Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
16p 5s 1a za poluvrijeme, Dobrodosao nazad Juka 

Zadnja izmjena: Roki12, dana/u 01 maj 2021, 03:08, ukupno mijenjano 3 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Morao je ovo zakucat na kraju. Jos promaseno slobodno, moglo je lako bit 20+ na HT. Egal je tekma, ici ce on na 30ak poena sigurno.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
dragi jusufe pa ovakvu tekmu da zacinis ovakvom gluposcu hihi
presao s promasenih polaganja na promasena zakucavanja
Strasno poluvrijeme
- StevieFranchise
- Kontakt:
Treba da smrša, pomoglo bi mu kod ovih blamaža a i presporo izgleda u odnosu na Bubble.
Inače dobro poluvrijeme, koristio je to što Netsi nemaju lijeka za njega ali samo da ne završi porazom kao većina mečeva kad je on dobar a ostali ispod prosjeka.
Inače dobro poluvrijeme, koristio je to što Netsi nemaju lijeka za njega ali samo da ne završi porazom kao većina mečeva kad je on dobar a ostali ispod prosjeka.

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
- AshburtonG
- Kontakt:
On da igra sa koncentracijom i zeljom Kantera, odavno bi bio top5 centar lige. Imao par solidnih kucanja u zadnjih par tekmi, pa sad misli da ne mora ni skakat uopce, a sto je najgore nije los u vertikali. Cista lijenost.
Svaku tekmu ustajem da ga gledam skoro, ali covjek ima taj lijeni govor tijela, kao da radi keramiku na bausteli, a ne igra sport koji voli.
Svaku tekmu ustajem da ga gledam skoro, ali covjek ima taj lijeni govor tijela, kao da radi keramiku na bausteli, a ne igra sport koji voli.
uvijek je znao da "trpa" centre netsa, a nazalost portiv njih je dozivio onu tesku povredu
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
On uvijek procepi kad je najpotrebnije
Ovaj mcmazlum mozda je rupa u odbrani al je zato jos veca u napadu ... Kakav majmun
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Veceras je stvarno odlican. Bez glupih suteva i faulova.
Stotts zove timeout da sjebe momentum 

Enes hladno 7 koraka napravi..hahahah
- NerminFatic
- Kontakt:
Pa zasto ga Stotts ne uvodi covjek igra tekmu sezone?
Stvarno sta ceka jbt
Dame i Juka
Dame i Juka

Odlicna partija. Ofanzivno odlican, defanzivno sasvim solidan, pametno sto nije forsirao i izbjegao tako moguce probleme za licnim. Samo da sad nastavi u ovom ritmu
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Đe su lightshigh ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Po meni njegova najbolja partija u dugo vremena, jedino ono zakucavanje sto fuli bi smijesno, a sve osim toga je bilo perfektno. Najbolji igrac uz Irvinga sinoc na terenu, raznosio ih je. Da je Lillard forsirao imalo njegov missmatch, isao bi i preko 30 u ono malo minuta.
Ovo je nurk kojeg ja ocekujem ili priblizno ovom. siguran pod kosem i bez zurbe, nijedan flipshot nisam vidio.
Ovo je nurk kojeg ja ocekujem ili priblizno ovom. siguran pod kosem i bez zurbe, nijedan flipshot nisam vidio.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.