Ma ja. I jos jedan penal
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
dobro jutro za najboljeg poznavaoca seria a, sta ima kod vas u katalunji
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Svi znaju da mi je svejedno kakav ce biti poredak. Ali 20 penala za sezonu je morbidno, pod hitno Uefa mora raditi na pravilima. Jos na ta pravila dodje nakaradna Italija.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 23 maj 2021, 21:38, ukupno mijenjano 3 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- muha milanez
- Kontakt:
Trebao si tako kad je Juvenusu sviran protiv Intera za 3-2. Ja bi se poslije onakvog penala poklopio za sva vremena.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Juventus nije ni zasluzio zbog gluposti da igra LP, ali ovo je smijesan penal, frajer odigrao loptu i zabio se u dva igraca i penal, mozda iz nekog drugog ugla bude nesto i za penala, ali ovo sto sam vidio je smijesno.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Burberry46
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zanemarite te cifre od plasmana na tabeli. Bitna je podjela novca od LPa. Juve ako izvisi, onda ostali će svi dobiti više novca. Tako da ima i ta strana medalje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sram te i stid bilo, komentarises utakmicu u kojoj je Juventus ostecen 3 puta vise nego inter. A Ligu Prvaka ti klub ne bi vidio da vam nije svirano 20 penala. Fuj...muha milanez je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:37Trebao si tako kad je Juvenusu sviran protiv Intera za 3-2. Ja bi se poslije onakvog penala poklopio za sva vremena.![]()
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Penal cist ko suza, na cemu ste vi bogati.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Burberry46
- Kontakt:
1946
Svejedno mi je za Milan i Juventus ali evo sad cekam samo kada ce koji Juventino ovdje da ti odgovori.muha milanez je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:37Trebao si tako kad je Juvenusu sviran protiv Intera za 3-2. Ja bi se poslije onakvog penala poklopio za sva vremena.![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nadam se još jednom penalu. Da bude jubilarni 20.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Ne komentarišem utakmicu. Evo i milan je prije penala imao kontru gdje se nije gledao VAR, a bilo je elemenata. Kažem konkretno za taj penal gdje je Cuardrado faulirao igrača Intera a sviran je penal za Juventus, a po govoru tijela sudije jasno se vidjela namjera da se svira taj penal.BuffonGigi je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:40Sram te i stid bilo, komentarises utakmicu u kojoj je Juventus ostecen 3 puta vise nego inter. A Ligu Prvaka ti klub ne bi vidio da vam nije svirano 20 penala. Fuj...muha milanez je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:37Trebao si tako kad je Juvenusu sviran protiv Intera za 3-2. Ja bi se poslije onakvog penala poklopio za sva vremena.![]()
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
20, ne 19Burberry46 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:41Prekucali![]()
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Cist penal.
Amin jos jedan ovakav do kraja nece li vas slag sve strefiti,mislim na licemjerni dio juventina naravno
Amin jos jedan ovakav do kraja nece li vas slag sve strefiti,mislim na licemjerni dio juventina naravno
I jedan ovakav za Napoli, samo zbog ovog gigibufona
Ma jok. Svaki penal za juve je čist i tu nema prigovora dok se na sve i jedan milanov gleda mikroskopski.muha milanez je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:37Trebao si tako kad je Juvenusu sviran protiv Intera za 3-2. Ja bi se poslije onakvog penala poklopio za sva vremena.![]()
Nego je li ovaj klovn postao sličicu u međuvremenu?
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
start s ledja, nema nikakvih argumenata za raspravu. Meni je čudno da reziser nije reprizirao start nad Lea-om. Ako je bio faul , onda je crveni kao zadnjem igraču. MAda mislim da je ovo dogovoreno da bude pobjeda MIlana. To sto ovi imaju motiv 5-6 miliona na osnovu plasmana rijesi ce kroz trampe igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.