Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Hladno je mogao ici na 20-20 (da su usli neki ziceri ili tip-in situacije), ali i ovako je odlicno. Aferim Juka, samo tako nastavi!
Da mi je neko reko nekad da ce Juka zabijat trice a Musa nista,ne bi mu vjerovao... 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
16 poena, moglo je barem 20 al hajd, standardno njegovo...
Ali je zato u odbrani pokidao, samo dzaba kad su suplji na vanjskim pozicijama, ne moze to zakrpit ni kilometar izolir trake a kamoli jusuf
Ali je zato u odbrani pokidao, samo dzaba kad su suplji na vanjskim pozicijama, ne moze to zakrpit ni kilometar izolir trake a kamoli jusuf
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- NerminFatic
- Kontakt:
Ali su i takvi skoro okrenuli mec. Ono glupo dodavanje ispod obruca kad su mogli prici na poen je bilo presudno. Sad im se valja boriti za sesnaestinu finala play off-a i nepotrebno se trositi s 6-7 meceva dok ce ostali odmarati.
Juka dokazao da dize znacajno formu i sigurno ce u playoffu biti vazan kotac Portlanda.
sta ce im playoff kad ce ih tamo skoro svi ugazit. ovo ljeto je zadnja sansa da utrze CJa koji nije nista vise od scorera sa klupe , kakvi su bili Lou Williams i Jamal Crawford. Memfis ih pretrcao sinoc bez svog drugog najtalentovanijeg igraca, svako radi svoju rolu perfektno. Portland je zajebo i sto nije uvalio nekom Simonsa na racun potencijala, ove sezone je i on ogoljen kao limitiran igrac koji ne daje nikakav doprinos timu ako mu ne upada trica koja je uglavnom neefikasna. nesto sam kontao da je ovaj Little masivniji ali i on dosta nizak za svoju poziciju i sa limitiranim skilsetom. najbolje im je da razbiju ekipu kao onomad Atlanta a da Juka zavrsi negdje na Istoku. po mogucnosti u Charlotteu.
jedna od stvari koja najvise frustrira
ovoliko godina u ligi i jos nije naucio da uspori igru, sve se kod njega odvija 300 km/h
ovoliko godina u ligi i jos nije naucio da uspori igru, sve se kod njega odvija 300 km/h
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Niko nije savršen. Juka spada u rijetke centre dovoljno dobre na oba kraja parketa. Da podigne procente oko kosa bio bi jako blizu centarske kreme.
Da li će ikada teško je reći. Smatram da bi Juka u uređenoj ekipi gdje se zna šta ko radi, sa osmišljenim sistemom bio bar 30% bolji neko sada sa ovim indijancima.
Da li će ikada teško je reći. Smatram da bi Juka u uređenoj ekipi gdje se zna šta ko radi, sa osmišljenim sistemom bio bar 30% bolji neko sada sa ovim indijancima.
ne mogu da vjerujem sta je frajer ucinio
o cemu on ponekad razmislja, da mi je znati
o cemu on ponekad razmislja, da mi je znati
- StevieFranchise
- Kontakt:
Kako je krenuo bolje će procente imati za 3 nego slobodna 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Tito profulanih zicera!
Dobar
Steta za onaj promasaj na drugi obruc.
Fino je izgledalo.
Fino je izgledalo.
Ma ide opet na 15-17-5..Ali je bitnija pobjeda.
Iftar za pola sata 

Nurk sve vise i vise ulazi u formu i pocinje liciti na onog igraca prije loma.
Samo da oni pobjedjuju i da udju u PO,a tamo ce biti zaje.ban protivnik za svakoga
Samo da oni pobjedjuju i da udju u PO,a tamo ce biti zaje.ban protivnik za svakoga
Kanter se razigrao. Nurk komotno ne treba ni ulazit vise.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
kako ovako baca loptu na kos, samo je pitanje dal ce imat srece da zavrsi u kosu il ne
pitam se sta bi bilo da igraju turner i sabonis
pitam se sta bi bilo da igraju turner i sabonis
Ma bitna im je ova pobjeda,bice bas borba sa Dalasom za to 6-to mjesto.
Dobar je Nurk,bice to sve bolje i bolje samo da igra u kontinuitetu
Dobar je Nurk,bice to sve bolje i bolje samo da igra u kontinuitetu
Sutra protiv Memphisa
Ludog rasporeda jbt.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.