Sto mi nisi sad blize hajvanu onaj jedan papucarski,iz koje si ti rupe izbio tako vaspitan da mi je znati. Pola foruma serie a vise ne pise ovdje zbog tvog primitivizma i primitivizma takvih slicnih tebi. Sve sto je valjalo ste otjerali bagro nevaspitanaBuffonGigi je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:46Mamu ti i tatu slag strefio. Amin.UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:44Cist penal.
Amin jos jedan ovakav do kraja nece li vas slag sve strefiti,mislim na licemjerni dio juventina naravno
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: Serie A
- forza_juve
- Kontakt:
Nadam se da si onda stavio bar milju na pobjedu Milana, ybg dobra je kvota bila ako je dogovoreno sveedoox je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:47start s ledja, nema nikakvih argumenata za raspravu. Meni je čudno da reziser nije reprizirao start nad Lea-om. Ako je bio faul , onda je crveni kao zadnjem igraču. MAda mislim da je ovo dogovoreno da bude pobjeda MIlana. To sto ovi imaju motiv 5-6 miliona na osnovu plasmana rijesi ce kroz trampe igrača.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Ko bi rekao. Inace, preskace se da i Urby to pojedincima zeli.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Da banujte ovog vise, presao si sve granice ok je zezancija i prepucavanje, ali na licni nivo/posvke se spustati mogu samo primitivci.
A i Urby je

A i Urby je
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Djubre odvratno, prvo seljacke provokacije i onda se kao cudis reakciji. A mogu ti biti blize papane samo pozeli, kad god zelis, u bilo koje doba dana i noci, izrazi zelju i tu sam.UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:49Sto mi nisi sad blize hajvanu onaj jedan papucarski,iz koje si ti rupe izbio tako vaspitan da mi je znati. Pola foruma serie a vise ne pise ovdje zbog tvog primitivizma i primitivizma takvih slicnih tebi. Sve sto je valjalo ste otjerali bagro nevaspitanaBuffonGigi je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:46Mamu ti i tatu slag strefio. Amin.UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:44Cist penal.
Amin jos jedan ovakav do kraja nece li vas slag sve strefiti,mislim na licemjerni dio juventina naravno
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ko urbya ovdje zna zna koliko voli da se sali,ali isto tako nadji da sam ikad od stvaranja profila ovdje icije roditelje ili ikog drugog uzeo u usta.
Treba znati razgraniciti
Što se ne banuje više ovaj BuffonGigi , ne razumijem nikako.. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Takvim rijecnikom nisi nista bolji od tih nekakvih kakve navodis, naprotiv predstavljas tacno tu grupu napacenih ljudi.UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:49Sto mi nisi sad blize hajvanu onaj jedan papucarski,iz koje si ti rupe izbio tako vaspitan da mi je znati. Pola foruma serie a vise ne pise ovdje zbog tvog primitivizma i primitivizma takvih slicnih tebi. Sve sto je valjalo ste otjerali bagro nevaspitanaBuffonGigi je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:46Mamu ti i tatu slag strefio. Amin.UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:44Cist penal.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Kae neki dan "neću postim" 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Nisam stavio. Ne kaldim se na klub za koji navijam, samo onako na glas razmisljam, možda ima lobiranja da ne zapinju iz petinih žila. Da nije bilo penala ne bi mi gol dali do augusta.forza_juve je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:49Nadam se da si onda stavio bar milju na pobjedu Milana, ybg dobra je kvota bila ako je dogovoreno sveedoox je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:47start s ledja, nema nikakvih argumenata za raspravu. Meni je čudno da reziser nije reprizirao start nad Lea-om. Ako je bio faul , onda je crveni kao zadnjem igraču. MAda mislim da je ovo dogovoreno da bude pobjeda MIlana. To sto ovi imaju motiv 5-6 miliona na osnovu plasmana rijesi ce kroz trampe igrača.
- forza_juve
- Kontakt:
Svašta je moguće ali ja ne vjerujem u te dogovoreedoox je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:52Nisam stavio. Ne kaldim se na klub za koji navijam, samo onako na glas razmisljam, možda ima lobiranja da ne zapinju iz petinih žila. Da nije bilo penala ne bi mi gol dali do augusta.forza_juve je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:49Nadam se da si onda stavio bar milju na pobjedu Milana, ybg dobra je kvota bila ako je dogovoreno sveedoox je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:47
start s ledja, nema nikakvih argumenata za raspravu. Meni je čudno da reziser nije reprizirao start nad Lea-om. Ako je bio faul , onda je crveni kao zadnjem igraču. MAda mislim da je ovo dogovoreno da bude pobjeda MIlana. To sto ovi imaju motiv 5-6 miliona na osnovu plasmana rijesi ce kroz trampe igrača.
❤️1946❤️
Ma to je vjerovatno onih 6 dana nafila posta u sevvalu, nista ozbiljno.
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Bijeli dani
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa ne vjerujem ni ja, i znam na veliki rivalitet, ali Milan ima 100 miliona razloga da im ponudi npr 10 miliona da ne zapinju. Italija je to. Milanova igra katastorfa, A ovi ne lete kao inace..zbog toga imam to vidjenje situacije.forza_juve je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:54Svašta je moguće ali ja ne vjerujem u te dogovoreedoox je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:52Nisam stavio. Ne kaldim se na klub za koji navijam, samo onako na glas razmisljam, možda ima lobiranja da ne zapinju iz petinih žila. Da nije bilo penala ne bi mi gol dali do augusta.forza_juve je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:49
Nadam se da si onda stavio bar milju na pobjedu Milana, ybg dobra je kvota bila ako je dogovoreno sve
Uglavnom neka Vam je sretno do Lp kao i nama..pa ko ima više sreće i spretniju upravu
Vala ne znam za Milaniste,Pioli nije trener za LP i ide im brukanje samo,ovaj ce protiv Sahtara sve u 16 postaviti 
Ali i Simeone je babuka,3 u nizu mu startuje **** siptar
Ali i Simeone je babuka,3 u nizu mu startuje **** siptar
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 23 maj 2021, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Alvaro je ljepota od igrača. Šteta sto nemamo trenera.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.