FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi uzimaju i otimaju od kluba,najbolji primjer Jahic,pa onda sva ta silna zaposlenja gdje se fakticki izmisljaju radna mjesta (kao u bhtelecomu npr.). I onda kazu trebao je Husref halaliti pare. Kome da halali,da se Sabrina,Jahici,Velici i ostala uhljebsko-lopovska bratija moze podmirivati. Mrshhh djubrad lopovska!
Tempiramo formu za finale kupa.Sanchez1987 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 15:56I ja se jos ibretim![]()
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- ElCartel11
- Kontakt:
Hebibovic - Milicevic - Dupovac - Pidro
Oremus - Adukor
Fanimo - Velkoski - Milanovic
Mesanovic
Mislim, da cemo ovako izaci.
Oremus - Adukor
Mesanovic
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa dragi Dzeno daj toj djeci priliku da odigraju 1 utakmicu,**** te hebib i milanovic.
Nama ni Murinjo ne bih valjao.
Trenerski magovi sa foruma , bi mu našli milon i jednu manu.
Trenerski magovi sa foruma , bi mu našli milon i jednu manu.
Hajde da se i ova patnja konacno zavrsi. Syebali su sve sto se syebati moze i uprava i pichkica koja je bila na klupi i pichkice koje su nosile najdrazi dres.
Neka se makar potrude da i kup ne poklone Vici.
Nikad gora sezona. Ovo ce mi biti urezano dok sam ziv. Da tako jednostavno prospemo toliku prednost.
Neka se makar potrude da i kup ne poklone Vici.
Nikad gora sezona. Ovo ce mi biti urezano dok sam ziv. Da tako jednostavno prospemo toliku prednost.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Četnik ba, klasični. Jedva pajserom šajkaču zgulio s masne tintare.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
U prvih 11 igraju 4 krila i jedan vezni. E stas ti dalje pričati... Direkorica koja vodi klub cetri godine, stigla je do te faze, da ti ekipa ne liči ni na što. I Nam joj kao daje podršku... Ništa niscim.
Idi Name nadji drugog ko će ti platiti upravljacka prava. Nije fudbal za tebe.
Idi Name nadji drugog ko će ti platiti upravljacka prava. Nije fudbal za tebe.
Je li ba dosta vise Hebibovica i Velkoskog pusti djecu neka igraju
- forza_juve
- Kontakt:
Ima nešto u tom Milanoviću čim je vazda u sastavu, nešto što forumska bagra ne zna 

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Samo je proslo 180 min relax
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 23 maj 2021, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Dobro je sa 2 def vezna kuci protiv sile radnikElCartel11 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 16:20Hebibovic - Milicevic - Dupovac - Pidro
Oremus - Adukor
Mesanovic
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nemam ništa s Vinkom konkretno, samo smatram da je kriva osoba dobila otkaz. Kad smo imali ekipu, imali smo i rezultat. Izgubili smo dva strašna igrača i još 2-3 prebitna su pala formi (Oremuš, Miličević, Sušić/Pejović, u tandemu su bili dobri, igrali većinu tekmi u prvom dijelu sezone i nismo se pretjerano žalili), lijevi bek koji je igrao više utakmica od Pidre u prvom dijelu sezone se povrijedio... S tako osakaćenom ekipom ni Guardiola ne bi napravio rezultat. Plus sudijske lakrdije i sve ostalo. Po meni je prejaka riječ izdajnik, kvisling, četnik itd. Evo Dženo je naše dijete, pa vidimo šta radi. Očito je da su nam akademci gola ki.ta, dok se u totalno nebitnoj utakmici ne mogu izborit za minute, a i ovi prvotimci su za plakanja. Totalni remont ekipe je jedino rješenje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Protiv mladosti je vise adukor bio stoper a milicevic zadnji vezni, mada su se rotirali.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 16:20Hebibovic - Milicevic - Dupovac - Pidro
Oremus - Adukor
Mesanovic
JURIŠ
Ovo ce biti mučno za gledati, osim ako ne zabijemo kakvu frljoku..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
E cuj hebib i milanovic
Vode ljudi vec jbg
Vode ljudi vec jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Opa, znaci ide uskoro hotel u kampu i jos tri terena, a nova tri vec napravljena.
Sarajevo ljubavi moja.
Dobra ti je analiza sve ok sve se slazem oko igraca i akademaca,ali vjeruj mi zivotom se kunem da je Vinko itekako zasluzio otkaz,samo je greska sto to nije ucinjeno puno ranije.skoroalen je napisao/la: ↑23 maj 2021, 16:37Nemam ništa s Vinkom konkretno, samo smatram da je kriva osoba dobila otkaz. Kad smo imali ekipu, imali smo i rezultat. Izgubili smo dva strašna igrača i još 2-3 prebitna su pala formi (Oremuš, Miličević, Sušić/Pejović, u tandemu su bili dobri, igrali većinu tekmi u prvom dijelu sezone i nismo se pretjerano žalili), lijevi bek koji je igrao više utakmica od Pidre u prvom dijelu sezone se povrijedio... S tako osakaćenom ekipom ni Guardiola ne bi napravio rezultat. Plus sudijske lakrdije i sve ostalo. Po meni je prejaka riječ izdajnik, kvisling, četnik itd. Evo Dženo je naše dijete, pa vidimo šta radi. Očito je da su nam akademci gola ki.ta, dok se u totalno nebitnoj utakmici ne mogu izborit za minute, a i ovi prvotimci su za plakanja. Totalni remont ekipe je jedino rješenje.
Kakogod totalni remont je apsolutno neophodan,ne samo ekipe, nego kluba generalno.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Arhitekt, atomskaNavika, belosevic23, bhfanatic14, boki86, bosnas_, Dave, ErosViverosViv, Galantni, gh0stHZ, Grk1234, Hajdeee, HyperOS, Imamkarbarum, insimadop, James1987, JavierBosnia, Kaunas, Kyle88, Lavcina, mnon46, nedimmmm1337, Proximic, Red1946, SilaMoc1946, Tarapi i 200 gostiju.