bilo bi bolje da je usao Lecce ili Monza. Lecce zbog tradicije a Monza zbog sve ludosti koja ide uz ovaj klub.
Berluskoni, Galijani, Brochi, Balotelli, Boateng, ludnica zagarantovana.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- akisarajevo92
- Kontakt:
jedini moderan stadion u nizim ligima Italije, zasluzuje makar da se finale kupa odigra nekad na njemu
ostatak infrastrukture u Italiji lici na Afriku u odnosu na ostale lige petice
ostatak infrastrukture u Italiji lici na Afriku u odnosu na ostale lige petice
Don't believe the hype.
- JohnCleese
- Kontakt:
Trener za koga ne vrijedi fraza kako se prvi macici u vodu bacaju.
Suho zlato imati je mladog trenera ovakvog kalibra.
Ako budete imali strpljenja da ga drzite iducih 27 godina imat će te novog Fergusona
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Bomba clamorosa in vista della prossima stagione in casa Napoli. Lo rivela Ciro Venerato a Radio Kiss Kiss Napoli. Secondo il noto giornalista di Rai Sport, Massimiliano Allegri e il club di Aurelio De Laurentiis avrebbero raggiunto un accordo economico sulla base di 4 milioni di euro circa all'anno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pored Reala i Juventusa da takav gospodin sjede na klupu smecara iz Napulja nadam se da to nije istina.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nego šta mislite da je Suarez uspio položit talijanski i da je Juve doveo njega umjesto Morate i uparili ga sa Ronaldom kako bi završila ova sezona za njih?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pirlo je fenomen, mada će ga Pioli nadmašiti. Jer će ćelavac ostati upamćen kao trener koji je 37 kola bio u top 4, od toga skoro 30 prvi ili drugi, te će na kraju ostati bez LPa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Morata je zabio 19/20 golova u svim takmičenjima uz 12 asistencija. Sve sa skromnom minutazom. Ne bi se ništa promijenilo jer je Pirlo trener. Čovjeku je Kulusevski postao prvotimac (napadac) ispred Dybale i Morate.
Sve pretpostavke ukazuju da ostaje kao trener sto je vjerujem lijepa vijest za sve ekipe iz vrha.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- JohnCleese
- Kontakt:
Fergi je svojevremeno govorio dajte mi Kulusevskog i deset Dybala osvojit cu klempu, tako da...
Svabo je to...
Svabo je to...
I osvojio 2 klempe u 30 godina.JohnCleese je napisao/la: ↑23 maj 2021, 10:16Fergi je svojevremeno govorio dajte mi Kulusevskog i deset Dybala osvojit cu klempu, tako da...
- JohnCleese
- Kontakt:
Zar mislis da navijaci stare dame to ne bi prihvatili ?Rajaz je napisao/la: ↑23 maj 2021, 10:25I osvojio 2 klempe u 30 godina.JohnCleese je napisao/la: ↑23 maj 2021, 10:16Fergi je svojevremeno govorio dajte mi Kulusevskog i deset Dybala osvojit cu klempu, tako da...
Ako imam dobru racunicu to je isti broj klempi za duplo kraci vremenski period
Svabo je to...
Svabo je to...
Moj post se odnosi na Fergusonovu izjavu.JohnCleese je napisao/la: ↑23 maj 2021, 10:36Zar mislis da navijaci stare dame to ne bi prihvatili ?Rajaz je napisao/la: ↑23 maj 2021, 10:25I osvojio 2 klempe u 30 godina.JohnCleese je napisao/la: ↑23 maj 2021, 10:16Fergi je svojevremeno govorio dajte mi Kulusevskog i deset Dybala osvojit cu klempu, tako da...
Ako imam dobru racunicu to je isti broj klempi za duplo kraci vremenski period
Godinama je vodio mnogo bolje od Dybale i Kulusevskog pa je ostao na svega dvije titule u 30+ godina trenerske karijere.
Navijači Stare dame bi ga razapeli nakon 3 godine suše u Evropi.
Ispada da je Kulusevski najveći problem Juventusa , a zaboravlja se da taj momak ima tek 21 godinu i mnogo prostora za napredak. Nije briljirao ove sezone to stoji ali da je bio totalno los ne bi se bas slozio.
- Romagnoli13
- Kontakt:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Barem ce juventini imati izgovor, ako Milan pobijedi veceras 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.