Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Nurkić mi je omiljeni sportista definitivno i ono, kada sam gledao manji broj utakmica Portlanda, takav tip košarke mi je bio stvarno zabavan.
Ali sada... Dokle ide sebičnost CJ-a, koliko tvrdoglav može biti Melo, čupanje kose kad vidim Kanterovu odbranu...
Ali sada... Dokle ide sebičnost CJ-a, koliko tvrdoglav može biti Melo, čupanje kose kad vidim Kanterovu odbranu...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Bitno je da potpisu Powella, Cj-a i Mela tradeaju...
Vise para za Nurkica. Mada ne vjerujem da ce Olshey tredati CJ-a
Vise para za Nurkica. Mada ne vjerujem da ce Olshey tredati CJ-a
Baš bih volio da trejdaju Nurka, napokon da ga gledamo u normalnoj ekipi
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Felixians4
- Kontakt:
trebalo bi prvo pratiti ligupa razumjeti,pa gledati kontekst,pa zaključivati u kombi sa stručnjacima i egzaktnim podacima. ovakav nivo je dno. trollanje,vrijeđanje po više osnova i skupno huškanje. a u krivu ste pritom debelo.

Uvijek si dobrodosao na ovaj topic. Zubac i Bogdanovic su nasi...Felixians4 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 00:13trebalo bi prvo pratiti ligupa razumjeti,pa gledati kontekst,pa zaključivati u kombi sa stručnjacima i egzaktnim podacima. ovakav nivo je dno. trollanje,vrijeđanje po više osnova i skupno huškanje. a u krivu ste pritom debelo.
- Felixians4
- Kontakt:
pa vidim kakvu ste dobrodošlicu pružili. ne gledam ja to tako. najdraži igrač u nba mi je recimo turčin(prije sam šarića strastveno pratio).Tekashi je napisao/la: ↑03 maj 2021, 00:15Uvijek si dobrodosao na ovaj topic. Zubac i Bogdanovic su nasi...Felixians4 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 00:13trebalo bi prvo pratiti ligupa razumjeti,pa gledati kontekst,pa zaključivati u kombi sa stručnjacima i egzaktnim podacima. ovakav nivo je dno. trollanje,vrijeđanje po više osnova i skupno huškanje. a u krivu ste pritom debelo.
Mehmet Okur? I meni. IgracinaFelixians4 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 00:22pa vidim kakvu ste dobrodošlicu pružili. ne gledam ja to tako. najdraži igrač u nba mi je recimo turčin(prije sam šarića strastveno pratio).Tekashi je napisao/la: ↑03 maj 2021, 00:15Uvijek si dobrodosao na ovaj topic. Zubac i Bogdanovic su nasi...Felixians4 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 00:13trebalo bi prvo pratiti ligupa razumjeti,pa gledati kontekst,pa zaključivati u kombi sa stručnjacima i egzaktnim podacima. ovakav nivo je dno. trollanje,vrijeđanje po više osnova i skupno huškanje. a u krivu ste pritom debelo.
- Felixians4
- Kontakt:
on je ex. ovaj nije ni blizu igračine ko ni zubac(so far bar). i džanana sam gotivio,no momak ko da bi htio radije u youtubere(ala hezonja,luka božić od "Naših")
Samo opusteno brte.Felixians4 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 00:22pa vidim kakvu ste dobrodošlicu pružili. ne gledam ja to tako. najdraži igrač u nba mi je recimo turčin(prije sam šarića strastveno pratio).Tekashi je napisao/la: ↑03 maj 2021, 00:15Uvijek si dobrodosao na ovaj topic. Zubac i Bogdanovic su nasi...Felixians4 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 00:13trebalo bi prvo pratiti ligupa razumjeti,pa gledati kontekst,pa zaključivati u kombi sa stručnjacima i egzaktnim podacima. ovakav nivo je dno. trollanje,vrijeđanje po više osnova i skupno huškanje. a u krivu ste pritom debelo.

E, hajmo.... jako bitna utakmica protiv Celticsa
- AshburtonG
- Kontakt:
Nema sanse da oni rastave Dame-CJ, barem daju takav utisak, koliko god evo par godina pisem da su oni limitirana ekipa zbog cinjenice da imaju dva jako slicna igraca, koja na njihovu nesrecu igraju operisani od odbrane. Da imaju igraca tipa Klay umjesto CJa, ova ekipa bi bila jedan od glavnih kandidata za prsten zadnjih godina.
Samo se nadam da nasa budala nece opet prihvatit ovakav podcjenjivacki ugovor ili napravit gresku, pa ne htjet uzet skoro 80(koliko su mu valjda nudili na pocetku sezone, prije nego je potpisao trenutni), jer se osjeca kao jedan od tih havera. Ako te toliko cijene, a ne cijene ga trenutno, onda nek te i plate kao treceg igraca, sto definitivno jeste. U nekoj drugoj ekipi, sigurno moze uzet 20ak po sezoni uz dosta vise slobode na terenu ofanzivno.
ide i vcrs na nekih 20 poena i 11-12 skokova 

Cigliranje CJ-a može početi,uživajmo 

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
Pa što se tiče njihove odbrane, ti i ja prijatelju bi njih natrpali

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
**** me stream
- legenda reala
- Kontakt:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kako igra odbranu brat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.