Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Ghuraba brat si, ali trenutno previse seres po Juki iskreno. Ko sto meni Federer rece za Gegu, da ti nije Juka ukro trebu 

Ne znam sta hocete od njega,on igra sve bolje i bolje i vcrs ce biti na DD prosjeku tako da je to sasvim uredu za njega.
Ekipa mu pobjedjuje i bore se da budu u top6
Ekipa mu pobjedjuje i bore se da budu u top6
Hahaha, pa dobro, nije da ne pamtim Eminu iz citaonice na medicinskom fakultetu.

Ma nije brate, nego je i meni preko glave gledati ga pet godina zaredom kako svaku tekmu profula po 4-5 zicera i kako ne izvuce po 2-3 faul-kos situacije (vec profula prilicno lagan sut pod faulom, a i poslije gotovo po pravilu prvo bacanje). U prevodu, nervira me sto umjesto 12-15 poena nema 20-25.

Jel se to malo trznuo. krenuo spavati pa nisam mogao da zaspim.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sad ce se pisati odlican Juka,opet onaj stari itd
Kako vas popisa za jednu cetvrtinu hahaha. Haj na spavanje kriticari
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 29 apr 2021, 04:47, ukupno mijenjano 1 put.
Double-double partija u najavi
Šta hoćete više,pa ovo je sve normalno,hoće ljudi da on igra kao Shaq a vratio se od onakvog loma noge
Sve je ovo normalno,poslije svake povrede se izgubi malo na koraku....
Ima tu malo i straha od duela,ali sve će to vremenom doći,samo polako....
Šta hoćete više,pa ovo je sve normalno,hoće ljudi da on igra kao Shaq a vratio se od onakvog loma noge
Sve je ovo normalno,poslije svake povrede se izgubi malo na koraku....
Ima tu malo i straha od duela,ali sve će to vremenom doći,samo polako....
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
poceli su ga forsirati, pogodio je par suteva i uhvatio ritam, odmah sve mnogo bolje izgleda
sad bi mogao ici do 25 pts, kad bi dobio minutazu i akcije, u takvom je ritmu
sad bi mogao ici do 25 pts, kad bi dobio minutazu i akcije, u takvom je ritmu
Career PPG:
Jusuf 11.7
Enes 11.6
U Portlandu:
Jusuf 14.5
Enes 12.2
Jedan je ofanzivna taraba, a drugi ofanzivni genije.
Jusuf 11.7
Enes 11.6
U Portlandu:
Jusuf 14.5
Enes 12.2
Jedan je ofanzivna taraba, a drugi ofanzivni genije.
O Boze, pa sto ustadoh da gledam. Blok moranta, pa onda opet njegov dvokorak... gasim, haman mu nisam nafakali.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
e jbg, sad je usrao dvije ciste situacije koje je trebao zavrsiti poenima
Onaj blok je bio faul iz udzbenika
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
ovo je zaista frustrirajuce, umjesto da ima 20 pts, ona ima 15 pts, a sve zato sto ne moze pogoditi **** zicer
To je ono sto i mene ubija u pojam. Hajd u ovoj tekmi to ne pravi vjerovatno razliku mada se evo Memphis malo trznuo, ali u tijesnim tekmama su to poeni koji na kraju znaju odluciti utakmicu. A on te scene prenosi iz tekme u tekmu.
Btw Kanteru su bas smanjili minutazu, pitam se da li je radi toga sto posti.
Da mu ovaj trojac vise dodaje, bez problema bi mogao ici na 20 pts gotovo svaku utakmicu. Nevjerovatno brzo se odmotava, samo sto nerijetko ne bude ni pogledan od strane pomenutog trojca. Mora i CJ nesto zavrsit, ipak. 

svi se moramo pomiriti s cinjenicom da ce uvijek promasivati zicere, medjutim, to mora smanjiti, kao sto je to bio slucaj prije loma noge_dreamer_ je napisao/la: ↑29 apr 2021, 04:54To je ono sto i mene ubija u pojam. Hajd u ovoj tekmi to ne pravi vjerovatno razliku mada se evo Memphis malo trznuo, ali u tijesnim tekmama su to poeni koji na kraju znaju odluciti utakmicu. A on te scene prenosi iz tekme u tekmu.
Btw Kanteru su bas smanjili minutazu, pitam se da li je radi toga sto posti.
sto se kaze, da mu to istolerises, al kad previse promasuje, moras popizdit jbg, pa popizdimo mi kojima je drag, a ne navijac portlanda
TheChief, sto trollas bezveze. De postavi malo minute, procente. Ako ti smatras da je ova Nurkova napadacka forma na nivou Kanterove, diskvalifikovao si sebe za bilo kakvu dalju diskusiju.
Ma ne treba se obazirati na te gluposti. Cinjenica je da je Kanter jedan od najboljih centara u ligi sto se tice igre na niskom postu, ali je cinjenica i da mu je to uz napadacki skok jedini adut kojeg ima. S druge strane, Nurkic je jedan od najbolji sto se tice pnr igre, samo je fazon sto ce on poslije sjajnog odmotavanja profulati svaki dugi sut na 20-30 cm od obruca. Mene frustrira sto vidim da moze ici na 20+ poena bez ikakvih problema, ali on em previse fula zicere, em previse asistira iz pozicija kad ima dobru priliku da zabije kos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.