Rizah je napisao/la:Megamon je napisao/la:Rizah je napisao/la:Zato nas na chatu ima 30 a ovdje ima preko 100 profilaneko u stvarnom životu nema prijatelja, pa ovdje našao nekog provocirati.
Dajem dukat samo da ove sezone izbacite Barcelonu
Jel' se to kladis Rizo![]()
jok ja
![]()
Puna kapa Škota na ovom forumu, ima ih trojicai pokušavaju ubjediti stotinu ljudi u utpiju
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Megamon
- Kontakt:
Re: Arsenal
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
na ovom sam ostao duzan odgovoriti...zaboravio sam...Toxicity je napisao/la:http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp ... STI=135488
Za jednu ligu koja propagira antifudbal i koja liči škotskoj, usput ovaj institut je proglašio vašeg "vođu" najboljim trenerom desetljeća (da ne biste pljuvali ko je to izmišljao
).. Pardon što spamamo al Paja širi dezinformacije o Primeri..
da,taj "Institut" je proglasio la ligu najboljom,si se zapitao zasto?Jer je u obzir uzimao samo uspjehe klubova u Europi i domaca prvenstva...taj institut nije uzimao u obzir npr:
-posjecenost
-stadione(kapaciteti)
-izjednacenost lige
-novac namjenjen za gradnju nogomentih objekata
-novac potrosen za kupovinu pojacanja
-novac od tv prava
-kolicinska zastupljenost sudija iz odredjene lige u tim europsikm natjecanjima
-vrijednost klubova
-vrijednost lige
-infrastruktura
-itd
sve to taj "Institut" nije ubroj'o,nego je donio zakljcak samo na osnovu rezultata timova u eurokupovima i domacim prvenstvima.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
@Bosco:samo je jedan vladaar Arsenala:
Cik pogodite ko je ovaj?
Cik pogodite ko je ovaj?
ian wright babo ovog swp-a xD dobar igrac 
Nemoj zaboraviti da je King Kenny škotRizah je napisao/la:Megamon je napisao/la:Rizah je napisao/la:Zato nas na chatu ima 30 a ovdje ima preko 100 profilaneko u stvarnom životu nema prijatelja, pa ovdje našao nekog provocirati.
Dajem dukat samo da ove sezone izbacite Barcelonu
Jel' se to kladis Rizo![]()
jok ja
![]()
Puna kapa Škota na ovom forumu, ima ih trojicai pokušavaju ubjediti stotinu ljudi u utpiju
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
:ugeek: svaka ti dala,tacno!e2_ze je napisao/la:ian wright babo ovog swp-a xD dobar igrac
ako je vjerovat mojim izvorima dao je preko 300 golova za Arsenal,pa ko je kralj Arsenala?
- -Paja
- Kontakt:
Ovaj Ian Wright je ljudina prava, covjek je usvojio Shawna Wrighta Philipsa i od njega napravio igraca tj. olaksao mu put do profesionalaca. Iako mozda nije medju najboljim igracima napravio je sjajnu karijeru zahvaljujuci Ianu a i zaradio je love, Chelsea i City ne stede na platama.
Dio Arsenala
nesto ne vjerujem da je dao preko 300 golova, istina je da je u jednom trenutku bio najbolji strijelac arsenala, ali je sada to henry sa 226 golova... jos kada su navijaci arsenala zafrkavali spudse, pa im na web stranici osvanuo on
xD
hm...tacno,ja sam po tabeli racuno,tj tabela nj karijere,pa sam vjerovatno sve zbrojio i sto je dao u c palace-ue2_ze je napisao/la:nesto ne vjerujem da je dao preko 300 golova, istina je da je u jednom trenutku bio najbolji strijelac arsenala, ali je sada to henry sa 226 golova... jos kada su navijaci arsenala zafrkavali spudse, pa im na web stranici osvanuo onxD
185 je tacna cifra
ma dobar je, nego kad skontas u 30 godinama arsenal igrao fudbal, koji je preteca ovom ''totalnom'' i tada su znali pobjedivati po 8-0, znam da je liverpool stradao 8-1, joj po pricama ted drake, isto dobar strijelac ...
Nemoj zaboraviti da je King Kenny škot
[/quote]
Ma ne pričali smo o ljubiteljima Škotske lige
Barci i Realu iz Škotske lige 
Ma ne pričali smo o ljubiteljima Škotske lige
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 14,00.html , sta kazete jel moguce i realno ??
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
hee ba nema nista od toga mozda kad bude negdje 27 28 godina uzet pare za njegadr.van nostrand je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 14,00.html , sta kazete jel moguce i realno ??
Rođen s tobom da budem
- -Paja
- Kontakt:
Naravno da je moguce, poslace ponudu Arsenal ce odbiti tako ce se ponavljati po medijima i onda u januaru 2012 ista meta isto odstojanje isti rezultat
In Arsene We Trust!
In Arsene We Trust!
Dio Arsenala
Oće bit pobjeda, treba mi na kladionici?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Megamon
- Kontakt:
RVP 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
theo 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Nasri top5 igraca na svijetu u ovom trenutku
kako samo igra majstor
Rođen s tobom da budem
Ja kao navijac Bayerna se slazem u potpunosti stobom,slobodno se medju top 5 igraca po trenutnoj formi moze svrstatiFaraon iz Visokog je napisao/la:Nasri top5 igraca na svijetu u ovom trenutkukako samo igra majstor
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- -Paja
- Kontakt:
Rutinska pobjeda nad slabasnim protivnikom. Van Persie ultradominantan jos nije u punoj formi ali i od njega je i 50% dovoljno fudbalski mag.
All Guns Blazing!
All Guns Blazing!
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.