https://www.google.com/search?q=well+do ... 6UwwOs6WKM
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Dallas i Memphis iznenadili. Ostalo sve ocekivano doslo.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Dobar taj najplaceniji centar svih vremena
Ne smije uzet vise od 4 suta na utakmici
Ne smije uzet vise od 4 suta na utakmici
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Utah i Gobert u standardnom PO modu.
Najprecjenjenija ekipa i najprecjenjeniji igrac lige.
Choker CP standardno po navici. Gobertov brat po precjenjenosti.
Ayton pojeo Davisa i Drummonda.
Booker
Trae i Bogdan
Najprecjenjenija ekipa i najprecjenjeniji igrac lige.
Choker CP standardno po navici. Gobertov brat po precjenjenosti.
Ayton pojeo Davisa i Drummonda.
Booker

Trae i Bogdan

Kako mozes to reci za Goberta, sad ces da dobijes referat zasto nisi u pravu

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Najboljeg igraca noci nisi spomenuo.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Koliko su samo Bucksi usrali sa tim sto nisu potpisali Bogdana, valjao bi im samo tako. Kako lik igra od kako je McMillan preuzeo Atlantu, vrhunski.
Memphis je pregotivna ekipa od kako imaju Moranta.
Memphis je pregotivna ekipa od kako imaju Moranta.
A kako bi samo nama u Denveru legli i on i Gallo, svi su pisali da bi ih voljeli vidjeti ali ocigledno TC imao druge planove, sad bi nam bas njih dvojica popunili sve sto nam fali u POu...
- Nail for Real
- Kontakt:
Imate Jokica, MPJ-a i Dzemala, sve legitimni skoreri, sta hocete vise

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Koliko mi se svidja ovaj Dillon Brooks strasan igrac.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Felixians4
- Kontakt:
to ja sam jedno 25x istaknuo. mada ništa ne komentiram serije dok se ne okrenu domaćinstva, u jednoj noći dobijemo/potvrdimo odgovore,no može biti i anomalija,dvaput je dvaput.
justine - brooks il morant bit će
Da bar imamo Jamala xD treba nam neko kao JJ Redick na 2, i neki 3&D na 4 po mogucnostiNail for Real je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:28Imate Jokica, MPJ-a i Dzemala, sve legitimni skoreri, sta hocete vise...
- Shategabri
- Kontakt:
Ne bi bilo loše da dalje idu sve ekipe koje su uzele prvu tekmu. Svi sretni. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ovo sto sam stigao pogledati:
1. nema nista sladje od kad Luka nasamara Clipperse , to postaje jedna od ljepsih NBA prica
kako odvratna ekipa boze dragi. I kakav pritisak su sami sebi nabili, gube jedan posjed prvu utakmicu u seriji trener i igraci imaju izraz lica kao da gube 3-0 i 20 razlike minut do kraja cetvrte. Kakvi patuljci
mada i dalje mislim da ce na 4 uzeti Clippersi jer tesko da moze pomocno osoblje Mavsa ostati na ovom nivou. Mada opet nije iskocio niko neocekivan vec ljudi koji polako pokazuju da su legit kvalitetno dopunsko osoblje u play offu Finney-Smith, Brunson, Kleber. jedino eto sto sa Timom Jr nikad ne znas na cemu si.
za uspjeh u seriji im treba Porzingis na 25+ i choke PG-a.
2. Jokic igra sam i vuce mozda i najlimitiraniju ekipu u PO-u. Koliko ce ih moci povuci sam, ne znam. Preko ovako raspolozenih Blazersa tesko, ali opet pitanje je moze li ekipa svaki put imati 6-7 dvocifrenih. Portland po svom, cirkus ekipa. Posebno kad su Nurkic i Covington na klupi, zastita obruca ne postoji, odbrana ne postoji. Naprave seriju 10-0 pa 0-10 , divlja ekipa.
Nurkic radi dobar posao da uspori Jokica, igra 1 na 1 odbranu, ne udvajaju, sto se osjeti po broju asistencija koje je Jokic imao. Ne mozes ti njega zaustaviti u napadu,ali je ovo maksimum koji mozes , da ga usporis. S druge strane centralni pick koji Nurk igra odlicno za 2 vrhunska sutera Jokic jako tesko brani, tako da je problem i na drugoj strani. Ali opet posto Jokic izvlaci Nurkica daleko od kosa, ispasta rim protekcija i skok Portlanda.
mislim da ce Stots morati razmisliti o upotrebi Gilesa umjesto Kantera iako je u losoj formi, ali mora neko da malo zatvori propuh
3. cudna prva utakmica Pho- LAL.
Phoenix dobar, solinda, to je to, LA tesko da moze losije i jadnije, i opet na momente na jednu loptu. 4 OTVORENA suta su fulali da uvedu tekmu u egal, sto mi nije jasno kako. Imas 20% tricu, 60% bacanja, katastrofu u skoku i imas 4 otvorena suta da vratis utakmicu na 2 posjeda. Kako
inace LAL izgledaju katastrofalno, Davis od povrede neprepoznatljiv, sinoc posebno, blaga katastrofa kako u napadu taku u odbrani. Suteri ne postoje, njemac pokazuje da je mozda i dobro sto mu nisu dali ugovor. Kuzma ne postoji, ma ukratko osim Jamesa, Carusa i Drummonda (jer to je ono sto on donosi, ne moze vise i bolje), ostali katastrofa.
moraju se probuditi. Nadu daje jedino to sto eto to je sto PHO moze, jos mozda samo Bridges al se on puno trosi nazad, dok LAL tesko da moze gore
1. nema nista sladje od kad Luka nasamara Clipperse , to postaje jedna od ljepsih NBA prica
kako odvratna ekipa boze dragi. I kakav pritisak su sami sebi nabili, gube jedan posjed prvu utakmicu u seriji trener i igraci imaju izraz lica kao da gube 3-0 i 20 razlike minut do kraja cetvrte. Kakvi patuljci
mada i dalje mislim da ce na 4 uzeti Clippersi jer tesko da moze pomocno osoblje Mavsa ostati na ovom nivou. Mada opet nije iskocio niko neocekivan vec ljudi koji polako pokazuju da su legit kvalitetno dopunsko osoblje u play offu Finney-Smith, Brunson, Kleber. jedino eto sto sa Timom Jr nikad ne znas na cemu si.
za uspjeh u seriji im treba Porzingis na 25+ i choke PG-a.
2. Jokic igra sam i vuce mozda i najlimitiraniju ekipu u PO-u. Koliko ce ih moci povuci sam, ne znam. Preko ovako raspolozenih Blazersa tesko, ali opet pitanje je moze li ekipa svaki put imati 6-7 dvocifrenih. Portland po svom, cirkus ekipa. Posebno kad su Nurkic i Covington na klupi, zastita obruca ne postoji, odbrana ne postoji. Naprave seriju 10-0 pa 0-10 , divlja ekipa.
Nurkic radi dobar posao da uspori Jokica, igra 1 na 1 odbranu, ne udvajaju, sto se osjeti po broju asistencija koje je Jokic imao. Ne mozes ti njega zaustaviti u napadu,ali je ovo maksimum koji mozes , da ga usporis. S druge strane centralni pick koji Nurk igra odlicno za 2 vrhunska sutera Jokic jako tesko brani, tako da je problem i na drugoj strani. Ali opet posto Jokic izvlaci Nurkica daleko od kosa, ispasta rim protekcija i skok Portlanda.
mislim da ce Stots morati razmisliti o upotrebi Gilesa umjesto Kantera iako je u losoj formi, ali mora neko da malo zatvori propuh
3. cudna prva utakmica Pho- LAL.
Phoenix dobar, solinda, to je to, LA tesko da moze losije i jadnije, i opet na momente na jednu loptu. 4 OTVORENA suta su fulali da uvedu tekmu u egal, sto mi nije jasno kako. Imas 20% tricu, 60% bacanja, katastrofu u skoku i imas 4 otvorena suta da vratis utakmicu na 2 posjeda. Kako
inace LAL izgledaju katastrofalno, Davis od povrede neprepoznatljiv, sinoc posebno, blaga katastrofa kako u napadu taku u odbrani. Suteri ne postoje, njemac pokazuje da je mozda i dobro sto mu nisu dali ugovor. Kuzma ne postoji, ma ukratko osim Jamesa, Carusa i Drummonda (jer to je ono sto on donosi, ne moze vise i bolje), ostali katastrofa.
moraju se probuditi. Nadu daje jedino to sto eto to je sto PHO moze, jos mozda samo Bridges al se on puno trosi nazad, dok LAL tesko da moze gore
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ehhh,Danila ste vec imali

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.