NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Lik je sposoban biti glavni playmaker i scorer ako treba. Dok recimo Curry nije sposoban biti playmaker a PG mu pozicija, spot the difference 

Young maestralan.
Ono što se malo naglašava kad je on u pitanju jeste njegova brzina. Cijelu seriju udriblava na mjesta koja želi, secira odbranu (elitnu pritom) i nije da možeš puno učiniti po tom pitanju. Jednostavno je prebrz al pritom i izuzetno nepredvidiv s obzirom na racionalnost s kojom igra te triple threat opasnost koja je uvijek prisutna. Napad Hawksa je bukvalno na Young pogon ali ne viđamo da je nešto pretjerano i iracionalno trigger happy. Razigravački je nastrojen, fantastično liderski predvodi ekipu a pritom je uvijek spreman na takeover i da zatrpa koš protivnika (osim G2 završnice kad su svi redom flopnuli). Malo je reći da sam oduševljen njegovom zrelošću i odabirom rješenja u ovoj seriji.
Capela nastavlja biti apsurdan faktor za Hawkse, a Bogdan, Gallo i Hunter odlična ispomoć i fit oko Traea.
Vidjelo se već u Gardenu, Hawksi su potentnija ekipa i mislim da seriju završavaju u 6.
Ono što se malo naglašava kad je on u pitanju jeste njegova brzina. Cijelu seriju udriblava na mjesta koja želi, secira odbranu (elitnu pritom) i nije da možeš puno učiniti po tom pitanju. Jednostavno je prebrz al pritom i izuzetno nepredvidiv s obzirom na racionalnost s kojom igra te triple threat opasnost koja je uvijek prisutna. Napad Hawksa je bukvalno na Young pogon ali ne viđamo da je nešto pretjerano i iracionalno trigger happy. Razigravački je nastrojen, fantastično liderski predvodi ekipu a pritom je uvijek spreman na takeover i da zatrpa koš protivnika (osim G2 završnice kad su svi redom flopnuli). Malo je reći da sam oduševljen njegovom zrelošću i odabirom rješenja u ovoj seriji.
Capela nastavlja biti apsurdan faktor za Hawkse, a Bogdan, Gallo i Hunter odlična ispomoć i fit oko Traea.
Vidjelo se već u Gardenu, Hawksi su potentnija ekipa i mislim da seriju završavaju u 6.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Curry je sposoban uzeti prsten kao prva opcija.
Harden nije.
Spot the difference.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jedan Lebron James propusti PO pa ga to ne čini lošijim igračem od Hardena.
Aleme ne buncaj, dođi sebi.
Kad bradoni osvoji prsten kao prva opcija, ili u ekipi gdje superstarovi njemu dolaze a ne da on ode njima, onda možemo diskutovati.
Al imam nos za prevare od igraca. Porzingis jos jedna u nizu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Kd je i alfa i beta opcija, pa gama James, pa delta irving...Kaunas je napisao/la: ↑29 maj 2021, 10:57Ako Harden bude prva opcija ekipe u kasnijoj fazi PO nema šanse da osvoje.bombaysaphire je napisao/la: ↑29 maj 2021, 10:46Ako ne izađu sa istoka , Harden će nezasluženo biti označen kao glavni krivac .
Lik prvi strijelac ekipe i prvi asistent .
On ne može biti prva opcija šampionske ekipe, kao ni Irving. Za Duranta ćemo tek da vidimo, po do sada prikazanom kao druga kao u GSW bez problema, vidjećemo sad ide li to kao prva.
Ekipu dati Durantu pa šta bude bude, sa ovom drugom dvojicom ne bi ni sa istoka izašli.
Vrabac kriminalac
Bravo

Ugodno me iznenadio Boston,nakon prve cetvrtine kontam debakl u najavi

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Felixians4
- Kontakt:
A šta kad on i Bogdan nalete na Docove Klokane? Kako će obuzdati Kamerunca?Clutch je napisao/la: ↑29 maj 2021, 11:22Young maestralan.
- Felixians4
- Kontakt:
nije kobe,nije shaq, nego SLO LeBronKobe Bryant je napisao/la: ↑29 maj 2021, 06:16Ne kontam Luku ima sve osim slobodnih bacanja , kao da je Shaq![]()
Šteta za Boston jer se Brown povrijedio, da je on tu izbacili bi Brooklyn.
Šta reći za Dallas? Poveli 2:0, u trećoj krenu sa čak 30:11, Clippersi ne znaju šta ih je snašlo i onda dopuštaju 2 ofanzivna skoka i poene poslije kojih se situacija skroz okrenula. Izgubili utakmicu u kojoj su pogodili 20 trojki. Dončić stvarno neozbiljan što se tiče slobodnih bacanja.

Šta reći za Dallas? Poveli 2:0, u trećoj krenu sa čak 30:11, Clippersi ne znaju šta ih je snašlo i onda dopuštaju 2 ofanzivna skoka i poene poslije kojih se situacija skroz okrenula. Izgubili utakmicu u kojoj su pogodili 20 trojki. Dončić stvarno neozbiljan što se tiče slobodnih bacanja.
Kakav je ovo specijalac.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
On je jedini u triu Harden-KD-Irving koji nema prsten. U toku sezone je napravio frku, trazio bolji tim da moze uzeti titulu.. i eto, zavrsio je u ekipi koja je sa njim ubjedljivo prvi favorit za prsten.bombaysaphire je napisao/la: ↑29 maj 2021, 10:46Ako ne izađu sa istoka , Harden će nezasluženo biti označen kao glavni krivac .
Lik prvi strijelac ekipe i prvi asistent .
Najveci pritisak je na njemu, jer ako ga sad ne uzme, jasno je da je ogromna luzercina.
Dallas da se rijesava Porzingisa ovog ljeta kako zna i umije. Moze se sigurno naci ekipa za njega.
ma Latvijac nema srca, i to je ono sto nema u statistici, iako se moze naslutiti iz broja skokova. dok je Facu tipicni argentinac, ala simeone. grize ko pitbull.
Bruklin smatram soft ekipom. Milvoki ima osoblje da pokrije sve tri udarne opcije (Djana, Jrue, pa i Middleton) i mislim da imaju dobre sanse za prolazak. Djanis kad predje na centra, trpace 40+, cisto na silu i moc.
Bruklin smatram soft ekipom. Milvoki ima osoblje da pokrije sve tri udarne opcije (Djana, Jrue, pa i Middleton) i mislim da imaju dobre sanse za prolazak. Djanis kad predje na centra, trpace 40+, cisto na silu i moc.
Nek' Dallas posalje Porzingisa u Blazerse za Nurkica.
Taman on i Portland idu jedno uz drugo.
Taman on i Portland idu jedno uz drugo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.